2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Selam kızlar, sanırım hepimiz aynı dertlerden muzdaribiz. Benim de gece uykularım hiç yok. Sağa yatıyorum olmuyor, sola yatıyorım olmuyor. Bel, kasık ve bacak ağrıları da cabası. İyi oluyordur belki, bebekli gecelere hazırlık yapıyoruz şimdiden : ) Ben ki uykuya aşırı düşkün, sabaha kadar deliksiz uyuyan biri iken, şu an geceleri uyuyamadığım halde gündüz de hiç uykum gelmiyor.
Bir de genelde akşam yemeğinden sonra karnım aşırı derecede sertleşiyor, sanırım gazdan oluyor, gaz sancısıdır diye umuyorum.

Bir de idrar yaparken sızlama var bir haftadır falan. İdrar testinde enfeksiyon çıkmamıştı, kum döktüğümü söylemişti doktor, ilaç kullanmayı gerektirecek kadar değil demişti. Ama hala geçmedi. Eskiden kum döktüğüm zaman en fazla 3 güne geçerdi, şimdi bir haftadır devam ediyor, tekrar mı yaptırsam acaba idrar testini ya da bebeğin mesaneye baskısından dolayı da idrarda sızlama olur mu? Kasık ağrılarım da var.

Bence tekrar yaptırın enfeksiyon olabilir muhtemelen. Bol da su için sıcak olduğu için eskiye göre biraz daha içmek lazım

geçmiş olsun arkadaşım, tahlili yenilet, inşallah en kısa surede kurtulursun

Ya ben hiç uyuyamıyorum. Sabah ezan okunuyor saat 6 oluyor hatta geçiyor bazen ancak uyuyorum ve sonrasındada 12 gibi uyanıyorum bazen daha erken 10 gibi vs. Ama gece uykusu hiç bir şeye benzemiyor bakalım napıcaz bebekler gelince

Duyduğum ve araştırdığım kadarıyla; hamilelerin oldukça sık uyanmasının biyolojik bir kısmı varmış. Vücut doğacak bebeğin için bünyeye hazırlık yapıyormuş. Sık sık emzirecek ve ağladığı için uyanacagimiz için bu bir metobolizmik bir durummuş. Yeni öğrendim.

İyi geceler kızlar, çok sıcak.. Bende şu sıralar sıcaktan dolayı uyuyamayanlardanım. Geç saatte uykuya dalsam bile sabah erkenden hortlayıveriyorum. Sıcaktan nefret ediyorum bazen geceleri ağlıyormuş sıcak diye eşim diyor. Zavallım gece uyanıp yelliyormuş

Valla ben diyarbakırda sıcağın başkentindeyim :) klimayı 24 saat açık bırakıyoruz. Buna rağmen fenalık geçiriyorum. Klima olmasa uyumak imkansız. Nefret eder oldum yazdan . Zira sebzede ucuz değil eskiden bahanemiz buydu....

Ay yok yahu diyarbakırın sıcağını tercih ederim.. Sıcaktan değil nemden bayıldık resmen.. Doğu çok sıcak oluyor ama boğmuyor. Burda nefes alamıyorum astım denen illet saolsun, nemin bu kadar arttığı dönemlerde kutuplara kaçmak istiyorum klimayla duruyordum ama ondan da hasta oldum onu da açamıyorum ağlamak istiyorum

Nem ölçerimde yüzde 70 'i gördüm sabah, iğrenc bi haftasonuydu resmen oturgumuz yere yapıştık eşimle, dışarı cıksan cıkamıyosun kalsan yapışıyosun koltuğa napcagımızı şaşırdık

Hayırlı sabahlar arkadaşlar bende bu gece sıcaktan uyuyamadım döndüm durdum yatakta sinir oldum banyo yapıp yatmıştım rahat uyuyım diye fayda etmedi

kızlar ben şu izne ayrılma mevzusunu çok kafama takmaya başladım ben evde ne yapacağım hiç alışık değilim hele eş eline bakacak olmak çok gurur kırıcı geliyor bana bir kadın için ben liseden beri hep çalıştım kendi paramı kendim kazandım hiç birine muhtaç olmadım vereceği 3 kuruşla geçinmek zorunda kalmadım psikolojim baya yerlerde bu konuda birde bebeğim kreş yaşına gelene kadar çalışmayacağım diyorum şimdiden böyleysem o zaman ne yaparım hiç bilmiyorum. ev hayatı bana göre değil. tamam bazen şikayet ediyorum ama çalışma bağımlısıyım sanırım. öyle ah ağrım var ah sızım var yoruldum bunaldım diyip iş bırakacak biri olmadım hiç

Seni çok iyi anlıyorum insan eşi de olsa kimsenin eline bakmak istemiyor. Ben de çalışıyorum izne çıkacağım ama maaşımı alacağım bi süre. Beni de evde olmak korkutuyor. Ama her şey bebeklerimiz için ne yapalım

4 yılı geçti evleneli. Kendi işimiz zaten, elbette eşimin sıkıştığı durumlarda yardımcı oldum her zaman. Ama hiç haftanın 5 günü şeklinde aktif olarak çalışmadım. Yani aslında sizin tabirinizle 4 yıldan uzun bir zamandır eşimin eline bakıyorum ve hiç gururum kirilmadi.
Eş eline bakmak şeklinde düşünürseniz çok zorlanirsiniz. Siz dışarıda yapacağınız bütün işlerden çok daha kutsal birşey yapacaksınız çocuğunuzu buyuterek ❤ buna odaklanmaya çalışın. Zaten 3-3.5 yaşında krese gider. Geçici bi süre, inanın çocuk kargasasiyla nasıl geçtiğini bile anlamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…