2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar günaydın iki gündür miğde gaz yuzunden agrı cekıyorum cumartesi gecesi acile gittik serum verdiler suan biraz daha iyim ama tam gecmedi ne fena bişeymiş

Aynen katiliyorum F filmgibi arkadasima,
Disarda calismaktan daha yogun ve yorucu geciyor cocuga bakmak belki aylik almiyoruz karsiliginda ama paha bicilmez annelik mertebesine ulasmis oluyoruzİnsan esiyle kendisini ayri görmemeli o disarda ben icerde calisiyorum deyip ispaylasiminda bulundugunu duşünmeli. İcin rahat olsun ayrica eslerimizin bizler icin yaptigi her bir harcama kendilerine de sevap olarak dönecek ne karli bir is

ben anneme yük olmamak için bile çalışan iş koşturan biriydim canım şükür hep çalıştım. ama gözüm korkuyor seninde dediğin gibi yani beni senelerce çalışmış olanlar çok iyi anlarlar bu psikoloji farklıymış

anneliğin kutsallığı ya da ev işlerinin zorluğuyla ilgili değil benim bu düşüncem tabi çocuklarımıza bakacağız ama üretmek kazanmak sosyal olmak aktif olmak bambaşka bir duygu. ailenin eşin yetmediği yerde destek olamayacak olmak bir kenarda oturacak olmak ne bileyim ablam evli bazen sıkışır ben çıkarıp veririm bunların hiç birini yapamayacağım şükür birikimim var ama hazıra da dağ dayanmaz en azından annem başımda olsaydı ben çalışsaydım diyorum ama mecburi bir çalışamama benimkisi keyfi değil yaniinşallah bebeğimle kafam dağılacak ona odaklanacağım onu büyütürken yeni şeyler öğreneceğim hiç bilmediğim bir duyguyu tadacağım bunlar tabi bana moral oluyor ama dediğim gibi bir sıkıntı sorun olduğun da kendimi eli kolu bağlı bir işe yaramayacak biri gibi hisseder miyim acaba

Anlıyorum seni bende 7 sene boyunca hep çalıştım sanki çalışmak ruhumda var :)) senelik İzinlerde bile bir hafta çok uzun gelir is yerini özlerdim :))evde duvarlar üzerime geliyo gibi olurdu. Napalim canim bir sure bebislerimizle zaman geçireceğiz herhalde o zaman evde sıkılacak zamanımız bile kalmayacak :)))

kızlar selam
cumartesi gününe randevu aldım kontrol için. doktorum her hastasına şeker yüklemesi yaptırıyormuş.
benim randevum öğlen 12.40 ta o saate kadar aç durmam gerekecek.
asıl sorun ben yükleme konusunda bile hala kararsızım. ya o saate kadar aç durup yaptırıcam gitmişken yada sadece kontrolümü olup çıkıcam.
kaç saat aç kaldınız yüklemeden önce ?

Herkese merhaba okuyorum ama uzun zamandır yazamıyordum, çalışma konusunda ben kızımda 2,5 yaşına kadar işten ayrılmıştım ondan sonra da kreşe vermiş çalışmaya devam etmiştim. Şu anda düşünüyorum da hayat ta vermiş olduğum en doğru kararmış iyi ki ben bskmışım kızıma diyotum. Çalışma hayatı zaten çocuktan önce ve çocuktan sonra olarak 2 ye ayrılıyor zaten. Kızım şimdi 7 yaşında ve ben her 2 durumu da yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki kesinlikle çalışmama yı tercih ederim.çünkü gerçekten hem çalışıp hem anne olmak düşünemeyeceğiniz kadar zor ve yıpratıcı bir durum. O kadar çok örnek verebilitşm ki bu konu üzerine anlatmakla bitmez 15 yıldır çalışan kariyer sahibi biri olarak bunu çok rahat söyleyebilirim.

her iki konuda da deneyimli birinin yorumu çok önemli benim için. tabi tahmin edebiliyorum bebekten sonra daha zordur bende hiç bilmem çalışan anneyle hayat nasıl oluyor bebeğime kendim bakmak için sabırsızlanıyorum ama dediğim gibi sıkıntı anında kimseye destek olamıcak olmak korkutuyor eşim çaresiz kalsın istemiyorum hayat şartları çok zorlaştı. bebeğimizi isteyerek dünyaya getiriyoruz ama hormonlardan sanırım bu aralar baya gelecek korkusu sardı beni

ben açken kan verdikten sonra 1 saat aç kaldım onun öncesinde bir akşam önceden saat 9dan sonra bir şey yemedim. bence öğle saati yerine sabahtan randevu alıp yaptır

evdeki can sıkıntısıyla bir şekilde başa çıkılır canım yani bebekle uğraşırken falan ama benim sıkıntım maddiyatla ilgili

evdeki can sıkıntısıyla bir şekilde başa çıkılır canım yani bebekle uğraşırken falan ama benim sıkıntım maddiyatla ilgili
Bir çok çalışan da maddiyattadan ötürü çalışıyor zaten allah herkese yardım etsin bence kimse çocuğu olduktan sonra keyiften sosyallikden çalışmaz zannetmiyorm

kızlar çocuğa bakabileceğimiz kafar bakmak önemli ilk çocukta ev kredisi yüzünden hemen başlamıştım.simdi biraz uzatmayı düşünüyorum.

ben doktora öğleden sonra gittim yüklememi ertesi sabah yaptırdım.gece 12 den sonra su bile yasak dedi.75 lik yaptı.2 saat daha ac kaldım.sabah 10 30 gibi kahvaltı ettim.sende pazartesi sabah verebilrisin kan istersen illa gittiğin gün olavak diye bişey yok canım

magnezyum ve kalsiyum takviyesi verebilir doktor.muhakkak danış.ben magnezyuma başladım bu sebepten özellikle gece oluyor

cok geçmiş olsun ALLh sabırlar versin canım izmirde nerde olucak doğumun?kim yaptıracak karar verdiniz mi tedavi nerde olacak bebiş*

kızlar bağırsak hareketleriniz nasıl bu arada??
bağırsak hareketi derken tuvalete çıkma durumumuzu mu soruyorsun canım? şükür ben hiç kabız olmuyorum isal de olmuyorum ama bazen baya yumuşak oluyor korkutuyor beniçünkü genelde çok düzenlidir yumuşak olunca enfeksiyondan korkuyorum

Kafam karıştı arkadaşlar. Tecrubelerinize ihtiyacım var.
16.haftada nöbetçi doktor 33 mm,
22+1de ayrıntılı ultrason 28 mm,
23+6da kendi doktorum 28 mm serviks uzunluğu ölçümü yaptı.
Kendi doktorum, bebeğin ağırlığı arttıkça baskı yapacak, hazırlıksız yakalanmayalim, onlem olarak iğne başlayalım ve yarim saatten fazla ayakta kalma dedi. Ama gayet rahat ve sorun yok diye konuştu.
Içim rahat etmediği için bugün bi arkadaşımın doktoruna gittim.
24+1 34 mm ölçüm yapıldı. Kendi doktorumun verilerini gösterdim. Ama bu doktor da gayet hakli olarak, kendi olcumunu söyledi ve sorun yok dedi
Ama bu kadar farklı rakamlar nasıl çıkabiliyor ortaya?
Eşim tutturdu üçüncü bi doktora gidelim diye. Ama stres istemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum

evet benimde yumuşak ve 3 kez falan çıkıyorum.sürekli tuvaletim var sanki baskı yapıyormuş ya bebek ondan mı acaba diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…