2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
git bencede 3.doktora git için rahatlasın bende 3 yere gidiyorum :/

Ölçümü alttan mı yaptı ve kaç farklı noktadan ölçüm yaptı. 5 er dakika ara ile alttan 3 ölçüm yapması lazım. Bu üç ölçümün içerisinde en küçüğü nü baz alarak konuşması lazım. Benim dr ilk olara 3.98 ikincisi 2.8 ve 2.5 olarak ölçtü. 2.5 sınır idi ve dikiş atıldı. Bence sen istanbuldasın ve istanbulda bu işin ehli olan bir doktora git. İnternette rahim ağzı yetmzliği ile ilgili aratırma yap bi sürü doktor çıkıyor ve bir sürü deneyim paylaşılmış. Ona göre sen karar ver

F filmgibi ha bu arada bnm gittiğim profa kalsa o da snn dr ile aynı fikirde idi. Ayrıca ayrıntılıda serklajlı olmama rağmen yani dikişli 3.36 çıktı benimkisi. Sen 3. Dr.a da git

Canim sen bence fazla dusunup kendini üzme. Her imkan var artik baktin zorlaniyorsun parttime bi is yaparsin. İns dusjndugun gibi olmaz hersey en guzel sekilde gelisir 2-3 sene zaten cok kisa bir sure bebek gelsin zamanin naisl gectigini dahi anlamayacaksin.

F filmgibi

Canım doktorum vajinal ölçümün en sağlıklı sonucu vereceğini söyledi bana hep. Karından ultrason yanıltabilir dedi. Bu kadar farklı sonuçlar çıkıyorken vajinal ultrasonla bakılmasını talep etsen mi acaba?

bir garip oblomov

Niye maddi olarak eşinin eline bakmak olarak görüyorsun canım ya. Biz evlenip eşimizle ortak bir hayat kurduk, birbirimize destek olacağız elbette. Biz çocuklarımızı büyütürken onlar evi geçindirecek, ihtiyaç olması durumunda da çok şükür mesleğimiz var diyip biz de destek olacağız. Evde zaman geçmez diye de düşünme, tam tersi 24 saat yetmiyor çocuk olduktan sonra :) hele bir de işle birlikte çocuk bakımını bir arada götürmeye çabalayınca insan çok yoruluyor. Allah çalışan annelere yardımcı olsun. İmkan varsa çalışmayıp çocuğa bakabilme şansımız varsa bence şanslıyız. Ben de kendi kararımla bıraktım çalışmayı, arkadaşlarım çok eleştirdiler beni ama hep şunu düşündüm çok şükür imkanımız var çalışmak zorunda değilim ve ben 2 sene sonra çalışabilirim ama oğlum bir daha o yaşlarına dönemez. Bence üzülme, bilakis sevin :) çok şükür buna imkanınız var

haklısın canım ama imkan şimdi var ya yarın bir sorun olursa hayatta hiçbir şeyin garantisi yok 4 senedir birbirimize hep destektik ama doğumdan sonra destek olamayacak olmak üzüyor beni. çok zor zamanlarımızda oldu iyi zamanlarımızda. ben bir köşede oturup eşimin çaresizliğini izleyebilecek karakterde biri değilim. önümde çok kötü örnekler var ve inan gram eşlerini düşünmeyen kadınlar banane bakacak mecbur düşüncesindeler off bilmiyorum ya ben hep gelecek kaygısıyla yaşadım sadece evliliğimin 4 senesinde eşimle birlikte omuz omuzayken rahattım ama şimdi onu yalnız bırakacağım ve korkularım yine başladı

Böyle düşünüp kendini strese sokma canım ama ya. Doğumdan sonra da düşüncelerinle sıkarsın kendini böyle yaparsan. Biz de zor zamanlar geçirdik. İkimizin de ailesinin maddi durumu çok çok iyi ama evlendiğimizde ikimiz de sizden destek istemiyoruz dedik. Çook zorlandık ilk sene çünkü çok rahat büyütülmüştük. Arabalarımızı bıraktık kendi arabamızı kendimiz aldık o kadar sıfırdak başladık. Birimiz yüksek birimiz doktora öğrencisiydik ama gene de hem okuyup hem çalışıp istediğimize ulaştık çok şükür. Hatta eşim tez zamanı çok zorlanıyordu, ücretsiz izne ayrılmıştı. O zaman sadece benim kazandığımla geçinmiştik. Şimdi de tam tersi olacak, biz eşimin maaşıyla geçineceğiz :) destek olmamız gerekirse çalışmam dermisin? Demezsin bence :) bizim için zor olsa da ihtiyacı varsa desteğimize elbette çalışırız. Ama çalışmayınca eşimi zorda bırakacağım diye baştan kurgulama kendini :) rabbim gördüğümüzden ayırmasın hiçbirimizi, evlatlarımızın rızkını da bol eylesin inşallah böyle dua et için sıkıldıkça. Kötü olacak diye düşünme lütfen :)

Merhaba kızlar, bir arkadaşım da Aralık annesi olacak beklenen doğum tarihi 13 Aralık. Bebeğin kilosu 400 Gr çıkmış, Dr az demiş, siz ne düşünüyorsunuz? Bence haftası ile uyumlu. Dr niye böyle demiş olabilir? Kız da üzüldü bugün iş yerinde hep. Ben de size sorayım dedim.

Slm kızlar bende biraz önce nst ye girdim sürekli kasılma vardı bi kaç gündür karnım bi tarafa şişiyordu bebek hareketleri olduğunu biliyorum ama kasılma böyle oluyormuş sanırım
Çok hafif ağrı çıktı istirahat dedi idrar tahlili verdim enfeksiyon da kasılma yapıyormuş monurol saşe içicem bu akşam
Bi kaç gün magnezyumu 3 kez sonra Doğuma kadar iki kez kullanacakmışım

Gecmıs olsn canm dınlen bol bol.ve su iç benmde kanda bakıyolar 10 dan 5 e dustu enfeksıyon.3 ay daha dıkkat edelm sonrada popolarını ısıralm mınnakların.

Her doktorun yaklaşımı farklı. Inanın bugün farkli bi doktora gittim. Pat diye, bu çocukta gelişim geriliği var, kimse sana söylemedi mi dedi. Şok oldum. Evet en başından beri 3 4 gun, en fazla 1 hafta geriydi ultrason ölçümleri. Ama eşim minyon ve ben az kilo aldim, ayrintilida herşey kusursuz çıktı. 1 hafta geri olması ciddi birşey ifade etmez dedim. Israrla gelisim geriliği var cok onemli dedi durdu. Ama ben her ultrasonda boy kilo araligina bakıyorum, doktoruma ger seferinde soruyorum, 3 4 gun kadar geri yani. Ben hic takmadim. 24.haftada 550 gram
Ayrintiliya girdiyse ve bebegi besleyen damarlarda sorun yoksa bence arkadaşınız da kafaya takmasin

Benim dogum da 26 kasım görünüyor. Benden 17 18 gün kadar küçük aşağı yukarı. 22+1de 430 gramdi benimki de. 20+4e uyumluydu, 3 5 gün kadar geri yani. Sanırım aşağı yukarı aynı o arkadasla.
Eğer bebegi simdiye kadar hep 1 2 3 hafta ileride görünüp, bu ay gerilediyse evet bebeği besleyen damarlarda sorun olabilir. Ayrıntılı ultrasonda bunlar inceleniyor zaten. Ama yapı olarak minyon bir aileyse ve gelişimi hep biraz geriden seyrettiyse bugüne kadar, hiç korkmasın. Herkes toraman gibi doğmak zorunda değil ki

Gecmıs olsn canm dınlen bol bol.ve su iç benmde kanda bakıyolar 10 dan 5 e dustu enfeksıyon.3 ay daha dıkkat edelm sonrada popolarını ısıralm mınnakların.
Sağol canım amin inşallah hayırlısıyla zamanında bi doğsunlar da minnaklar acısını çıkartırız bu günlerin

Benimde gunde en az 5 6 kere oluyor acaba bende yazsam mi doktoruma kontrole cagirir mi ki beni? Artik canimi yakmaya basladi az oncede oldu bebek geriliyor gibi bazen tam kasigimda bazen karnimda oluyor gaz sikistirmasi gibi ama gaz degil seninde boylemiydi canim

Amin insallah canim bu aralar hormonlar baya baskin sanirim dusundukce dusunuyorum sıkıldikca sıkıliyorum.Rabbim bebislerimizi sag salim kucagimiza almamizi nasil etsin insallah bu gunlerde gecicek

Cok gecmis olsun. Benim de aynen dediğin gibi bebegim bi tarafa toplanip sertlesiyor. 30 saniye kadar, sonra gevsiyor. Doktorum kasılma olduğunu söyledi ve magnezyum verdi. Siz de magnezyum kullanıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…