2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Sana da çok geçmiş olsun, umarım Dr yanlış bir yaklaşımda bulunmuştur. Bebeğe direkt olarak gelişim geriliği teşhisi koymak kolay olmasa gerek, tahlillerde sonuçlar gösterir zaten, annenin moralini aşağı cekmek ne kadar doğru tartışılır.
Benim arkadaşım da iridir enli boylu ve ilk çocuğu, kendisi çok kilo almış hatta Dr ona da kızmış. Bebeğine de kilosu şimdilik az demiş. 21+5 de benimki de o kadardı diye hatırlıyorum. Sert mizaçlı Dr Lari hiç sevmiyorum.

Dedigim gibi, benimki en başından beri 3 5 gün kadar geriden geliyor. Eşim de minyon bi insan. O yüzden gayet normal buldum. Ama tutup da doktorun pat diye " bu çocukta gelişim geriligi var bu zamana kadar kimse sana söylemedi mi" demesi gereksiz. Yaklaşımı biraz daha yumuşatmak gerekebilir. Kendi doktorum da bebiş biraz minyon, fındık gibi burnu var falan diyor mesela soylemden soyleme fark var. Hepimiz hamileyiz, şok haberlere hic gerek yok.
Sadece ileride giden bir bebegin gelisimi gerilerse veya durursa korkmak gerekir. Arkadasiniz mutlaka ayrıntılı cektirsin, orda bebege giden damarlara da tek tek bakılıyor

Taban tabana katılıyorum arkadaşım ayrıntılı çekildi bugün , başka herhangi bir sorun görmemiş Dr ama tavrını doğru bulmadım. Keza senin Dr unda öyle. Can taşıyoruz sonuçta ani bir üzüntü bebeği etkileyebilir, ama maalesef günümüzde her Dr böyle düşünmüyor. Hasta gözüyle baksalar anlayacaklar aslında.
Ben benimkinden çok memnunum, çok şükür daima beni sakinleştiren bir hekim oldu şu zamana kadar. Darısı tüm hamile arkadaşlarima. Çünkü insan güven istiyor bu noktada.

Geçmiş olsun canım,dikkat et kendine bol su ic.bana da doktorum magnezyumu günde iki kez kullan ağrın olduğunda mutlaka,yoksa bir kezkullan dedi.benkm de kuyruk sokumu kemiğin çok ağrıyor otururken özellikle.hayirlisiyla en az bi 36.haftayi gorseydik

Evet canım benimde canımı yakmaya başlamıştı hatta bugün bayağı şüphelendim ayaktayken karnım bi anda gerildi baktım yine bi tarafa toplanmış artık rahatsız olmaya başladım biraz internetten baktım korktum hemen doktorumu aradım evet kasılma olabilir seni hemen görmeliyim dedi
Sen yine de doktoruna bildir

Sağol canım bende Doğuma kadar iki kez kullanacam hiç bırakma dedi hafta sonuna kadar 3 kez kullanıp öyle ikişer devam etcem

Cok gecmis olsun. Benim de aynen dediğin gibi bebegim bi tarafa toplanip sertlesiyor. 30 saniye kadar, sonra gevsiyor. Doktorum kasılma olduğunu söyledi ve magnezyum verdi. Siz de magnezyum kullanıyor musunuz
Sağol canım bi ara hergün kullanmıştım kasık ağrılarım geçince devam etmedim günlük sade maden suyu tükettim ama yeterli olmamış sanırım
Artık bırakmak Yok Doğuma kadar içmeliyim

İnşallah rabbim daha fazla bekletmez güzel haberini burdan duyurursun arkadaşının inşallah canım

canım banada ısrarla gelişim geriliği olduğunu söyleyen bi doktor var.en son gittiğimde 2.haftada 640 gr cıktı başka bi doktor normal dedi.1 hafta gerilikte problem yok dedi yani.bugun yine gideceğim bakalım 26 hafta oldu bakalım ne cıkacak

Nisaya gitcektin ona mı gittin canım? Orda mı söyledikler

Nisaya gitcektin ona mı gittin canım? Orda mı söyledikler
Ay evet nisada söyledi ben zaten en başından 3 4 gün geriden geldiğini bildiğim için şok gecirmedim. Mesela 20.haftadaysam doktorum 19 20 haftalarla uyumlu diyor. Zaten ultrason da kendi hesaplıyor kağıda döküyor. Mesela baş cevresi 23+6, karın cevresi 23+2 vs diye tek tek yazıyor. Ama zaten ileri ve geri 10 gün oynayabilir diye bütün ultrason kağıtlarında artı eksi kısmı da var. Neden birden bire, gelişim geriliği var kimse sana söylemedi mi dedi anlamadım. Garip bi söyleme şekli gibi geldi bana. Eşimin ufak tefek bi insan olduğunu, benim de az kilo aldigimi, ailede hiç tosuncuk gibi bebek dogmadigini, ayrintilida herseyin sorunsuz oldugunu söyledim. Bunların hiç mi önemi yok, ilk aklina gelen gelişim geriliği mi yani. Hiç takilmadim ben ona ya. Hele son haftalarda artı eksi 400 gram bile oynayabiliyor

Merhaba kızlar, bugün nasılsınız bakalım? :)
Ben aşırı terliyorum, dün gece hiç uyuyamadım nerdeyse, ise 2 saatlik uykuyla geldim basım çatlıyor, günde iki kez kahve iznim var ama ben bir tane içiyorum, hele türk kahvesine tiryaki bir insan için bu ayilma miktarı değil
Bugün bitse başka bişey istemem..

canim inşallah bu duygular bebegin doğunca gececek, sosyal hayatini aksatma, tüm hayatini çocuğa endekslersen yeni yasama uyumda zorlanabilirsin, bebeginle geçirecegin zamanın tadına odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…