- 8 Ağustos 2014
- 627
- 571
- 133
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #21.101
Günaydın kızlar.canim bana doktorum artık 1 saatten fazla yolculuk risk taşıyabilir dedi en son gittiğimde.Günaydın kızlar. Sizin doktorlar kaçıncı haftaya kadar seyahat izni veriyor?
Bana da uçakla izin veririm dedi. Biz de 18ine ayarladık bakalımGünaydın kızlar.canim bana doktorum artık 1 saatten fazla yolculuk risk taşıyabilir dedi en son gittiğimde.
Ben de Nisa ya gidiyodum ama bıraktım artık memnun değilim oradanAy evet nisada söylediben zaten en başından 3 4 gün geriden geldiğini bildiğim için şok gecirmedim. Mesela 20.haftadaysam doktorum 19 20 haftalarla uyumlu diyor. Zaten ultrason da kendi hesaplıyor kağıda döküyor. Mesela baş cevresi 23+6, karın cevresi 23+2 vs diye tek tek yazıyor. Ama zaten ileri ve geri 10 gün oynayabilir diye bütün ultrason kağıtlarında artı eksi kısmı da var. Neden birden bire, gelişim geriliği var kimse sana söylemedi mi dedi anlamadım. Garip bi söyleme şekli gibi geldi bana. Eşimin ufak tefek bi insan olduğunu, benim de az kilo aldigimi, ailede hiç tosuncuk gibi bebek dogmadigini, ayrintilida herseyin sorunsuz oldugunu söyledim. Bunların hiç mi önemi yok, ilk aklina gelen gelişim geriliği mi yani. Hiç takilmadim ben ona ya. Hele son haftalarda artı eksi 400 gram bile oynayabiliyor
canım peki otobüsle mi uçakla mı yapacaksın yolculuğuBen de tatil almıştım 30.haftama denk geliyo 32 ye kadar tüm seyahatlerini tamamla dedi. Tatilin hemen ardından da kuzen düğünü var napıcamı bilemiyorum
Benm kasım sonu olur muhtemelen. Sezeryan olucak. İyi gitmiyor sanki. Sıkıldım simdiden hamilelik zorluklarindann. Oğlum 13 aylık onu taşıyorum falan..belim çok fena . Uyumak dinlenmek şimdiden lüks. Bilmiyorum 30lu haftalardà halim nice olur .kızlar varmı kasım sonu doğum yapacaklar nasıl gidiyor hamilelik
Ben de 1 hafta sonra arabayla 10 saat yolculuk yapıcam. Sonra 30 lu haflarda geri dönücem. O da bi 10 15 saat olur sanırım. Umarım çok zorlanmam. .dinlenerek gelicez ama. Küçük oğlan varken zor dinlenmekCanım
canım peki otobüsle mi uçakla mı yapacaksın yolculuğu
hiç takma diğer doktorları şimdikinin dediği gibi 1-2 hafta ilerde olması da geri olması da çok normal. ayrıca muz değilde kaşar peyniri ve bulguru öneririm muzu arada ye şekeri fırlatıyor malesefTekrar kendi doktoruma gittim. Her bebegin tosun gibi olmak zorunda olmadığını, haftasindan 1 2 hafta ilerde ve geride olmasinin normal olduğunu, önemli olan birden bire geride kalmamasi gerektiğini söyledi. Uzun uzun kan akışını inceledi, hic sorun yok ama illa bebek kilo alsin dersen muz yiyebilirsin her gün dedi. Gayet rahatlatıcı ve olumlamali konuştu her zamanki gibi. Bebegi seve seve bakıyor, ay ne tatli bak eli cenesinde, oooh bacak bacak ustune atmis keyfine duskun vs gibi sevimli yorumlar yapıyor çok hosuma gidiyor. Tıbbi olarak acikladiktan sonra, fermuar balon vs gibi anlayacagimiz gibi anlatıyor herşeyi. Çok memnunum.
C Cokoprenses83 medipol sefakoyde aysegul hanima gidiyorum
Ben de mecbur olmayan annelerin çalışması taraftarı değilim. Ama sizin gibi anlatınca da çok üzücü oluyorbir garip oblomov keşke ben devlet memuru olmasa idim. Eni sonu işe başlayacağım. Ayrıca bizim borçlarımız hala var bedelli askerlik evlilik vs.... ücretsiz izin bile alamam. Eğer ben memur olmasa idim ve eşim katio değil de müdür olsa idi çalışmazdım. İkimiz de adliyede çalışııyoruz aynı maaşı alıyruz. Ama ben ev işi yaparken o yatıyor. Adalet bu değil. İş yap deyince sinir krizi geçrttiriyor yer bezi ile sehpa siliyor aaa ne var die. O yüzden bence o yediğin para ananın ak sütü gibi. Devlet keşke bana verdiği parayı da ona verse ben çalışmasam. Erkek dışarıda kadın içeride çalışmalı bence. Yada kadın home office çalışmalı. Benim çocuğjm asla ev hanımlarının çocukları gibi sevgiye doyamayacak. En güzel anlarda işte nöbette olacağım.
Merhaba alakasız olacak galiba ama su 32. Haftada rapor alacagiz ya bende adliyede çalışıyorum 32+3 iken alsak raporu sıkıntı olur mu bu konuda bilginiz var mibir garip oblomov keşke ben devlet memuru olmasa idim. Eni sonu işe başlayacağım. Ayrıca bizim borçlarımız hala var bedelli askerlik evlilik vs.... ücretsiz izin bile alamam. Eğer ben memur olmasa idim ve eşim katio değil de müdür olsa idi çalışmazdım. İkimiz de adliyede çalışııyoruz aynı maaşı alıyruz. Ama ben ev işi yaparken o yatıyor. Adalet bu değil. İş yap deyince sinir krizi geçrttiriyor yer bezi ile sehpa siliyor aaa ne var die. O yüzden bence o yediğin para ananın ak sütü gibi. Devlet keşke bana verdiği parayı da ona verse ben çalışmasam. Erkek dışarıda kadın içeride çalışmalı bence. Yada kadın home office çalışmalı. Benim çocuğjm asla ev hanımlarının çocukları gibi sevgiye doyamayacak. En güzel anlarda işte nöbette olacağım.
Tekrar kendi doktoruma gittim. Her bebegin tosun gibi olmak zorunda olmadığını, haftasindan 1 2 hafta ilerde ve geride olmasinin normal olduğunu, önemli olan birden bire geride kalmamasi gerektiğini söyledi. Uzun uzun kan akışını inceledi, hic sorun yok ama illa bebek kilo alsin dersen muz yiyebilirsin her gün dedi. Gayet rahatlatıcı ve olumlamali konuştu her zamanki gibi. Bebegi seve seve bakıyor, ay ne tatli bak eli cenesinde, oooh bacak bacak ustune atmis keyfine duskun vs gibi sevimli yorumlar yapıyor çok hosuma gidiyor. Tıbbi olarak acikladiktan sonra, fermuar balon vs gibi anlayacagimiz gibi anlatıyor herşeyi. Çok memnunum.
C Cokoprenses83 medipol sefakoyde aysegul hanima gidiyorum
Medipol megada var bebek yoğun bakımı. Öyle bi durum olursa doğumu orda yapmani tavsiye ederiz ileri haftalarda dedi. Ama önceden anlaşılmayan, acil bi şekilde dogumda gelişen birsey olursa, bebeği megaya göndeririz, sizi de zaten vakti gelince taburcu ederiz dedi. Doğumu bebeğin kaldığı hastanede bile yapsaniz, vakti gelince sizi taburcu etmek zorundayiz diye anlattı. Inşallah hiç gerek kalmaz bunlaramedipol sefaköyde bebek yoğunbakımı var mı ? ben gitmeyi düşünmüştüm ama olmadığını söyleyince vazgeçtim.
Allah korusun doğum anında birşey olsa bebeği başka hastaneye sevketmek zorunda kalıyorlar böyle bir durumda
bir garip oblomov keşke ben devlet memuru olmasa idim. Eni sonu işe başlayacağım. Ayrıca bizim borçlarımız hala var bedelli askerlik evlilik vs.... ücretsiz izin bile alamam. Eğer ben memur olmasa idim ve eşim katio değil de müdür olsa idi çalışmazdım. İkimiz de adliyede çalışııyoruz aynı maaşı alıyruz. Ama ben ev işi yaparken o yatıyor. Adalet bu değil. İş yap deyince sinir krizi geçrttiriyor yer bezi ile sehpa siliyor aaa ne var die. O yüzden bence o yediğin para ananın ak sütü gibi. Devlet keşke bana verdiği parayı da ona verse ben çalışmasam. Erkek dışarıda kadın içeride çalışmalı bence. Yada kadın home office çalışmalı. Benim çocuğjm asla ev hanımlarının çocukları gibi sevgiye doyamayacak. En güzel anlarda işte nöbette olacağım.
Bana doktorum 32+0 da gelmemi söyledi rapor için.sorun olacağını sanmıyorum ama planlı sezeryan olursanız eğer benim fikrim 32+3 te ayrıldığıniz için 38+3 te sezeryan olursunuz sorun olmaz diye düşünüyorum.calistigimiz için bir gün bir gün bizim için doğum sonrasındaMerhaba alakasız olacak galiba ama su 32. Haftada rapor alacagiz ya bende adliyede çalışıyorum 32+3 iken alsak raporu sıkıntı olur mu bu konuda bilginiz var mi
Kurum kabul etmez mi ki diye aklıma takılmıştı izinli olduğum icin de kuruma soramadık haklısınız ben sezeryan hiç hesaplamamıştımBana doktorum 32+0 da gelmemi söyledi rapor için.sorun olacağını sanmıyorum ama planlı sezeryan olursanız eğer benim fikrim 32+3 te ayrıldığıniz için 38+3 te sezeryan olursunuz sorun olmaz diye düşünüyorum.calistigimiz için bir gün bir gün bizim için doğum sonrasında
Asla otobüs ya da özel araç olmaz uçakla gideceksin dediCanım
canım peki otobüsle mi uçakla mı yapacaksın yolculuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?