2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Merhaba alakasız olacak galiba ama su 32. Haftada rapor alacagiz ya bende adliyede çalışıyorum 32+3 iken alsak raporu sıkıntı olur mu bu konuda bilginiz var mi
Araya haftasonu fln giriyorsa sıkıntı olmaz. Zaten adliyede komisyon bizim ne zmn hamile kaldığımızın hesabını tutmuyor :) umurlarında değiliz bile. Dr.un 32 den itibrn çalışır derse sen de sanki muayene günün 32 gibi götür ver raporu canm

İşte ücretsiz izne ayrılınca maaşı kesiyor. Sonra diyor en az 3 çocuk. Ev hanımları elbette aynı değil. Ama bence her anne bakıcıdan iyidir

Benim kastım bakıcı elinde büyümek zorunda olması. Bir bakıcı ne kadar iyi olabilirki anne gibi. Benim bebeğime bakacak kims yok. Kayınvalidem kayınpederim kanser diye ona bakıyor. Annem 65 yaşında tansiyon ve vertigo hastası. Kime emanet edeceğim 5 6 aylık bebeği. Kara kara düşünmeye başladım bile ben

Kızlar ya gerçekten yaşadıklarım kasılmaymış şimdi normale dönünce aradaki farkı çok iyi anladım o kadar rahatım ki bugün 3 gün farkında olmadan bayağı sıkıntı yaşamışım

Çok sevindim arkadaşım, icim rahatladı senin adına :) her şey yolunda ise demek hamileliğin bol bol tadını çıkarmaya bak :) sevgiler..

Canlar
O bebeğin kafası sırtı vs diye düşündüğüm şey kasılmaymış

Bugün nst ye bağlandım, 40 larda sancım çıktı, hatta birkaç kere 55-60 olduğu bile oldu. Baya korktum. Şimdi ciğer geliştirici iğne oldum, bir de adalat başlattılar. Bir saat sonra tekrar nst ye gireceğim. Rahim ağzı vs normal. İnşallah herşey yolunda gider de benim aceleci yerinde bekler :)

Bebegin bi tarafa toplanip kisa sureli sertmesini doktora anlattığımda kasilma dedi ama nst istemedi zaten ben 24e daha yeni girdim.
Ay inşallah azalır sizinki de hemen. Magnezyum içiyor musunuz? O da kasilmalari azaltiyormus. Dogum sancısı kaç oluyor nstde?

Braxton hick idi sanırım. O yalancı doğum sancılarının adı. Belki seninki de ondandırç inşallah gününde doğar bebişler

Benimde cok oluyor sizler yazdikca korkuyorum tek tarafli kasilma bazen kasikta bazen gobek deligim hizasinda sag sol fark etmiyor persembe gidecegim endokrine gitmisken kadin dogumada ugrayayim olmadi

İnşallah azalır evet çok teşekkürler. Magnezyumu günde iki taneye çıkardı şimdi. Bir ara 60 a çıktı.

Braxton hick idi sanırım. O yalancı doğum sancılarının adı. Belki seninki de ondandırç inşallah gününde doğar bebişler

Evet braxton hicks. Doktor %99u yalancı sancı, %1 i doğuma döner dedi. Yine de o yüzde 1 lik ihtimal yüzünden akciğer geliştirici ve sancı durdurucu ilacı verdi.

Benimde cok oluyor sizler yazdikca korkuyorum tek tarafli kasilma bazen kasikta bazen gobek deligim hizasinda sag sol fark etmiyor persembe gidecegim endokrine gitmisken kadin dogumada ugrayayim olmadi

Bende de aynı şekildeydi. Bebek toplanıyor diye gülüyorduk bir de. Bugün başka bişey için doktoruma uğramıştım. Aslında bahsetmeyecektim bile ama iyi ki söylemişim.

Geçmiş olsun canım aynı şeyi yaşadım bende bi tarafa sivriliyordu bende seviyordum oğlum diye sık sık olunca pek hoşuma gitmedi anormallik hissedip öyle gittim doktora bende de hafif sancı çıktı bol bol magnezyuma başladım idrar yolu enfeksiyonu da kasılmaya sebep oluyormuş idrar tahlili verdim monurol saşe kullandım birde

Çok geçmiş olsun sana da. Hepimiz biraz daha dayandık mı artık gelen sancılarımıza sevinir duruma geçeceğiz çok az kaldı :)))

Bu arada adalat ve ciğer geliştirici sonrası sancı durdu Allah'ıma bin şükür. Korkuttu valla sıpa :)

Günaydınlar hepinize =)
Benim bebek cok fazla titreşim yapıyo aranızda yaşayan var mı bilmiyorum, dün deprem oluyo sandım yerimden fırladım bi baktım içerden titreşim var , bebek niye titretir yahu anlayamadım

amin inşallah öyle bir duruma ihtiyaç bile duyulmaz

günaydın kızlar

Bende de aynı şekildeydi. Bebek toplanıyor diye gülüyorduk bir de. Bugün başka bişey için doktoruma uğramıştım. Aslında bahsetmeyecektim bile ama iyi ki söylemişim.

çok geçmiş olsun canım sanırım magnezyum tek çözümü birde dikkatli olmak bende yarın şeker kontrolü için gittiğimde kadındoğuma bir uğrayayım bakalım ne diyecek

Kızlar iki gündür nefes almakta zorlanıyorum sanki aldığım nefes yetmiyor gibi hissediyorum sizde de böyle şeyler oluyor mu

canım şükür bende olmuyor. ama nefes almakta zorlanmak çarpıntı vs ne demek çok iyi bilirim öyle anlarda dinlenmeye çalış bu arada troid hormonu tahlillerini yenilettir.

bende de bu ara çok oluyor acaba hıçkırıyor mu diyorum üst üste 6-7 kere titriyor çocuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…