- 6 Ekim 2013
- 921
- 1.097
- 113
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #21.121
Araya haftasonu fln giriyorsa sıkıntı olmaz. Zaten adliyede komisyon bizim ne zmn hamile kaldığımızın hesabını tutmuyor :) umurlarında değiliz bile. Dr.un 32 den itibrn çalışır derse sen de sanki muayene günün 32 gibi götür ver raporu canmMerhaba alakasız olacak galiba ama su 32. Haftada rapor alacagiz ya bende adliyede çalışıyorum 32+3 iken alsak raporu sıkıntı olur mu bu konuda bilginiz var mi
İşte ücretsiz izne ayrılınca maaşı kesiyor. Sonra diyor en az 3 çocuk. Ev hanımları elbette aynı değil. Ama bence her anne bakıcıdan iyidirkadının yeri evi düşüncesine hiçbir zaman katılmadım ama bazı mecburi durumlarda özellikle de hamilelik ve doğum sonrası konularında kadınlara mutlaka ayrıcalık gösterilmesini savunuyorum. arkadaşım sırbistan da yaşıyor ve 2 sene doğum sonrası izni var 2 sene gerçekten yeterli bir süre orasıyla kıyaslanınca bizim 4 ay çok çok gülünç o kadar gülünç ki neremizle güleceğimizi bile şaşırıyoruz yani. senin vereceğin sevgiyi ve özveriyi gösteremeyen ev hanımları var canım hiç merak etme.
Benim kastım bakıcı elinde büyümek zorunda olması. Bir bakıcı ne kadar iyi olabilirki anne gibi. Benim bebeğime bakacak kims yok. Kayınvalidem kayınpederim kanser diye ona bakıyor. Annem 65 yaşında tansiyon ve vertigo hastası. Kime emanet edeceğim 5 6 aylık bebeği. Kara kara düşünmeye başladım bile benBen de mecbur olmayan annelerin çalışması taraftarı değilim. Ama sizin gibi anlatınca da çok üzücü oluyorher anne bir değil ki, nice ev hanımları var çocukları halı üstünde kraker yiyip evlendirme programıyla zehirlenerek büyüyor. Siz cocugunuzla olduğunuz süreyi güzel değerlendirirseniz inanın sevgiye doyar ❤ benim çalışmama lüksüm var çok şükür. Ama olmayanlar için de çocuk sevgiye doymayacak demek yanlış olur zaten 3.5 4 yaşından sonra evden ziyade yaşıtlarıyla kreste birşeyler öğrenmesi daha sağlıklı oluyor
Çok sevindim arkadaşım, icim rahatladı senin adına :) her şey yolunda ise demek hamileliğin bol bol tadını çıkarmaya bak :) sevgiler..Tekrar kendi doktoruma gittim. Her bebegin tosun gibi olmak zorunda olmadığını, haftasindan 1 2 hafta ilerde ve geride olmasinin normal olduğunu, önemli olan birden bire geride kalmamasi gerektiğini söyledi. Uzun uzun kan akışını inceledi, hic sorun yok ama illa bebek kilo alsin dersen muz yiyebilirsin her gün dedi. Gayet rahatlatıcı ve olumlamali konuştu her zamanki gibi. Bebegi seve seve bakıyor, ay ne tatli bak eli cenesinde, oooh bacak bacak ustune atmis keyfine duskun vs gibi sevimli yorumlar yapıyor çok hosuma gidiyor. Tıbbi olarak acikladiktan sonra, fermuar balon vs gibi anlayacagimiz gibi anlatıyor herşeyi. Çok memnunum.
@Cokoprenses83 medipol sefakoyde aysegul hanima gidiyorum
Bebegin bi tarafa toplanip kisa sureli sertmesini doktora anlattığımda kasilma dedi ama nst istemedi zaten ben 24e daha yeni girdim.Canlar
O bebeğin kafası sırtı vs diye düşündüğüm şey kasılmaymış
Bugün nst ye bağlandım, 40 larda sancım çıktı, hatta birkaç kere 55-60 olduğu bile oldu. Baya korktum. Şimdi ciğer geliştirici iğne oldum, bir de adalat başlattılar. Bir saat sonra tekrar nst ye gireceğim. Rahim ağzı vs normal. İnşallah herşey yolunda gider de benim aceleci yerinde bekler :)
Braxton hick idi sanırım. O yalancı doğum sancılarının adı. Belki seninki de ondandırç inşallah gününde doğar bebişlerCanlar
Bugün nst ye bağlandım, 40 larda sancım çıktı, hatta birkaç kere 55-60 olduğu bile oldu. Baya korktum. Şimdi ciğer geliştirici iğne oldum, bir de adalat başlattılar. Bir saat sonra tekrar nst ye gireceğim. Rahim ağzı vs normal. İnşallah herşey yolunda gider de benim aceleci yerinde bekler :)
Benimde cok oluyor sizler yazdikca korkuyorum tek tarafli kasilma bazen kasikta bazen gobek deligim hizasinda sag sol fark etmiyor persembe gidecegim endokrine gitmisken kadin dogumada ugrayayim olmadiCanlar
Bebegin bi tarafa toplanip kisa sureli sertmesini doktora anlattığımda kasilma dedi ama nst istemedi zaten ben 24e daha yeni girdim.
Ay inşallah azalır sizinki de hemen. Magnezyum içiyor musunuz? O da kasilmalari azaltiyormus. Dogum sancısı kaç oluyor nstde?
Braxton hick idi sanırım. O yalancı doğum sancılarının adı. Belki seninki de ondandırç inşallah gününde doğar bebişler
Benimde cok oluyor sizler yazdikca korkuyorum tek tarafli kasilma bazen kasikta bazen gobek deligim hizasinda sag sol fark etmiyor persembe gidecegim endokrine gitmisken kadin dogumada ugrayayim olmadi
Şu 30 haftaya gelsek bence az bile olsa ohhh deriZ
Geçmiş olsun canım aynı şeyi yaşadım bende bi tarafa sivriliyordu bende seviyordum oğlum diye sık sık olunca pek hoşuma gitmedi anormallik hissedip öyle gittim doktora bende de hafif sancı çıktı bol bol magnezyuma başladım idrar yolu enfeksiyonu da kasılmaya sebep oluyormuş idrar tahlili verdim monurol saşe kullandım birdeCanlar
Geçmiş olsun canım aynı şeyi yaşadım bende bi tarafa sivriliyordu bende seviyordum oğlum diye sık sık olunca pek hoşuma gitmedi anormallik hissedip öyle gittim doktora bende de hafif sancı çıktı bol bol magnezyuma başladım idrar yolu enfeksiyonu da kasılmaya sebep oluyormuş idrar tahlili verdim monurol saşe kullandım birde
Medipol megada var bebek yoğun bakımı. Öyle bi durum olursa doğumu orda yapmani tavsiye ederiz ileri haftalarda dedi. Ama önceden anlaşılmayan, acil bi şekilde dogumda gelişen birsey olursa, bebeği megaya göndeririz, sizi de zaten vakti gelince taburcu ederiz dedi. Doğumu bebeğin kaldığı hastanede bile yapsaniz, vakti gelince sizi taburcu etmek zorundayiz diye anlattı. Inşallah hiç gerek kalmaz bunlara
Bende bu nasıl hareket diye tedirgin oluyorum ilginç bi şekilde içimde titriyorGünaydınlar hepinize =)
Benim bebek cok fazla titreşim yapıyo aranızda yaşayan var mı bilmiyorum, dün deprem oluyo sandım yerimden fırladım bi baktım içerden titreşim var , bebek niye titretir yahu anlayamadım
Bende de aynı şekildeydi. Bebek toplanıyor diye gülüyorduk bir de. Bugün başka bişey için doktoruma uğramıştım. Aslında bahsetmeyecektim bile ama iyi ki söylemişim.
Kızlar iki gündür nefes almakta zorlanıyorum sanki aldığım nefes yetmiyor gibi hissediyorum sizde de böyle şeyler oluyor mu
Günaydınlar hepinize =)
Benim bebek cok fazla titreşim yapıyo aranızda yaşayan var mı bilmiyorum, dün deprem oluyo sandım yerimden fırladım bi baktım içerden titreşim var , bebek niye titretir yahu anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?