- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #21.141
Canlar
O bebeğin kafası sırtı vs diye düşündüğüm şey kasılmaymış
Bugün nst ye bağlandım, 40 larda sancım çıktı, hatta birkaç kere 55-60 olduğu bile oldu. Baya korktum. Şimdi ciğer geliştirici iğne oldum, bir de adalat başlattılar. Bir saat sonra tekrar nst ye gireceğim. Rahim ağzı vs normal. İnşallah herşey yolunda gider de benim aceleci yerinde bekler :)
Kızlr günaydın kefir içeniniz var mı? Ben iki gündür içiyorum çocukların kemiklerini güçlendiriyor diye okumuştum bi yerde bi fikriniz var mı bu konuda?
Kızlar iki gündür nefes almakta zorlanıyorum sanki aldığım nefes yetmiyor gibi hissediyorum sizde de böyle şeyler oluyor mu
Ben yogurtla karıstırıp ayran gibi içiyorum diğer türlü benimde midem bulanıyorben kefir konusunda çok savaştım kendimle ama olmadı :) yapamıyorum içemiyorum afedersiniz öğüresim geliyor. oysa doktorum sütü filan içme kefir iç demişti. mükemmel bir alternatifmiş süt ürünleri arasında vücuda fayda olarak. ama baktım dolapta duran şişeden 1 bardak içiyorsam geri kalanı içimden gelip de içemediğim için bozuluyor atıp duruyorum, üstelik almam gereken ara öğünü de alamıyorum, ben de süte döndüm napiyim.
Ben yogurtla karıstırıp ayran gibi içiyorum diğer türlü benimde midem bulanıyorama iki gündürde ellerim falan şişiyor acaba kefirden mi diye düşündüm o yüzden sorayım dedim
ben kendim yapıp içiyordum ama artık uğraşamıyorum hazırlarının da yararlı olduğuna inanmıyorum malesefKızlr günaydın kefir içeniniz var mı? Ben iki gündür içiyorum çocukların kemiklerini güçlendiriyor diye okumuştum bi yerde bi fikriniz var mı bu konuda?
Tuz mümkün oldugunca tüketmiyorum belkide sıcaklar tetiklemiştir hiç bilmiyorumhmmm tuz tüketimin ne durumda? şişmeyi tetikliyor tuz.
ben daha araştırmadım ama çoğu anne dalan roxy markasından memnun araştır istersen canım. %100 bitkisel yağlardan üretilmiş olduğu yazıyor üstündearkadaşlar birkaç gün giremedim, sayfalar da çok ilerlemiş bu konu konuşuldu mu bilmiyorum ama bir sorum var. bebeklerimizin tekstillerini yıkayacağız ya, ne kullanacağız? yengem yeğenlerime granül şeklindeki bebeklere özel sabun tozlarından kullanmıştı. internette bunlar için yok giysiye yapışıp kalıyor, yok makinayı bozuyor filan demişler. bebekler için sıvı deterjan alternatiflerini okuyorum, kimisi demiş çok güzel kokuyor ama bu yüzden tekstillere yapışıp iyi durulanmıyor, bebek tenine zararlı, en iyisi granül sabun demiş. bebekler için yumuşatıcı konusunda biri demiş asla kullanmayın, biri demiş ben kullanıyorum çok memnunum.
şaşırdım ben neyle yıkicam şimdi
Aynen öyle hazırlar ben kendim yapamıyorum malesefben kendim yapıp içiyordum ama artık uğraşamıyorum hazırlarının da yararlı olduğuna inanmıyorum malesef
Ayni seyi ben de yasadim canim benim idrar yolu enfeksiyonuna bagladilar sanciyi en son.ne sizi ne yanma yoktu ama enfeksiyon varmis bir de bunu danis istersen doktoruna.cok gecmis olsunCanlar
O bebeğin kafası sırtı vs diye düşündüğüm şey kasılmaymış
Bugün nst ye bağlandım, 40 larda sancım çıktı, hatta birkaç kere 55-60 olduğu bile oldu. Baya korktum. Şimdi ciğer geliştirici iğne oldum, bir de adalat başlattılar. Bir saat sonra tekrar nst ye gireceğim. Rahim ağzı vs normal. İnşallah herşey yolunda gider de benim aceleci yerinde bekler :)
Ben her gün bir su bardağı içiyorum , çok faydalı kemik gelişimi içinKızlr günaydın kefir içeniniz var mı? Ben iki gündür içiyorum çocukların kemiklerini güçlendiriyor diye okumuştum bi yerde bi fikriniz var mı bu konuda?
Ayni seyi ben de yasadim canim benim idrar yolu enfeksiyonuna bagladilar sanciyi en son.ne sizi ne yanma yoktu ama enfeksiyon varmis bir de bunu danis istersen doktoruna.cok gecmis olsun
arkadaşlar birkaç gün giremedim, sayfalar da çok ilerlemiş bu konu konuşuldu mu bilmiyorum ama bir sorum var. bebeklerimizin tekstillerini yıkayacağız ya, ne kullanacağız? yengem yeğenlerime granül şeklindeki bebeklere özel sabun tozlarından kullanmıştı. internette bunlar için yok giysiye yapışıp kalıyor, yok makinayı bozuyor filan demişler. bebekler için sıvı deterjan alternatiflerini okuyorum, kimisi demiş çok güzel kokuyor ama bu yüzden tekstillere yapışıp iyi durulanmıyor, bebek tenine zararlı, en iyisi granül sabun demiş. bebekler için yumuşatıcı konusunda biri demiş asla kullanmayın, biri demiş ben kullanıyorum çok memnunum.
Ben dalan roxy sabun tozu kullanmayı düşünüyorum. Granüllü bildiğim kadarıyla hacisakirin falan var ama çevremde de roxy den memnunlar yumuşatıcı konusunda bende emin değilim bebeğin cildi hassas kokuya karşı alerji falan olur mu die düşünmüyor degilimarkadaşlar birkaç gün giremedim, sayfalar da çok ilerlemiş bu konu konuşuldu mu bilmiyorum ama bir sorum var. bebeklerimizin tekstillerini yıkayacağız ya, ne kullanacağız? yengem yeğenlerime granül şeklindeki bebeklere özel sabun tozlarından kullanmıştı. internette bunlar için yok giysiye yapışıp kalıyor, yok makinayı bozuyor filan demişler. bebekler için sıvı deterjan alternatiflerini okuyorum, kimisi demiş çok güzel kokuyor ama bu yüzden tekstillere yapışıp iyi durulanmıyor, bebek tenine zararlı, en iyisi granül sabun demiş. bebekler için yumuşatıcı konusunda biri demiş asla kullanmayın, biri demiş ben kullanıyorum çok memnunum.
Ben dalan roxy sabun tozu kullanmayı düşünüyorum. Granüllü bildiğim kadarıyla hacisakirin falan var ama çevremde de roxy den memnunlar yumuşatıcı konusunda bende emin değilim bebeğin cildi hassas kokuya karşı alerji falan olur mu die düşünmüyor degilim
Aynen canim konu bebekler olunca insan daha hassas düşünüyoryumuşatıcı konusunda benim de soru işaretlerim var. bizim normalde de kullandığımız yumuşatıcılar için diyorlar ki durulama suyuna karıştığı için giysiye yapışıyor ve içindeki kimyasal nedeniyle makina durulaması yapsan bile o yapışıklık çıkmıyor, bunun için 8 ton su gerekiyor yani makinayla bile durulanmıyor diye. ama giysiler sertleşmesin diye kullanıyorum ben normalde. şimdi bebiş söz konusu olunca kendi giysim gibi düşünemem. onların yumuşatıcısı da böyle mi ki...
burcubahar0635 cnm uni'nin yumuşatıcısını hiç kullandın mı peki, koku bırakıyor mu?
Roxy dalan kullanıyorum hala, (kızım 21 aylık) yumuşatıcı hiç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum. Kıyafete deterjan yapışmadı, makineyi bozmadı, ben memnunum. Ha ek gıdaya geçince göreceksiniz leke çıkarıcılığı çok yüksek değil ama daha doğal ve sağlıklı geliyor bana. 29 dakikada 30 derecede yıkıyorum, mendiline kadar aksatmadan her şeyini ütülüyorum.arkadaşlar birkaç gün giremedim, sayfalar da çok ilerlemiş bu konu konuşuldu mu bilmiyorum ama bir sorum var. bebeklerimizin tekstillerini yıkayacağız ya, ne kullanacağız? yengem yeğenlerime granül şeklindeki bebeklere özel sabun tozlarından kullanmıştı. internette bunlar için yok giysiye yapışıp kalıyor, yok makinayı bozuyor filan demişler. bebekler için sıvı deterjan alternatiflerini okuyorum, kimisi demiş çok güzel kokuyor ama bu yüzden tekstillere yapışıp iyi durulanmıyor, bebek tenine zararlı, en iyisi granül sabun demiş. bebekler için yumuşatıcı konusunda biri demiş asla kullanmayın, biri demiş ben kullanıyorum çok memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?