2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlr günaydın kefir içeniniz var mı? Ben iki gündür içiyorum çocukların kemiklerini güçlendiriyor diye okumuştum bi yerde bi fikriniz var mı bu konuda?

günaydın arkadaşlar...

geçmiş olsun canım

Kızlr günaydın kefir içeniniz var mı? Ben iki gündür içiyorum çocukların kemiklerini güçlendiriyor diye okumuştum bi yerde bi fikriniz var mı bu konuda?

ben kefir konusunda çok savaştım kendimle ama olmadı :) yapamıyorum içemiyorum afedersiniz öğüresim geliyor. oysa doktorum sütü filan içme kefir iç demişti. mükemmel bir alternatifmiş süt ürünleri arasında vücuda fayda olarak. ama baktım dolapta duran şişeden 1 bardak içiyorsam geri kalanı içimden gelip de içemediğim için bozuluyor atıp duruyorum, üstelik almam gereken ara öğünü de alamıyorum, ben de süte döndüm napiyim.

Kızlar iki gündür nefes almakta zorlanıyorum sanki aldığım nefes yetmiyor gibi hissediyorum sizde de böyle şeyler oluyor mu

evet bende de oluyor canım. gün içinden ziyade geceleri oluyor yatış hâlindeyken. hatta dedim ki bi ara acaba yastığı yükseltsem mi diye. sonra okudum ki bu aralar görülebiliyormuş ve yastığı yükseltmek faydalıymış doktorum demişti en başta zaten neyi nasıl yapacağına vücudun seni yönlendirecek diye, öyle oluyor hakikatten.

Ben yogurtla karıstırıp ayran gibi içiyorum diğer türlü benimde midem bulanıyor ama iki gündürde ellerim falan şişiyor acaba kefirden mi diye düşündüm o yüzden sorayım dedim

arkadaşlar birkaç gün giremedim, sayfalar da çok ilerlemiş bu konu konuşuldu mu bilmiyorum ama bir sorum var. bebeklerimizin tekstillerini yıkayacağız ya, ne kullanacağız? yengem yeğenlerime granül şeklindeki bebeklere özel sabun tozlarından kullanmıştı. internette bunlar için yok giysiye yapışıp kalıyor, yok makinayı bozuyor filan demişler. bebekler için sıvı deterjan alternatiflerini okuyorum, kimisi demiş çok güzel kokuyor ama bu yüzden tekstillere yapışıp iyi durulanmıyor, bebek tenine zararlı, en iyisi granül sabun demiş. bebekler için yumuşatıcı konusunda biri demiş asla kullanmayın, biri demiş ben kullanıyorum çok memnunum.
şaşırdım ben neyle yıkicam şimdi

ben daha araştırmadım ama çoğu anne dalan roxy markasından memnun araştır istersen canım. %100 bitkisel yağlardan üretilmiş olduğu yazıyor üstünde

Ayni seyi ben de yasadim canim benim idrar yolu enfeksiyonuna bagladilar sanciyi en son.ne sizi ne yanma yoktu ama enfeksiyon varmis bir de bunu danis istersen doktoruna.cok gecmis olsun

ben uni baby'nin deterjanını ve yumuşatıcısını aldım.benim için önemli olan alerji yapmaması ve zararlı maddeler içermemesi.uni baby'de bunlar yok.zaten ne kullanırsan kullan bebeğin kıyafetlerine çift durulama yaptıracaksın.önemli olan o.en zararsız deterjanı da kullansan üstünde kalırsa zarar verir bebeğe.

Ben dalan roxy sabun tozu kullanmayı düşünüyorum. Granüllü bildiğim kadarıyla hacisakirin falan var ama çevremde de roxy den memnunlar yumuşatıcı konusunda bende emin değilim bebeğin cildi hassas kokuya karşı alerji falan olur mu die düşünmüyor degilim

yumuşatıcı konusunda benim de soru işaretlerim var. bizim normalde de kullandığımız yumuşatıcılar için diyorlar ki durulama suyuna karıştığı için giysiye yapışıyor ve içindeki kimyasal nedeniyle makina durulaması yapsan bile o yapışıklık çıkmıyor, bunun için 8 ton su gerekiyor yani makinayla bile durulanmıyor diye. ama giysiler sertleşmesin diye kullanıyorum ben normalde. şimdi bebiş söz konusu olunca kendi giysim gibi düşünemem. onların yumuşatıcısı da böyle mi ki...
burcubahar0635 cnm uni'nin yumuşatıcısını hiç kullandın mı peki, koku bırakıyor mu?

Aynen canim konu bebekler olunca insan daha hassas düşünüyor

Roxy dalan kullanıyorum hala, (kızım 21 aylık) yumuşatıcı hiç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum. Kıyafete deterjan yapışmadı, makineyi bozmadı, ben memnunum. Ha ek gıdaya geçince göreceksiniz leke çıkarıcılığı çok yüksek değil ama daha doğal ve sağlıklı geliyor bana. 29 dakikada 30 derecede yıkıyorum, mendiline kadar aksatmadan her şeyini ütülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…