2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Ya cnm benimde hep toplanıyor bende hep seviyordum. Benim yüksek idrar yolu enfeksiyonumda var ilaç kullanıyorum. Bir de dün baya fenalaştım ilk kez. Bütün vücudumdan ter fışkırdı sanki, önce belimden sonra göbek deliği hizamda büyük bir bölgeye kramp girer gibi acı hissettim. Başka yaşayan var mı bir süre geçmedi uzandım fln ama 4-5 saat hissettirdi o acı kendini.

çamaşır sodası mı o da neymiş hemen araştıriyim :)

leke çıkarıcılığı yüksek olmadığı için doğallığını kanıtlıyor diyenler var hatta kullananlar bu nedenle kullanıyor. sanırım bende roxy alacağım deterjan adı altında satılan ürünlerdense sabun tozu daha sağlıklı

Kızlar yanlış anlamayın ama geçmeyen uzun süreli şikayetleriniz için vakit kaybetmeyin. Anlık kramplar, bebek toplanıp çözülmesi, saatlik sırt bel ağrısı tamam da ısrarla günlerce gecelerce ağrınız geçmiyorsa, tansiyonunuz düzelmiyor, el ayak uyuşmanız varsa, aşırı şişmeniz varsa bir doktorunuza görünün lütfen. Hastanede yatan arkadaşlar da yazıp durdular sonuçlar ciddi çıktı. Canınıza yazık, acı çekip hem kendinizi hem bebeği riske atıyorsunuz. Çoğunuzun ilk hamileliği, normaldir diyorsunuz ama 24 saat (ki o bile çoğu durumda aşırı) geçmeyen ağrılar hiç normal değil. Artık son aylara girdik, bebeklerin günlük hareketlerini bile sayıp yazmaya başlayacağız. Daha hassas, daha kendimizi dinler hale gelmeliyiz.

Kızlar şeker ölçüm sonucum açlık 90 tokluk 116 cikti.sorun yok sanırım.doktora gostermedjm daha ama laboratuardaki hemşire açlık şekerin yüksek dedi.sınır 110 degilmiki açlık için

bilen biri vardır belki diye önce size soracağım.

bu doktorun verdiği adalat hapı, yüksek tansiyon ilacı imiş aynı zamanda. bende yüksek olmadığı gibi tansiyonum hep düşüktür. nasıl bir etkisi olur ki acaba?

Kızlar şeker ölçüm sonucum açlık 90 tokluk 116 cikti.sorun yok sanırım.doktora gostermedjm daha ama laboratuardaki hemşire açlık şekerin yüksek dedi.sınır 110 degilmiki açlık için

http://diabetvakfi.org/inf.php?partid=5&catid=5&pid=33
bu siteden de görebilirsin, normalde açlık kan şekeri sınır değeri 100.
ben ne zaman tahlil yaptırsam sonuncusu hariç hep 98-99 çıkmasına rağmen kimse yüksek demedi, normal dendi. acaba bazı sağlık çalışanları çok mu biliyor :) doktoruna sor tabi genel yorumunu yine ama şahsi fikrim, normal olduğu.

Bana sadece hastanede yattigim sure boyunca verdiler 4 tane her biri 30 mg toplam 120 mg aldim benim tansiyonum da dusuk canim ama taburcu oldugumda sadece magnezyuma devam etmem gerektigini soylediler.sen adalati ne kadar sure kullanacakmissin

Bana sadece hastanede yattigim sure boyunca verdiler 4 tane her biri 30 mg toplam 120 mg aldim benim tansiyonum da dusuk canim ama taburcu oldugumda sadece magnezyuma devam etmem gerektigini soylediler.sen adalati ne kadar sure kullanacakmissin

şimdilik 1 hafta günde 2 tane, sonra gerekmezse doz düşecekmiş. magnezyumu da günde 2 tane toplam 400mg alıyorum.

günaydın kızlar bende dün gittim doktora doktor haftasıyla uyumlu görünüyor sorun yok dedi.aynı sana benziyor kızın dedi.oğlumdada doktor bana benzediğini söylemişti bu haftalarda aynı ben :) heyecanlandım yine yani 1 2 gün geri görünüyor usg ye göre ama ben adet tarihimide net hatırlamıyorum zaten 3 5 gün oynamalı :) ama buyumus yeterince gecen haftaya göre cok sevindim.doktor beni rahatlattı cok sükür Allah ıma :)

Canım ben ilk hamileliğimde kullandım benimde özellik hamileligimdr tansiyonum heo düşüktür ama günde 6 tane alıyordum adalattan tansiyonla ilgili bir problemde yasamadim ilaci kullanirken

Hayirli gunler arkadaslar,
Benim de kasilmalarim olmustu haftasonu, gecen haftadan beri de kasintim var fitil kullandigim halde fayda vermedi. Simdi bir de turuncu renginde akintim var. Drumu aradim 2 de gel dedi ins rahim agzinda fln sorun yoktur.

Kızlar benimde kasılmalar var dün kötüydu bildiğin yürürken zorlandım ve dün bi 30 40 sn adet sancisi gibi sancı girdi aklım çıktı yarın gidicem doktora bakalim sizlerde okudukça korkmaya başladım bende ntsye almadı için özelikle istemek mi gerekiyor

idrar yolu
Hayirli gunler arkadaslar,
Benim de kasilmalarim olmustu haftasonu, gecen haftadan beri de kasintim var fitil kullandigim halde fayda vermedi. Simdi bir de turuncu renginde akintim var. Drumu aradim 2 de gel dedi ins rahim agzinda fln sorun yoktur.
enfeksiyonu büyük ihtimalle.cok basit ilaçlatla geçiyor zaten ama bol bol su iç.umarım en basitidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…