2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
gerekli görürse alıyor beni 20.haftada aldı kasılmam var diye.magnezyum verdi.oda ishal yaptığı için içemedim.hergün maden suyu ve bol su tüketiyorum.simdi olmuyor cok sükür.

ben ilk gebeliğimde 20.haftadan sonra kullandım canım.tansiyonu düşürüyor.günde 6 tane içiyordum.uykumu falan getiriyor.biraz riskli bi ilaç ilacı içtiğimde annemi arıyordum anne 1 saate aramzsam eve gelin diyordum.dikkat et sende kullanırken.doktorum beni uyarmıştı bu konuda.

Kızlar merhaba son üç gündür miğde agrıları çekiyorum kendi annem babam hac a gitti kardeşlerimse şehir dısında mecbur gorumcemi cagırdım sagolsun bana bakıyor cok zormus ya kendi işimi bile yapamıyorum

Canım ben önceki hamileligimde 29. Haftadan 36.haftaya kadar günde iki kez kullanmıştım önlem amaçlı.nirmalde tansiyonum düşüktur,o hap daha bi düşürmüştü ilk zamanlar alışana kadar.uykum geliyordu esniordum hapı içince.ama bi hafta sonra fln alismistim.

hayır canım benim de işyerinden arkadaşlarım çok önerdi çok hafif ve güzel bi kokusu olduğunu söylediler

Ben uni baby nin bebek deterjanını aldım öneriler üzerine. Denerim bakalım alerji falan yaparsa değiştiririm.
Bi de bugün ilk defa canım istedi sprite alayım dedim küçük ince kutuda olanından. İçindeki şeker miktarı 25 gram yazıyordu içmeden çöpe gitti. 50 gramlık yüklemeyi bile yaptırıp yaptırmamayı düşünürken onu içmek gelmedi hiç içimden. Kasılmalarım var benim de sizleri okudukça endişeleniyorum. Cuma günü kontrolüm var orda sorarım mutlaka doktora.

Granül sabunlara iyi diyorlar amaa bende erimeme ihtimaline karşı sıvı bebek deterjanı aldım. Aslında ne kullanırsak kullanalım önemli olan çift durulama bebek kıyafetlerinde.

Kızlar şeker ölçüm sonucum açlık 90 tokluk 116 cikti.sorun yok sanırım.doktora gostermedjm daha ama laboratuardaki hemşire açlık şekerin yüksek dedi.sınır 110 degilmiki açlık için
Canim soyle bir durum var ben aclik tokluk sekerimi olctugumde tokluk sekerim bile 110 u gecmezdi.sonra seker yuklemesi yapildi 50 gr ve yuksek cikti sonuçlarım.arastirdigim kadariyla aclik sekeri 90 dan yuksekse ve 50 gr seker yuklemesi tokluk sekeri de yuksek cikarsa sekerden supheleniliyor 100 grlik yukleme ile kesinleştiriyorlarmis belki onu diyordur hemsire. Gerci sana seker yuklemesi yapilmamis ama benim bilgim bu yonde doktorun en dogrusunu soylicektir zaten:)

Gerek kalmaz canim insallah magnezyum olarak hangisini kullaniyorsun bir de igne olarak celestone mu yapildi sana da

Solgarın kalsiyum magnezyum d3 ünü kullanıyorum. Diğerleri yan etki yapabiliyor maalesef
Evet tek doz celestone yaptılar. Normalde bugün 2. dozu yapılacak ama haber bekliyorum doktordan. Kasılmalar bittiği için yapılmaz belki. Gereğinden fazla acıdı çünkü :)))

aklıma takılan şeylerden birini daha görüşe sunucam :) bunda tecrübeli anneler belki daha çok fikir sahibi olabilir. süt saklama poşetleri ve kapları var. ben pompayı ve saklama poşetlerini aldım. peki kap olarak almak ek bir fayda yaratır mı, onu da alıp bir köşeye koysam mı?

Cok acitiyor gercekten:/ bana da celestone yaptilar kasilmalar bitmisti ama yine de ikinci dozu yapip tamamlayalim dediler.iki doz oldum ben.magnezyum olarak da osteozinc basladim kalsiyum magnezyum d3 ve cinko varmis icinde.gunde bir tane bundan bir tane de magnavit iciyorum.cok soru sordum ama ayni seyleri yasayinca insanin sorasi geliyor :)bir sorum daha var rahim agzini kac olcmuslerdi acaba ?:)

2 doz yapıyorlar tek doz duymamıştım.birde yapan kişi cok önemli yağlı bir iğne ve değişik bi teknikle yapılması gerekiyor.z tekniği enjeksiyon diye:) yoksa emilirken yapılırkende cok acıyor.doktorunu sen ara yaptırayım de ne olur ne olmaz.benim ilkte ben kendi isteğimle yaptırmıştım ama cok sükür bebek tam vaktinde doğdu sukur.

Selam kızlar. Bugün 2 3 kez karnıma midemin az üstüne böle iğne saplanır gibi ağrı girdi. Karnım son 2 haftadır daha da büyüdü ayrıca. Sizce bu karın bağlarının gerilmesi yüzünden mi yoksa doğum sancısı mı.

ben poşet kullanmadım ilk gebeliğimde sadece kap kullandım.poset kullanmak hiç mantikli gelmemişti.yine aynı seyi düşünüyorum:)

Magnavit yazmisim magvital olucakti :) benim de aklima adalat takildi simdi ben sadece dort tane ictim o kadar baska bir sey vermedi niye ki acaba :/

adalat düzeltmiştir.takma kafana sikayetin devam ederse gidersin devam ettirir.muhtemelen servisk uzunluğun yeterli olduğu için devam ettirmemiştir.ama cok takılırsan doktoruna celestone nu sorarsın yaptırayım mı diye bi aklına sokarsın :)

Canim bana mi yazdim cimcimeye mi bilmiyorum ama ben celestone iki doz vuruldum.doktor yuksek riskli gebelik doktoruydu ikinci dozu vuralim tamamlansin dedi.tek doz yeterli deil demek ki ama adalat igneden sonra ikiser tane verdi ictim o kadar.ilk gittigimde bir sikayetim de yoktu aslinda sanci vs gibi sadece idrarimin rengi koyuydu o yuzden gitmistim bi de nst ye bagladilar ki sanci varmis megerse.burda ki arkadaslari da korkutmak istemiyorum ama sanci isi hic belli olmuyor hissetmeseniz bile cikabiliyor hatta idrar yolu enfeksiyonu bile oyle ne sizi vardi ne yanma ama enfeksiyon varmis.seker desen aclik sekerim 80 i tokluk sekerim 110 u gecmedi hic hatta en son saglik ocaginda olctuklerinde 54 cikmisti aclik.ama 50 grlik yuklemede yuksek cikti.su an bir hafta gunde 8 kez olcuyorum haftaya endokrine kontrolum var.bir gun icinde bir suru sok yasadim ama gecti Allah'a sukur:)tedbir bizden takdir Allah'tan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…