2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
canım adalat için yazdım devam etmene gerek görmemiştir.ama tek doz ise celestone yaptır diye 2.dozu yazdımben adalatı son haftama kadar kullanmıştım.

kızlar bu arada bugüne kadar bebeişe sadece bir parça kıyafet aldım.baska bişey yok.doktorların içime saldığı korkudan heran bişey olacakmış gibi geliyor.sonra hepsini birden almakta zor olacak beşiği,süt sağma malzemeleri,kıyafet deterjan bez vs. içim bi garip hala

Kızlar fikir danışayım size. Bebeği hastaneden ne ile çıkaracaksınız kucağınızda mı, port bebe de mi yoksa araca konan ana kucağı ile mi? Benim hastane ile evimin arası yaklaşık bir saat kendi aracımız ile döneceğiz hangisini alayım ya da kucakta mı getireyim karar veremiyorum. Onu al bunu al gereksiz masrafa da artık girmek istemiyorum

normal doğumda kendin tasıyabilirsin.ilk bebeğimde doktorum bana ana kucagında tasıma cocuk senin kokunu alsın kucagında tası demişti.ama arabada araca sabitlenen pusetler varya onda tasıdım hep üzülerek.yakın olmak istedim hep kucagımda olsun istedim yani.

Bence bebek arabasının da içine konabilen ve oto koltuğu olarak da kullanılabilen ana kucağı ile götürmek en güvenilir yol. Zaten bebeğinizle nereye giderseniz gidin eğer araç kullanacaksanız, bebeği ana kucağına oturtup sabitlemeniz gerek güvenliği için.

port bebe çok gerekli bişi değil ama dışarı her çıktığında nerdeyse 1 yaşına kadar kullanılabilen o ana kucaklarına ihtiyacın olacak.ben ana kucağında götürmeyi düşünüyorum.port bebe bence gereksiz ama ana kucağı olmazsa olmaz.üstelik bebeğin araçtaki güvenliği için de gerekli.

onca şeyi bi anda almak çok zor.ben de bazen bunu düşünüyorum allah korusun bişi olursa naparım diyorum ama bu kaderde varsa yapacak bişi yok bence.olacağı varsa doğduğunda da olacak ya da 9 aylıkken de.o yüzden boşuna kendi işini zorlaştırıyosun.

Bende daha hic birsey almadım ayni korkular bende de var malesef

Ben poşet almistim,kap gereği duymadım.ayrica okula gitmeden önce biberona sagiyordum annem benmari usulü ısıtıp veriyordu.posetkerle dondurucuya koyacak sütüm de pek olmadı açıkçası. bikac poşet sahip koymuştum ara ara.cogunu kullanmadım aldığım poşetlerin.

Ben oglumu hem bebek arabasina hemde arabaya sabitlenen pusetinde cikartmistim hastaneden simdi kızımıda aynı sekildr cikarticam allah izin verirse portbebe almadim gereksiz geliyor bana kucakta tasimakta minicik bebek 1 saat boyunca kucaginizda mahvolur bence

benim evimin 1 sokak altında hastanem ben yürüyerek döneceğim evime o nedenle babasının kucağında olur büyük ihtimalle. ama arabada ana kucağıyla götürün canım. portbebe dedikleri şey çanta gibi bişi dimi ben beğenmiyorum onları çantaya çocuğu koymuşsun gibi geliyor

Peki marka Öner'iniz var mı uygun fiyatlı kullandığınız ya da kullananlardan tavsiye edilen. İnternette tavsiye edilenler inanılmaz pahalı maalesef

En son 4 ölçmüşlerdi rahim ağzını. Zaten rahim de kapalı, bebek de dönmemiş daha. O yüzden de içim daha rahat.

Sende durum neydi?

İnan valla bende dün bunları düşündüm durdum. Daha çocuğumun hiç bişeyi Yok diye halbuki sağlıkla gelsinler de, hepsi hallolur.

Bende de ayni bu sekilde canim ama yine de tedirginim bugun karnim cok kasildi zaten cok pimpirikliydim iyice pimpiriklendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…