- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #21.261
Ben de bu yaz 2 yastiklik çekirdek biriktirdim ama hala kılıf dikemedim. Ben işe yarayacagini düşünüyorum. Zaten kış bebekleri. Ayaklarinin altina koymak iyi olabilir gaz sancisi icinKızlar, şu kiraz çekirdekli reflü yatağından alan var mı? Bazı yorumlarda koktuğundan hiç kullanılmadan attıklarını söyleyenler olmuş, o yüzden merak ediyorum.
Hangi deterjani alacagima karar verebilirsem yikayacagim insallah. Deterjan konusunda cok kararsiz kaldim. Herkes farkli oneride bulunuyor. Ama cok sona birakmam herhalde erken dogar falan belli olmaz.Kızlar konuşulmuşsa da kaçırdım. Bebek kıyafeti alanlar, yıkadınız mı onları, daha sonra mı yıkayacaksınız?
Dolap gelince yıkayacagım ben :)Kızlar konuşulmuşsa da kaçırdım. Bebek kıyafeti alanlar, yıkadınız mı onları, daha sonra mı yıkayacaksınız?
Ben aldım alan arkadaşlarımda gayet nemnun kalmışKızlar, şu kiraz çekirdekli reflü yatağından alan var mı? Bazı yorumlarda koktuğundan hiç kullanılmadan attıklarını söyleyenler olmuş, o yüzden merak ediyorum.
dalin kullanmıstım ben granül sabun oğlumda.bundada aynı dusunuyorumHangi deterjani alacagima karar verebilirsem yikayacagim insallah. Deterjan konusunda cok kararsiz kaldim. Herkes farkli oneride bulunuyor. Ama cok sona birakmam herhalde erken dogar falan belli olmaz.
Sabun makinaya zarar vermedi dimi. Bazilari makinem bozuldu demis. Dalin bana da mantikli geliyor yillardir var sonucta.dalin kullanmıstım ben granül sabun oğlumda.bundada aynı dusunuyorum
Bende de tecrube sifir. :) etrafimda hic yeni dogum yapan biriside yok. Yasayarak ogrenecez artik bi cok seyi.Bende dalin aldım sıvısını zaten içinde az var memnun kalamazsam değişirim tecrübe siz olunca böyle oluyor :)
uyuyamama bende de başladı ama sıcaktan değil bütün gece klima acık.dus alıyorum uyuyayım diye ama ne mümkün sanki uyumuyormusum gibi gözlerim kapalı ama dalamaıyorum.birde her saat bi kalkıp dolasma isteği.oğlumda hiç böyle değildi namaza kalkardım sadece.çocukta doğduktan sonra sadece namaz vaktind euyanır emer yatardı.kız biiz yoracak galiba.ama olsun yeter ki sağlıklı olsun hiç uyumasamda olur :)
hmm ilginçç, ben 2 gün önce oldum 2.dozu bu sefer inanılmaz yandı kolum hala ağrıyo, yırtmışsın o zaman sen iyi olmuşkızlar ben geldim şekerim sınırda çıktı sabah aç tok 1 ay boyunca kontrol et çok yükselirse gelirsin dedi. nstde kasılma çıkmadı ama iş yerine geldim kasılmam oldu yorgunken oluyor zaten özellikle de söyledim. neyse kalsiyum magnezyumu kullanacağım birde progestan yazdı akşam çok kasılman olursa vajinadan atarsın bir tane dedi. bu arada sağlık ocağı tetanozun 2. dozunu vurmayacakmış üniversiteye kadar okumuşsun zaten ilk okuldan liseye kadar yapılıyor eğer lise okumamış olsaydın ya da doğuda falan olsaydın yapardık ama okullarda vurulduklarında sayılıyor artık dedi hemşire. bizler bu işin eğitimini alıyoruz vuranlar nasılş vuruyor anlamıyorum tedaviyi başa sardırıyorlar dedi
Çok yorma kendini canim .ayakta çok kalmamaya çalış teternoz konusunda ise benim doktorum iki doz yeterli demisti sağlık ocağındaki Hemsire de normalde 6 doz oluyor dedu bende iki doz vurulsam yeterli olacak diye cevap vermistimkızlar ben geldim şekerim sınırda çıktı sabah aç tok 1 ay boyunca kontrol et çok yükselirse gelirsin dedi. nstde kasılma çıkmadı ama iş yerine geldim kasılmam oldu yorgunken oluyor zaten özellikle de söyledim. neyse kalsiyum magnezyumu kullanacağım birde progestan yazdı akşam çok kasılman olursa vajinadan atarsın bir tane dedi. bu arada sağlık ocağı tetanozun 2. dozunu vurmayacakmış üniversiteye kadar okumuşsun zaten ilk okuldan liseye kadar yapılıyor eğer lise okumamış olsaydın ya da doğuda falan olsaydın yapardık ama okullarda vurulduklarında sayılıyor artık dedi hemşire. bizler bu işin eğitimini alıyoruz vuranlar nasılş vuruyor anlamıyorum tedaviyi başa sardırıyorlar dedi
zaten okuldakilerle tamamlamış oluyormuşuz canım doğumdan sonrada vurulmucam mı hayır vurulmayacaksın dedi. okulda vuruldun gebelikte 1 doz vuruldun bitti eğer 2. dozu vurulursan tedavini başa sarmış olursun fazla aşının yararı değil zararı var dedi valla bana söylenen bu şasırdım kaldım çoğu arkadaşım vuruldu ama dedim nasıl vurulurlar eğitimini alıyoruz biz bunun önceden okul zamanı sayılmıyordu artık sayılıyor diye üstüne basa basa söyledihmm ilginçç, ben 2 gün önce oldum 2.dozu bu sefer inanılmaz yandı kolum hala ağrıyo, yırtmışsın o zaman sen iyi olmuşben olmaya devam edicem 6 ay sonra, şuan zaten koruyo bizi ilk aşıdan beri, tamamlamakta yarar var zarar yoktur heralde
Aaaa oyle bisey mi varmis ben bugün 2. Dozu oldum baska olmicam ama 2 doz olacaksin demisti bana. Hatta hamilelere 2 doz yapiyoruz 5 doz olunca omur boyu korumasi oluyor demisti.kızlar ben geldim şekerim sınırda çıktı sabah aç tok 1 ay boyunca kontrol et çok yükselirse gelirsin dedi. nstde kasılma çıkmadı ama iş yerine geldim kasılmam oldu yorgunken oluyor zaten özellikle de söyledim. neyse kalsiyum magnezyumu kullanacağım birde progestan yazdı akşam çok kasılman olursa vajinadan atarsın bir tane dedi. bu arada sağlık ocağı tetanozun 2. dozunu vurmayacakmış üniversiteye kadar okumuşsun zaten ilk okuldan liseye kadar yapılıyor eğer lise okumamış olsaydın ya da doğuda falan olsaydın yapardık ama okullarda vurulduklarında sayılıyor artık dedi hemşire. bizler bu işin eğitimini alıyoruz vuranlar nasılş vuruyor anlamıyorum tedaviyi başa sardırıyorlar dedi
Bende bugun oldum ve benimde kolum bu sefer cok yandi. Ama agrisi genelde gece cikiyor bu gece baslar herhalde agrimaya umarim cok agri yapmazhmm ilginçç, ben 2 gün önce oldum 2.dozu bu sefer inanılmaz yandı kolum hala ağrıyo, yırtmışsın o zaman sen iyi olmuşben olmaya devam edicem 6 ay sonra, şuan zaten koruyo bizi ilk aşıdan beri, tamamlamakta yarar var zarar yoktur heralde
iş yerinde artık yormuyorum ama eve gelince asıl mesai başlıyor bugün yine misafirim var evi toplayayım kirli sepetindekileri yıkayayım bulaşıkları halledeyim diye baya yordum sanırım kendimi dün akşam 6-7 kere kasıldı karnım. birde eşim yardım ediyor Allahtan etmese halim harap. hamilelikte birşey yapmasak bile yoruluyoruz zatenÇok yorma kendini canim .ayakta çok kalmamaya çalış teternoz konusunda ise benim doktorum iki doz yeterli demisti sağlık ocağındaki Hemsire de normalde 6 doz oluyor dedu bende iki doz vurulsam yeterli olacak diye cevap vermistim
bende başından beri vurulmasından yanayım zaten ve burdakilerden öğrendiğimde 2 doz hamilelikte sonrasıda doğumda şeklindeydi ama sağlıkocağındaki hemşire öyle diyince döndüm işe boşa yoruldum anlayacağın bu sıcakta. dışarı çıkmışken halledeyim dedim çünkü 1 ay oldu aramadılar meğer yapılmayacağı için aramamışlarAaaa oyle bisey mi varmis ben bugün 2. Dozu oldum baska olmicam ama 2 doz olacaksin demisti bana. Hatta hamilelere 2 doz yapiyoruz 5 doz olunca omur boyu korumasi oluyor demisti.
Ben de bu yaz 2 yastiklik çekirdek biriktirdim ama hala kılıf dikemedim. Ben işe yarayacagini düşünüyorum. Zaten kış bebekleri. Ayaklarinin altina koymak iyi olabilir gaz sancisi icin
zaten okuldakilerle tamamlamış oluyormuşuz canım doğumdan sonrada vurulmucam mı hayır vurulmayacaksın dedi. okulda vuruldun gebelikte 1 doz vuruldun bitti eğer 2. dozu vurulursan tedavini başa sarmış olursun fazla aşının yararı değil zararı var dedi valla bana söylenen bu şasırdım kaldım çoğu arkadaşım vuruldu ama dedim nasıl vurulurlar eğitimini alıyoruz biz bunun önceden okul zamanı sayılmıyordu artık sayılıyor diye üstüne basa basa söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?