2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Tüm sağlık ocakları bunu bi standarda bağlamış olsa keşke. Kaç farklı şey okuduk bi aşı için

Bnmkisinin boyu da uzun gibi. Bence bu gebetik.anne baba kısa ise bebekte 2 3 cm kısa oluyor. Ultrason kağıdında fl diye bişi yazıyo. O fl değerini 7 ile çarparsan boyunu bulursun
Sadece resim olan kısmını veriyor doktor canım bilgilerin yazdığı kısmı vermiyor ilk haftalarda yazardı kâğıtta ama bunda yazmiyor

Ben de geçen hafta ikinci doz tetanoz alışı vuruldum. Hemşire diğeri şubatta dedi.
33.haftamın sonuna doğru izne ayrılacağım ben de. Öğretmenim 2 haftası ara tatile geliyor zaten o yüzden erken ayrılacağım iznim tatile denk gelmesin diye. Eylül'ün sonunda izne ayrılacağım. Tam 16 hafta oluyor dönem sonuna.

Oh maşallah bebise. Benim 24+2de 550 gram ve 28 cmdi. Bin grama cok demedi mi doktorunuz? Hoş benimki en basindan beri 3 5 gün geriden geliyor

banada 28 dedi sonra yazdığı değerlerden kendim hesapladım 32 kusur bişey cıktı.bence o ama benimkinin kilosuda düşük minyon galiba.senin masallahı var yani bence boyu yanlıs soylemiş

Seninle aramızda bir hafta var canım.ben de hesapldim 34un sonunda ayrilcam izna inşallah.2 hafta çalışmam gerekiyor ilk dönemi kapatmam için.

bi aksilik olmazsa ben 37 yi bekleyeceğim evde sıkılıyorum.gecen ay izinliydim evde kendi kendimi yedim resmen.aklıma hep kötü şeyler geldi.depresyon gecirdim :) simdi işteyim şükür kafam rahat . ama arada dinlenmek için 2 gün 1 gün yıllık izin kullanmayı düşünüyorum.

Yushus canım sıkma canını. Ben de hep panik gidiyorum Dr. A ve unutuyorum. En son küçük bi defter aldım hep yanımda aklıma geldikçe yazıyorum sonra Dr. A tek tek soruyorum
ay valla iyi fikir benimde küçük bir not defterim var ona yazayım bari takip edeyim kendim çünkü son adet tarihimde belli değil her gittiğimde farklı haftalarda çıkıyor bebiş kendi kafamda planladigim sata gore

Oh maşallah bebise. Benim 24+2de 550 gram ve 28 cmdi. Bin grama cok demedi mi doktorunuz? Hoş benimki en basindan beri 3 5 gün geriden geliyor
Hayır canım iyi dedi kilosu suyu falan nasıl dedim herşey olması gerektiği gibi dedi kesin ben yanlış duydum boyunu
banada 28 dedi sonra yazdığı değerlerden kendim hesapladım 32 kusur bişey cıktı.bence o ama benimkinin kilosuda düşük minyon galiba.senin masallahı var yani bence boyu yanlıs soylemiş
bencede yanlışlık var boyda çünkü 23 haftalıkken gittigimde 28 cm 350 Gr. dedi bir hafta sonra gittiğimde bebiş 25 haftalık gözüküyordu 680 Gr. boyu yine yirmi kusurlerde birşey demişti (hatırlamıyorum tam) bugün yine 28 cm diyince ben şaşırdım yanlıs mı duydum acaba diye düşünüyorum o an şekere bağlı su artışına falan konsantre etmiştim kendimi hiç tekrar sormak gelmedi aklima

senin simdi kilo kaç dedi? ben bu ara kilosuna fena taktımda sanki küçükmüş gibi sürekli

tatlım benimkide 26+3 boy 35 cm bana uzun geliyor ve bu sonuçlar tahmini bence baya bir oynama olacak acaba seninki eksik mi ölçüyor ben çok takılmıyorum çünkü kiloda boyda bebek doğduğunda kesinleşecek birde doğduktan sonra derdimiz olacak kilo aldı mı uzadı mı diye 1000 gr güzel beslendiğini gösteriyor benimkide 1000 gr çıktı

Seninle aramızda bir hafta var canım.ben de hesapldim 34un sonunda ayrilcam izna inşallah.2 hafta çalışmam gerekiyor ilk dönemi kapatmam için.
Canım ben hesapladım Eylül'ün iki haftasını çalışsam tam dönem sonuna geliyor. 19 Ocak'ta tatil olacakmış ona göre hesapladım. 33. Haftamın sonuna doğru oluyor

senin simdi kilo kaç dedi? ben bu ara kilosuna fena taktımda sanki küçükmüş gibi sürekli
1000 gr dedi canım 26+5 haftalık gozukuyor

ay dimi ya takmayayim kafaya bencede şuan ki yediğim gibi yiyeyim 1 ay çabucak geçer zaten bakalım o zaman nasil olcak durumumuz.herşey normal bir sıkıntı yok diyip durdu doktorum ve haklısın hiç belli olmuyor önemli olan doğduktan sonraki durumları bir bakmışsın ultrasonda görünenden fazla veya düşük dogabiliyorlar

Selamun aleyküm hanımlar,
Konusu geçti mi bilmiyorum ama midemde bir yanma var ve boğazıma kadar geliyor oldukça rahatsız edici. Rahatlatıcı bir tablet var onu kullanıyorum ancak doğal yöntemler önerecek arkadaşlar varsa alabilirim. Sağ göğsümün altında da bir kasılma oluyor (bıçak saplanması gibi) kramp olduğunu söyledi doktor. Çalışırken zorlanıyorum bu sebeplerden... ayni durumu yaşayanlar varsa yine gelsin bu yana

Kızlar bende bugün yaptırdım şeker yüklemesi 75 lik yapildi açlık 74
1.saat 136
2.saat 100 çıkmış nasıl sizce bebisime de iyi dedi doktor masallahi var dedi 26+6 bugün 1079 gr 35 cm dedi hatta önde gidiyor bu haftalarda 700 800 olmalı böyle giderse tombik bi bebis olcak dedi biraz daha dikkat et yediklerine dedi

Maşallah canım bebeğine benimde 25+4 te 1100 gr 35 cm di
Şekerinde gayet güzel çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…