2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
benim oğlan da daha fazlaydı kilosu bende almıstım simdi bunda az olunca canım sıkılıyor
Hic sıkılmasın bence, abim 48 cm 2800 doğmuş. Şimdi 85 kilo 190 boyu ayrıca sizin bebiş de maşallah küçük değil ki. Yine de illa bebek alsın dersen, muz, et, yoğurt ye dedi doktorum. Bulguru da cok tavsiye edenler var.

Kızlar bugün kahvaltı da hiiiç yenmeyecek şeyler yedim çikolata pankek falan canım çok çekti hatta biraz abarttım da sonra şekerime baktırmaya gittim tam 1 saat sonra 128 çıktı diyorum acaba şeker falan yokmu her zaman ki gibi yiyorum yeme şeklimi hiç değiştirmedim

Canım çok yanıltıcı oluyor ama yükleme öncesi bende hiç yükselme olmadı ki bugün bile dünya kadar çikolata yedim gittim şekerime baktırdım 128
senin yüklemede kaç çıktı kaçlık yapıldı.ben zaten cok seker tüketmezdim ama arada tükettiğimde falanda hep normaldir.ackende düşmez sükür.emin olduğum halde babaannemlerde var diye yaptırdım

benimde aynı çıkıyor canım dikkat ettim mi normal biraz abarttım mı ki benim ölçüm yaptığım 1 hafta boyunca abarttığım sadece 1 tabak makarna oldu onda da 135 çıktı. sanırım bizim bünye şekere birazcık daha fazla tepki veriyor yoksa şeker çıkmayan kişilerde de vücuda şeker aldıklarında normalin üstünde çıkar yani.

Dünkü testlerin nasıldı doktorun ne dedi canım

Kızlar 1 haftadır dönem dönem yeterli nefes alamama durumları yaşadım hala da devam ediyor bugün ki çizelgede ki yazıyı okuyunca anlamış oldum sebebini

Kaç kez ölçüm yapıyorsun bu arada

Kızlar 1 haftadır dönem dönem yeterli nefes alamama durumları yaşadım hala da devam ediyor bugün ki çizelgede ki yazıyı okuyunca anlamış oldum sebebini
canım bende de aynı durum var, hatta çok panik olup kardiyolojiye randevu aldım.nabzım devamlı 130-140 arası çıkıyor. sen bakıyor musun nabzına, benimki çok yüksek

Canım ben de hiç yemedium kadar şekerli şeyler yedim.nutella gofretli çikolata fkn,sonuç 116 çıktı.
Ayrıca kalp sıkışması bende de var.gece aniden kalktım.bi kalp sıkışması anlatamam.kalbim yerindne çıkacak gibi oldu

Bende dün boy konusunu kafaya takmistim ya aklıma şöyle bişey geldi acaba benim doktor baştan topuğa kadar değil de popoya kadar olan kısmını mı olcuyor bugün bir gebelik haftası yazısı okudum baştan popoya 28 cm oluyor bu haftada diyordu yazıda.

Dünkü testlerin nasıldı doktorun ne dedi canım

açlık 104,2 tokluk 121,3 çıktı canım. birde hastanede kahvaltı yaparken dikkat edemedim o da etki etmiş olabilir

ben bu hamilelik takvimine hastayım zaten her gün mü uyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…