2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Maşallah canım bebeğine benimde 25+4 te 1100 gr 35 cm di
Şekerinde gayet güzel çıkmış
Oh maşallah kuzucuklara ne biliyim doktor şimdiden kilosu önde falan diyince acaBa dedim benim bebis fazla mı tombik çok sağol canım şekerim çıkacak diye korkuyordum bebis gibi annesi de tombik biraz çünkü iyi oldu benim için

Kızlar yarın sabah şeker yüklemiz var da verecekleri içecek asitli gibimi acaba birde öneriniz varmı yapamam gereken bişey

Kızlar yarın sabah şeker yüklemiz var da verecekleri içecek asitli gibimi acaba birde öneriniz varmı yapamam gereken bişey
Aslında doktor bilgilendiriyor 75 lik yapılırsa uzun süre aç susuz kalman gerekiyor mesela benim 9 da yapıldı yükleme gece 12 den sonra oruç gibi olmam gerektiği söylendi 50 lik yüklemede sanırım böyle değil
Bana verdikleri içecek limonataydı farkı yoktu o yüzden zorlanmadım kimisine asitli içecek gibi bişey veriyorlarmış buda yaptırdığın yerle alakalı

günaydın taze annişler :) ya ben kilo alamıyorum diye üzülüyorum.bebiş almış ama ben kendim hiç alamıyorum. sadece cocugun aldığı gramlar var işte

günaydın taze annişler :) ya ben kilo alamıyorum diye üzülüyorum.bebiş almış ama ben kendim hiç alamıyorum. sadece cocugun aldığı gramlar var işte
Günaydın
Kız niye üzülüyorsun ki ne güzel işte önemli olanda bebeğin kilo alımı senin Alman çokta önemli değil yani kilo vererek bebeğinin maşallahı olan anneler de var
Dert etme yani
Ben ne yapim 6 ayda 8 kilo

Günaydın kızlar benimde hafta ya salı randevum iki sabah tır kalktığımda iç çamşırımın arkasında ıslaklık oluyor terden mi acaba diyo rum çok takmamaya çalışsamda aklımı kurcalıyor

yani ben crohn hastasıyım.kilo alma problemim vardı da ondan tedirgin oluprum herhalde her sabah tartılıyorum .benim 6 ayda 5 kilo falan ancak oldu bebek iyi diyor doktor ama küçük mü diyorum her gittiğimde iyi diyor iyi olsunda insallah.25.haftadayız 750 gram olmus. cok iyi kilosu boyu diyor.

selam kızlar 27.hafta bitti geçen hafta kan vermiştim doktor sonuçların normal dedi ne demir takviyesi verdi ne de herhangi başka bi takviye.sadece elevit kullanıyorum sizce normal mi herkes ekstra bişiler kullanıyo o yüzden tuhafıma gitti.

kızlar dün baktıklarım su mevlit takımına bayıldım

Eklentiler

• ozdilek-baby-girl-bebek-battaniyeli-nevresim-takimi__0987230106831512.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 60
  • 1-12-aylik-bebek-badi-body-seti-hastane-cikisi-12-aylik-badi__0413537465365346.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 64
  • 1-12-aylik-bebek-badi-body-seti-hastane-cikisi-12-aylik-badi__0382540784651480.webp
    18 KB · Görüntüleme: 58
Ben de 24.haftadayim 3 kilo aldım. Beyaz ekmek, pilav, avur cubur vs yemiyorum. Bebeğim de 550 gram, çok iri değil ama doktorum normal diyor. Iki taragta da ailede hic kilolu insan yok zaten, o yüzden biraz zayıf olabilir bizimki doktora ozellikle soruyorum her seferinde, bebegin kilosuyla senin kilonun alakasi yok, bebegi besleyen eşidir diyor hep

Selam kızlar 50 gram şeker yüklemesi yapıldı bugün bana 1.saat 89 çıktı, doktor iyi dedi, tahmin ediyordum zaten boşuna yaptırmış oldum. Ben de kilo almıyorum pek toplamda 5 kilo almışım ama bebek 889 gram haftasıyla uyumlu dedi doktor. Tek üzüntüm yüzünü göstermedi bugün. Serviks de 4 cm çıktı çok şükür. erken doğum riskin yok dedi. Kasılmalara da günde birkaç kez normal dedi. Nst ye gerek duymadı.

Ben de gecen ay kan ilaci kullanmistim. Bu ay iyi cikinca tahlil sonucu, kullanma dedi. Bir sonraki tahlile göre yine bakacağız. 24.haftaya kadar sadece imom omega takviyesi aldim. Bir kac gundur de rahim kasilmalari icin magnezyuma başladım o kadar. Ben de ekstra bisey kullanmıyorum yani, demek ki gerek yok :)

Teşekkürler canım aslında ilk aclık tokluk sekeri alınıyormus ona gore yukleme yapılıyor şuan sonucum cıkacak az kaldı bakalım inşallah gerekmez yuklemeye

benim oğlan da daha fazlaydı kilosu bende almıstım simdi bunda az olunca canım sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…