2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
ama bacak kemiğinden ölçüyorlar ya popo değil tümü veriyor o usg de tam boy yada bastan popoo diye ölçülmez
Doğrudur canım ben hiç anlamıyorum ki böyle karın cevresi gibi bir yerin ölçtüğünu görüyorum bir de baş çevresini ayrı olcuyor galiba yani hem bebisin başı gövdesi ayakları bir arada olan görüntüsünü görmüyorum ufakken tamamını gösteriyordu büyüyünce bölüm bölüm olcuyor

Sevgili anneler
Bir arkadaş vardı, bi 10 gün kadar önce kanaması olmuştu hastanedeydi. İkiz bebek bekliyordu. Ni5AN diye hatırlıyorum ama yanılıyor da olabilirim.. Haberi olan var mı arkadaştan?

Arkadaşlar doktorumla görüştüm. Bu durumlarda rennie duo süspansiyon önerdi. Aynı sorunu yaşayan olursa kullanabilir bende mideyi sakinleştirdi.
Ayrıca bugün spor eğitmeninden bir pilates uygulama listesi almıştım, buraya word ekleyemedim bilen varsa ekleyelim sizler de uygulayın

Bende birkaç akşamdır oluyor bu yanma feci bişey. Rennie alayım madem iyi geldi, bana da doktor zamanında demişti kullanabilirsin diye. Faydasını gördüyseniz ne mutlu.

Kizlar adalat kullanan kimlerdi ya da varmiydi bugun doktorum adalat baslayalim dedi ilaci alirken eczaci cok tehlikeli birnilac falan dedi korktum :/

Kizlar adalat kullanan kimlerdi ya da varmiydi bugun doktorum adalat baslayalim dedi ilaci alirken eczaci cok tehlikeli birnilac falan dedi korktum :/
Zaten bin tereddütle yaşıyoruz, bi yorum yapan eczacılar eksik siz hiç kafanızı karıştırmayın, doktorunuza güveniyorsanız onun söylediği dozu aşmadan kullanın

Zaten bin tereddütle yaşıyoruz, bi yorum yapan eczacılar eksik siz hiç kafanızı karıştırmayın, doktorunuza güveniyorsanız onun söylediği dozu aşmadan kullanın
Aynen oyle canim vitamin bile icerken elli kere dusunuyoruz arastiriyoruz bir de erken dogum gibi riskli bir konuda verilen ilac hakkinda kotu yorum duyunca insan napacagini sasiriyo:/

İyi akşamlar kızlar süt sağma makinası alan ve ya alacak olan var mı ?
ben lansinoh elektrikli olanı almayı düşünüyorum. avent mi daha iyidir lansinoh mu ?
birde ikilimi almak gerekir. tekli de yeterli olurmu ?

İyi akşamlar kızlar süt sağma makinası alan ve ya alacak olan var mı ?
ben lansinoh elektrikli olanı almayı düşünüyorum. avent mi daha iyidir lansinoh mu ?
birde ikilimi almak gerekir. tekli de yeterli olurmu ?
Canım ben lansinoh aldım ikili çalışacağım için arkadaş ondan memnundu

Kizlar benim cok fazla kasilmam oluyor cok korkuyorum ya nstde cikmadi cunku sabah saati yorgun olmuyorum ama aksamlari artik yuruyemeyecek derecede kasiliyor bebek 5 dk da ya da 10 dk da bir 4 5 kere kasiliyor bebegim

Kızlar 10 dakikada 1 sancım geldi bu 4. Oldu ama karnımda sertleşme yok sadece sancı girip çıkıyo 30 sn yada 1 dakika sürüyo düzenli nefes alıp veriyorum geçiyo acaba yalancı sancı dedikleri böyle bişeymi şuanda hastaneye gitmek gibi bi şansım yok sertleşme olmadığı için korkulacak bişey olmayabilirmi progestan içtim bekliyorum şimdilik yardım edin noolur naapıcam ben

Canım öncelikle sakin ol. Doktorunla konuş bence en iyi o yönlendirir seni. Kaçıncı haftadasin

Kızlar bu kasilmalari siz mi bu kadar onemsiyorsunuz, doktorunuz mu?
Benim de bebek bi tarafa toplanıp sertlesiyor, 20 saniye sonra gevsiyor şeklinde anlatabilecegim kasilmalarim var. Doktora söylediğimde rahim kasilmasi dedi ve magnezyum verdi, nst bile istemedi. Zaten gündüz hiç olmuyor, sadece akşamları oluyor

Gereksiz yorum yapmaya bayılıyo insanlar. Bebeğinizi takip eden doktor tehlikeli bir ilacı bile bile neden versin ki tüm sorumluluk onda . Hata yapılabiliyor insan evladı sonuçta ancak bile bile de tehlikeli bir ilacı vermez içiniz rahat olsun bence. Ayrıca kar zarar oranı diye birşey vardır tıpta. Bir ilaç normal bir gebe için tehlikeli olabilir ancak bazı durumlarda yüksek tansiyon,düşük tehdidi gibi hem annenin hem bebeğin zarar görebileceği durumlarda o ilaçtan daha faydalı bir ilaç yoktur.

Kızlar göbek çizginiz ne alemde Benim göbek çizgim yamık ilerliyor internette okudum kız bebeklerde yamuk olurmuş sizde nasıl durumlar :)

Benim doktorum baya onemsedi hatta progestan yazdi ama ben ne zaman kullanmaliyim kararini veremiyorum isten gelince cok kasilmam oldu bu saatlerde vucut dinlenince geciyor tabi fitilde gece yatarken kullanilir ama geciyor kasilma off valla arada kaldim.birde doktorum herseyin tetikleyebilecegini soyledi her seyi sordu idrarda yanma kasinti bogaz agrisi dis agrisi bende hic biri yok sadece yorgunluk kaynakli benimkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…