2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
gebelerde açlık 95 altı 1. Saat 140 altı 2. Saat 120 altı olması ideal canım senin 1 . Saatin 128 çıkmıs ancak parmak ucundan baktıysan damardan alınan kana göre biraz düşük çıkabilir o yüzden sınırda olabilir, takiplerin hep böyle giderse diyet ile kontrol altına alınabilir gibi, en doğrusunu doktorun bilir tabiki ama içini ferah tut

Hayirli aksamlar arkadaslar kasilmalar bende de oluyor ilk hamileligimde de cok yasadim 23. de baslamisti hatta hastaneye yatmistim serviks kisalmasindan O zamanki kasilmalarim sanciydi hergun nst ye baglaniyordum.
Sjmdi de ara ara oluyor doktorum ayni seyleri yasamamam icin carsambe ve bu sabah nst ye cagirdi sukur sanci cikmadi, onemli olan gercekten belli araliklarla duzenli bir sekilde gelip Gitmesi( 5 dakikaya bir fln) ne kadar stres yaparsaniz o kadar cok fazlalasiyor onun icin ilk is yatin uzanin dinlenin fazla dusunmeyin acin bi film, baktiniz gercekten sıklasiyor oyle gidin hastaneye:

Yalancı sancılar düzensz olur şiddeti değişkendir kısa sürelidir pozisyonu değiştirmekle dinlenmekle geçer gerçek sancılar ise düzenli olur şiddeti gitgide artar 1 dk kadar sürer ve ne yaparsanız yapın geçmez sancılar geldiğinde bir süre dinlendikten sonra geçmiyorsa mutlaka doktora başvurulmalı

Doktoruma sordum canım evdeki takiplerde sınır kaç diye açlık 110 tokluk 140 dedi

İdrar tahlili sonucum temiz çıkmış kızlar çok şükür enfeksiyon yokmuş ama vajinal enfeksiyon varmış fitile başlıcam yarın

Benim doktorum önemsedi canım hemen nst ye aldı idrar tahlili yaptırdı

Doktoruma sordum canım evdeki takiplerde sınır kaç diye açlık 110 tokluk 140 dedi
uzman ne diyorsa doğrudur bize tıp fakültesinde öyle anlatılmıştı ama sürekli güncelleniyor bu sınırlar demek artık böyle kabul ediliyormuş hatalı bilgi vermek istemem benimde bilgi güncellenmiş oldu sağol

Sağol canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için doktorlar bile kendi aralarında çelişiyorlar :)

Sağol canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için doktorlar bile kendi aralarında çelişiyorlar :)
aynen öyle canım onun sebebide tek bir tedavi şekli yok bir kaç seçenek var öyle oluncada her doktorun yorumu ve tercihi aynı olmuyor bu da hastalara doktorlar çelişiyormuş gibi geliyor

Bunu da ilk kez duydum mesela :)
Aslında ilk duydugumda bende cok sasırdım :) gerekli mi gereksizmi kararsız kaldım acıkcası aclık şekerim 74
Tokluk şekerim 100
Cıktı cok normal gorunuyor ama bakalım doktorumuz ne diyecek iki hafta sonra tekrar gideceğiz 26 haftalık olarak inş duruma goremi yapacak yuklemeyi yoksa yapnayacakmı bilemiyorum:)

KıZlar ben uyuyamiyorum ya bu saat oldu ayaktayım rahat yatip uykuya dalamiyorum bir türlü ayrica benimde kasılmalarim oluyor ama sürekli olmadıgi icin pek kafama takmıyorum bunun icinn doktora gitmek gerekirmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…