2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Haklisiniz ben de kullanmaya baslicam bugun Allah buyuktur ilaci buysa bunu kullanariz napalim.doktorlar pek de sorumluluk alacak gibi gorunmuyor ama.hamileligimin basindan beri kac doktora gittim hatta bir ara uc doktora birden takip oluyordum.simdi de farkli sayilmaz.hastanin pek de umurlarinda oldugunu dusunmuyorum onlarinki bir is ve islerini yapiyorlar bunu anladim.bunu yaparken de sorumluluktan olabildigince kacabilmek icin cok gerekli olmasa bile ilac verebiliyorlar diye supheleniyorum bazen.yani ben ilacini verdim gerekeni yaptim diyip cekilebilmek icin.tabi hepsi icin ayni deildir on parmagin onu bir deil ama bana boylesi denk geliyor

Son düzenleme:
Günaydın, tekme konusunda şanslıyım ama uyku problemi bende hiç olmuyor. Hala saatlerce uyuyorum. Bunu gün içinde yaptığım yürüyüşlere ve çalışırken yorulmama bağlıyorum. Eve zor atıyorum, bazen 10 saat uyuduğum oluyor. Siz de gün içinde 20 dk yavaş tempolu yürüyüş yapabilirsiniz. Hem doğum öncesi kaslar çalışır

günaydın kızlar bende dün yatarken pozisyon bulmakta zorlandım ilk defa göbeğim acıdı yastık koyarak rahat edebilir miyim bilmiyorum birde onu deneyeceğim. dün çok yoruldum uykuya geçişte sıkıntı olumuyor tabi doğru pozisyonu bulunca

kızlar birde bebeğimizin kalp atışlarını artık çok net duyabilir miyiz? sabahın köründe kasıklarım durmadan pıt pıt attı ilk vuruyor sandım ama çok ritmik ve düzenliydi. şah damarına elimizi koyar gibi acaba sırtını mı dayadı da kalp atışlarını mı duydum dedim 2 saate yakın o şekilde hissettim arada korktum tik gibi vuruyor mu acaba diye ama vurma o kadar düzenli ve ritmik olmaz birde vuruşları artık sert bu çok hafifti

Günaydın herkese :)

Kizlar adalat kullanan kimlerdi ya da varmiydi bugun doktorum adalat baslayalim dedi ilaci alirken eczaci cok tehlikeli birnilac falan dedi korktum :/

Ben kullanıyorum adalat. Şimdilik günde 1 tane alıyorum ama kasılmaları rahatlatıyor. Yüksek tansiyonlulara verildiği içim beni de ürküttü ama doktorum faydalı olacağını o sebeple kullanmam gerektiğini söyledi. Ben de devam ediyorum.
Ona bakarsan her ilaç birileri için tehlikeli olabilir. bir dahaki kontrolün Ne zaman ?

Bendede bazen dedigin gibi kasıklarimda atmalar oluyor kalp atısıylami alakalı acaba bende bilmiyorum ama bende artik daha sert hareketler oluyo tekmeden ziyade ittiriyo resmen disarı cikicak gibi oluyo artik elimi bacagimi bilmiorum resmen icimde geriliyor :)

benimki de aynı artık iktiriyor geriliyor ama senin bebeğinki kadar kuvvetli mi bilmem çünkü haftalar ilerledikçe çok fark ediyor ama nstye bağlandığımda çok komikti. sadece kasılmaya bakıldığı için göbek deliğimin üstüne bir tane yuvarlak bişi bağladılar sırt üstü yattım onu nasıl iktiriyor biraz sıktı hemşire karnıma baskı yaptıkça istemedi onu orada 15 dk yattım 15 dk durmadan ısrarla vurdu göbek deliğime

Günaydın canım hıçkırıyordur paşan bende de oluyor

Ayy maşallah 30. Hafta yazıyor takviminde canım bende bir an once görmek istiyorum o haftaları ya :) hayırlısıyla zaman çabucak geçsin de kucagimiza alalım bebisleri inşallah saglicakla

Herkese merhabaa 24+5 teyim doktor plasentan aşağıda dedi 4 kez lekelenme tarznda kanama yaşadm hep yatıyorm dinleniyorm haftada bir iğnem var benm durumumda olan varmı kızlar

Günaydın canım hıçkırıyordur paşan bende de oluyor
ama çok uzun sürdü canım ve çok düzenliydi hıçkırınca komple sarsılıyor karnım...kasıklarımda duruyordu hareket falan yoktu sadece atma vardı elimi koymadanda hissediyordum arada tekmede geliyordu ama daha çok atma vardı

Eger agri sizi acil benzeri bir durum olmazsa uc hafta sonra rutin kontrolum var bana uzun gibi geldi ama doktorum uc hafta sonra gel dedi seni ne zaman cagirdi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…