2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben bu durumu hıçkırıp olarak biliyorum canım düzenli kalp atışı gibi ama bebeklerimizin kalbi çok daha hızlı atıyor bende ilk kalpmi diye düşündüm ama daha hızlı olması gerekir düşüncesiyle hıçkırık olduğunu düşünüyorum

Ayy maşallah 30. Hafta yazıyor takviminde canım bende bir an once görmek istiyorum o haftaları ya :) hayırlısıyla zaman çabucak geçsin de kucagimiza alalım bebisleri inşallah saglicakla

Amin cnm insallah aslinda normalde 29 haftalik doktorum 1 hafta ilerden gidiyo diye bu sekilde ayarladim rabbim hepimizin evladini hayirlisyla kucagina almayi nasip etsin insallah.

Kizlar adalat kullanan kimlerdi ya da varmiydi bugun doktorum adalat baslayalim dedi ilaci alirken eczaci cok tehlikeli birnilac falan dedi korktum :/
Canım ben 6 hafta kullandım önceki hamileligimde,sadece tansiyonu düşürüyor o kadar.erkwn doğumu önlüyor

İdrar tahlili sonucum temiz çıkmış kızlar çok şükür enfeksiyon yokmuş ama vajinal enfeksiyon varmış fitile başlıcam yarın
Vajinal enfeksiyon için alttan mı muayene etti canım nasıl anlaşıldı?

Kızlar bu arada dün akşamdan beri çok fena ishalin var.ajsam 5 kez çıktım wc ye.sabah iki kez.acaba hastaneye gidip serum mu tajtirsam diye düşünüyorum.surekli su içiyorum vücut susuz kalmasın diye.ishal için tavsiyesi olan arkadaşlar vardı,ne yapmak gerekiyordu?

Aynen dinletiyor ya doktorlarimiz çok hızlı atıyor kalpleri bir garip oblomov düzenli belli aralıklarla atmalar bende de oluyor ama çok uzun surmuyor 5 dakika falan iki üç saniye arayla atıyor bende onu hıçkırık diye biliyorum canim

Canım ben 6 hafta kullandım önceki hamileligimde,sadece tansiyonu düşürüyor o kadar.erkwn doğumu önlüyor

Benim tansiyonum normalde en fazla 10/7 falan canim o yuzden korktum ben de ama napalim soyledim sonucta doktora tansiyonum zaten dusuk diye insallah bir zarari olmaz canim doktora guvenip dua etmekten baska elden birsey gelmiyor

Muz ye canim sekerin yoksa bir de magnezyum kullaniyorsan bir iki gun azalt magnezyum da ishal yapiyor.uc gunden fazla surerse de doktoruna danis canim:) yani bence :)

Benim idrarim kopukluydu hafif onu soylemistim doktoruma idrar kulturu yapti bakteri urememis temizmis yani o zaman vajinal akintidan kaynaklaniyordur dedi zaten akintim da artmisti o donem fitil vermisti

Benim tansiyonum normalde en fazla 10/7 falan canim o yuzden korktum ben de ama napalim soyledim sonucta doktora tansiyonum zaten dusuk diye insallah bir zarari olmaz canim doktora guvenip dua etmekten baska elden birsey gelmiyor
İnsalalh olmaz canım.

Muz ye canim sekerin yoksa bir de magnezyum kullaniyorsan bir iki gun azalt magnezyum da ishal yapiyor.uc gunden fazla surerse de doktoruna danis canim:) yani bence :)
Bugün demir hapini kullanmayı düşünmüyorum,o da ishal yapıyordu .bikac gün düzene girer insalalh.evet magnezyum da kullanmayim bakalım iki gün.

Benim de tansiyonum aynı senin gibi. Endişelenmeme rağmen bir sıkıntı yaratmadı. Valla öyle geliyor ki burnumuzu tıkayıp içeceğiz. Bak gör genelde böyle şeyler olunca 40. Haftaya kadar bekliyor bebekler, bu defa da doğurtmaya çalışıyorlar :))))))

Ah canim insallah ya oyle korkuyorum ki :/ bazen de her seyin vakti var onune gecemeyiz diyorum hep dua ediyorum Allah hepimizin yavrusunu bagislasin insallah:)

Yok canım ya ayni tahlilden anladı idrar kültür yapılmıştı sanırım öyle anlaşıldı

Kızlar selam şimdi benim 28.hafta bitiyo 28/4=7 hesabına göre ben 7 aylık mı hamile oluyorum yoksa son adet tarihi 31 ocağa göre yaklaşık 6,5 aylık mı? Haftalar ilerledikçe hesap karıştı valla siz soranlara kaç aylık diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…