2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Selam hanımlar yoğunluktan pek takip edemiyorum. Bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda gidiyor. Bebeğim 1 kilo 350 gr olmuş. Ben son 1 ayda hiç kilo almamışım çok şaşırdım doğrusu :) diyet yaptığım için sanırım. 73 kiloyum. Şimdiye kadar tam 10 kilo aldım.

Maşallah canım bebeğine benimde kilo alımım dursa artık keşke

Ne diyeti yapıyorsun şekermi çıkmıştı

Canım senin 32 de ayrılman lazım iki haftan ara tatile gidiyor yoksa
Benim 32+0 27 Eylül'de başlıyor çarşamba günü,okulların açıldığı ilk hafta.o gün çalışabilir raporu alıp 11 ekim çarşamba ayrılmam grekiyor. Okulun kapanmasına son iki gün kala doğum iznjm bitiyor ,o iki gün de rapor alırım inş.ha bu arada doğum 8 Kasım görünüyor 38+0. .inşallah yanlış hesaplamamisimdir

Canım senin son adet tarihin hangi gündü. Onu baz alarak mı 32.haftayı hesaplıyorsun

Iyi olmaniza cok sevindim canim.Rabbim hepimize zamaninda gelen saglikli bebisler nasip etsin

Kızlar bende yine hormonlar tavan yaptı galiba surekli bi aglama geliyo ayaklarım şiş ve yaniyor karnım kasıliyor sürekli. uyuyamiyorum sikayet etmek istemiyorum ama sanırim biraz dengem sasti benimde

Ben senin takvime göre öyle söyledim canım. 16 hafta ya toplam iznimiz ben ona göre hafta sayıyorum. Şimdi 26.haftam ona göre saydım ben kendiminkini. 29 Eylül'de izne ayrılmam lazım çünkü 16. Haftanın sonu tam karne gününe geliyor.

Kızlar ben şeker cihazı aldım doktorum gerek görmedi ama ne durumdayım bilmek istedim
Ölçümleri hangi aralıklarla yapıyorsunuz akşamları da yemekten bir saat sonra bakıyoruz

Canım senin son adet tarihin hangi gündü. Onu baz alarak mı 32.haftayı hesaplıyorsun
Evet canım sat a göre hesaplanıyor.benim sat 15 subat

Ben de takvimime gore hesapladim ama sen şimdi söyleyince tam 16 hafta hesapladim okulu açıldıgi çarşamba izne ayrılmam gerekiyor hiç calismadan çok sevindim valla.cok çok saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…