2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
utkumuz selam canım ben de hesapladım izne ayrılmamı ama bitişi tam karne gününe mi ya da onbeş tatil sonuna mı denk getirmeliyim bilemedim. Yani aylıksız izne doğum izni biter bitmez mi ayrılmalıyız, yoksa onbeş tatil sonrası ayrılabiliyor muyuz? Ocak maaşını da almak istiyorum.çünkü.

Merhaba canım.ben karne gününe göre hesaoladim.o hafta çarşamba bitiyor 16 haftam.iki gün de rapor alırım.15 tatil sonrası alabilirsin canım ücretsiz izni.ayin 15 ine denk gelmezse bile rapor alıriz 15ine kadar.bildigim kadarıyla 15inde maaşı alınca dilekçe vermek gerekiyor ücretsiz izin için.

Kasılma nasıl olur kızlar? Nasıl anlarız yani? Mesela benim bazen belli bir yerim semsert bir şekilde şişiyor baya can acıtıyor bir süre sonra geçiyor. Bazıları kasılma diyor bazıları kafası diyor kafam karıştı.

yok canım ben de kafası falan sanıyordum ama kasılmaymış. hatta göbeğim bazen komik bir forma bürünüyor böyle kare gibi oluyor vs hepsi kasılmaymış onların.

Kasilma ve bebek hareketini ayirt etmek cok zor bu haftalarda sertlesmesi normal eger agri sanci yoksa tabi ama gunde 10 kereden fazla sertlesirse doktorunuza danismanizda fayda var.doktorum bu sekilde soylemisti:)

Kasilma ve bebek hareketini ayirt etmek cok zor bu haftalarda sertlesmesi normal eger agri sanci yoksa tabi ama gunde 10 kereden fazla sertlesirse doktorunuza danismanizda fayda var.doktorum bu sekilde soylemisti:)

ikimizde kasılmalardan nasibimizi aldığımız için tabii ...
nasıl geçiyor? ilaç etkiledi mi?

Sabahlari bir tane iciyorum canim adalattan sanki biraz azaldi gibi kasilmalar sende durumlar nasil:)

bende de azaldı. rahat hissediyorum zaten kendimi ama bir tek ayağa kalktığım zamanlarda garip bi hissim oluyor onu anlayamıyorum. yani acaba bebek büyüdü rahim genişledi vs mi, yoksa ayaktayken kasılma mı oluyor? yarın randevum var sorucam.

yani buraya kadar pek hızlı geçti de, şimdi biraz duruyor. sanki 20 li haftalarda sıkıştık kaldık gibi şöyle 30ların üstüne çıkmak artık kıyafetleri yıkamak falan istiyorum

Kızlar merhaba sabahtan beri sürekli tuvalte cıkıyorum ve yanma var gibi hissediyorum nolur nolmaz diye acile geldim tahlil yaptırmaya enfeksiyon var mı acaba diye cıkmadı şükür enfeksiyon . Enfeksiyonda degil neden olabilir acaba bu kadar sık cıkma tuvalete ve hafif yanma

Şeker yüklemesinde şekeri çıkıp diyet yapmadığı halde evdeki kontrollerde yükselmeyen varmı arkadaşlar
Ben taktım bu duruma sanki

Ayni sey bende de var ayaktayken bir dolgunluk gerginlik hissediyorum bazen sanci gibi bir seyler oluyor anlayamiyorum tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…