2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Nefes darliginin yasandigi gunler gelmis Uyuyamiyorum ne yana donsem olmuyor Son aylari dusunmek bile istemiyorum Balayi bitti

MinikKelebegimm sen nasılsın canım bebisin nasıl girmiyorsun pek buralara herşey yolundadır inşallah

Canim sukur iyiyiz siz nasilsiniz prensesle2 haftalik tatile gittim geldim 1 haftadir ev temizliği yapıyorum. haliyle yavas yavas anca oluyor. Birde esim rahatsizlanmisti eve geldigimde. Kaninda enfeksiyon cikti onunla da ugrastim. Giriyorum foruma ama yazamiyordum. Genelde gece fırsat buluyorum bu aralar.

Slm kızlar uykusuzluk hepimizde var anlaşılan
Sıcakların da etkisi var biraz serinlese biraz olsun rahat ederiz
Sabah açlık şekerim 72 çıktı
Tokluk bakcam birazdan
Kahvaltı diyetle alakası yoktu karbonhidrat şeker ne varsa tükettim bakalım ne çıkacak

çok geçmiş olsun canim.. yorma kendini yavaş yavaş temizlenir ev..bende öyle yapıyorum her gün bir yeri yavaş yavaş temizliyorum. :) Bizde iyiyiz çok şükür şeker çıktı bende o moralimi bozuyor her istediğimi yiyemiyorum korka korka yiyorum artık biraz sinirli biri etti beni bu durum çok stres yapmaya başladım hayırlısıyla zaman gecsede sağlıcakla dogursaydim:)

Tokluk şeker 125 çıktı herşeyi diyet yapmadan
ay ne guzelmis kaçıncı saat tokluk sonucun acaba canım:) bende alayım bari şeker ölçüm cihazı..en azından bu kadar strese girmem

Canım karne günü tam olarak hangi gün. Ben de hesaplayayım kendininkini

Tam bir saat olmadan 45. Dk da baktım merak ettim 125
Şimdi tam 2. Saat baktım 78 çıktı
Bende stres oluyordum diyete hiç başlayamadım doktorda esnek olunca bence çok rahattım o psikolojiye hiç girememiştim ama içimde korku da vardı bence de al şeker cihazı kafan rahat olur

Göbek deliğimden 2 cm yukarda sağ kısımda sızı şeklinde ağrı var. Sizce normalmi. Kaslar gerildiği için olmuş olabilirmi. Şuan magnezyum içtim bekliyorum. Yaklaşık 3 saat önce başladı. Hala da devam ediyor. Geçende de sol tarafım böle ağrıyordu. Endişeleniyorum. Kasılma yok sertleşme yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…