- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #21.521
Canim benim basima soyle bir sey geldi bana seker yuklemesi yapilmadan onceki gece celestone igne vurulmustu kortizon ignesi ciger gelistirici sabahta seker yuklemesi yapildi.normalde oldukca dusuk olan seker yuklemenin birinci saatinde 209 cikmisti.iki gun hastanede bir kac gundur de evde olcuyorum tokluklar 120yi gecmedi en son.endokrin doktoruna danistim tabi o da dedi ki yuklemenin yuksek cikmasinin nedeni celeston ignenin icindeki surfaktanmis sekeri yukseltici etki gosteriyormus bu yuzden sekerim yukselmis.ustune bir de seker yuklemesi yapilinca sonuc boyle cikmis.yani ben de seker yokmus.eger sen de yuklemeden onceki gunlerde benzeri bir ilac kullandiysan yuklemede yuksek cikmis olabilir canimŞeker yüklemesinde şekeri çıkıp diyet yapmadığı halde evdeki kontrollerde yükselmeyen varmı arkadaşlar
Ben taktım bu duruma sanki
Ayni sey bende de var ayaktayken bir dolgunluk gerginlik hissediyorum bazen sanci gibi bir seyler oluyor anlayamiyorum tam
Bana da bu aralar gecmiyor gibi geliyor hamileligi sevdim arada skntilar yasasak da.ama tedirginim erken dogum konusunda sanirim o yuzden gecmiyor gunleryani buraya kadar pek hızlı geçti de, şimdi biraz duruyor. sanki 20 li haftalarda sıkıştık kaldık gibişöyle 30ların üstüne çıkmak artık kıyafetleri yıkamak falan istiyorum
Senin durumunu biliyorum canım takip ediyorum benim kullandığım herhangi bir ilaç olmadı dediğim gibi hiç diyete de başlamadım önceki beslenme şeklimden farksız yiyorum bu durumda yine böyle devam ederim sanırım takip ederim yine deCanim benim basima soyle bir sey geldi bana seker yuklemesi yapilmadan onceki gece celestone igne vurulmustu kortizon ignesi ciger gelistirici sabahta seker yuklemesi yapildi.normalde oldukca dusuk olan seker yuklemenin birinci saatinde 209 cikmisti.iki gun hastanede bir kac gundur de evde olcuyorum tokluklar 120yi gecmedi en son.endokrin doktoruna danistim tabi o da dedi ki yuklemenin yuksek cikmasinin nedeni celeston ignenin icindeki surfaktanmis sekeri yukseltici etki gosteriyormus bu yuzden sekerim yukselmis.ustune bir de seker yuklemesi yapilinca sonuc boyle cikmis.yani ben de seker yokmus.eger sen de yuklemeden onceki gunlerde benzeri bir ilac kullandiysan yuklemede yuksek cikmis olabilir canim
Benim doktor da beni sinir ediyor iki doktora takip oluyordum en son ikisine de sinir oldum sanki umursamiyorlar gibime geliyorSabah gittiğimde kesin sorarım zaten, yazarım hemen buraya.
Aynen canim takip eder duruma gore davranirsin beslenme de cok onemli sonucta sekerin normal degerlerdeyse neden beslenmeni kisasin ki :)Senin durumunu biliyorum canım takip ediyorum benim kullandığım herhangi bir ilaç olmadı dediğim gibi hiç diyete de başlamadım önceki beslenme şeklimden farksız yiyorum bu durumda yine böyle devam ederim sanırım takip ederim yine de
Aynen canim takip eder duruma gore davranirsin beslenme de cok onemli sonucta sekerin normal degerlerdeyse neden beslenmeni kisasin ki :)
Benim doktor da beni sinir ediyor iki doktora takip oluyordum en son ikisine de sinir oldum sanki umursamiyorlar gibime geliyor
Insallah canim:) ben de cok memnundum her yerde herkese tavsiye ettim ama en son gittigimde acil olmasina ragmen bekliceksiniz dedi.ustelik de beklemem gereken sure en az iki saatti daha once bekliyordum yogun diye randevu bulamadigim zamanlarda.ama bu acil durumdu yani 5 gun hastanede yattiktan sonra gitmisim bir de ona goruneyim devamli doktorum bilgi vereyim diye guvenmisim umruna almadi ciktim gittim ben de.Allah'tan iki doktora takip oluyordum otekine gittim zaten beni erken dogum tehditi diye sevk eden doktordu gittigimde artik onunla devam edicem tamamen.o da uc hafta sonra gel tekrar dedi.rutin kontrollerin disinda gidince ilgilenmemek gibi bir huyu var kendisinin ah ah simdiki aklim olsa bastan devlet hastanesine giderdim hic deilse ozel hastane gibi soyup sogana cevirip bir de naz yapmiyorlarBen pek memnunum doktorumdan. O sebeple doğru bilgi alacağımıza emimim. Bunu da atlattık mı zaten inşallah gerisi kolayca geçer.
Ben en fazla 135i gordum canim bende cok taktim bugun hic dikkat etmedim bakalim aksam yemekten sonra nasil cikacak.Şeker yüklemesinde şekeri çıkıp diyet yapmadığı halde evdeki kontrollerde yükselmeyen varmı arkadaşlar
Ben taktım bu duruma sanki
Bende 6 yaşında bi afacan olduğu için zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum
Kızlar merhabasabahtan beri sürekli tuvalte cıkıyorum ve yanma var gibi hissediyorum nolur nolmaz diye acile geldim tahlil yaptırmaya enfeksiyon var mı acaba diye cıkmadı şükür enfeksiyon . Enfeksiyonda degil neden olabilir acaba bu kadar sık cıkma tuvalete ve hafif yanma
Insallah canim:) ben de cok memnundum her yerde herkese tavsiye ettim ama en son gittigimde acil olmasina ragmen bekliceksiniz dedi.ustelik de beklemem gereken sure en az iki saatti daha once bekliyordum yogun diye randevu bulamadigim zamanlarda.ama bu acil durumdu yani 5 gun hastanede yattiktan sonra gitmisim bir de ona goruneyim devamli doktorum bilgi vereyim diye guvenmisim umruna almadi ciktim gittim ben de.Allah'tan iki doktora takip oluyordum otekine gittim zaten beni erken dogum tehditi diye sevk eden doktordu gittigimde artik onunla devam edicem tamamen.o da uc hafta sonra gel tekrar dedi.rutin kontrollerin disinda gidince ilgilenmemek gibi bir huyu var kendisinin ah ah simdiki aklim olsa bastan devlet hastanesine giderdim hic deilse ozel hastane gibi soyup sogana cevirip bir de naz yapmiyorlar
Aynen oyle dunyanin parasini odetiyorlar ama hala nazlaniyorlar.en iyisi arastirma hastaneleri veya tip fakulteleri bence.sonucta muamele ayni en azindan paramiz cebimizde kalirBende ilk basta baska dr'a gidiyorum. Benzer durum benimde basima geldi ustelik c.tesiydi pazartesi gel dedi. Daha da adim atmadim ona. Tamam sorunumuz cok ciddi olmayabilir ama hamilelik endiseli bir surec ne var azicik duyarli olsalar. Birde ozel de boyle muamele goruyoruz. Paramizla rezil oluyoruz
Ben her sabah ellerim şiş uyanıyorum valla allh yardımcımız olsnKizlar ellerimde ayaklarimda sislik hissediyrm doktora gitmem gerekiyrmu
Ben gebeliğimin başından beri sık idrara çıkıyorum ama benim çok su içtiğimden kaynaklanıyor. İki haftadır falan bende de idrar yaparken yanma vardı ama iki kere tahlil yaptırdım ikisinde de enfeksiyon çıkmadı. Yanma neden oluyor ben de anlamıyorum kum döktüğümü söylemişti ilk tahlilde ikinci tahlilde o da çıkmadı. Sanırım bebeğin baskısından oluyor.Kızlar merhabasabahtan beri sürekli tuvalte cıkıyorum ve yanma var gibi hissediyorum nolur nolmaz diye acile geldim tahlil yaptırmaya enfeksiyon var mı acaba diye cıkmadı şükür enfeksiyon . Enfeksiyonda degil neden olabilir acaba bu kadar sık cıkma tuvalete ve hafif yanma
Gece tuvalete kalktığımda şişti ellerim davul gibi baya korktum hatta eşimi uyandırdım acile gidelim diye tabi uykulu olduğundan hiç oralı bile olmadı, sabah uyandığımda ise sönmüş : ) tuzu sadece yemeklere biraz eklemenin dışında salatada falan hiç kullanmıyorum. Dün biraz fazla turşu yemiştim sanırım ondan oldu. Hergün hamileliğin farklı bir durumuyla karşılaşıyorum sağlıkla kucağımıza alsaydık bi inşallah.Ben her sabah ellerim şiş uyanıyorum valla allh yardımcımız olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?