2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

kendim icin rezen cayi almistim. Ekstradan ben her gun kimyon cayi demleyip iciyordum gunde 1 su bardagi. Hic gaz sorunu olmadi ama koliklerde ne kadar ise yarar bilemem.

Ben mama verilmesinden yana degilim ama sartlar zorlarsa bilemem herkesin kendi tercihidir. Cevremdekiler cok baski yapti cunku 3 gun memeyi almadi kizim.doktorum ise sabirli olmami soyledi sutumu sagip agzina kasikla verdim. Emecekti yani baska sansi yoktu :) ve oyle de oldu 19 ay emzirdim hamile kaldigim icin biraktirdim

Yazın tam bi felaket hakkaten ne zaman Ağustos bitecek diye gun sayıyorum resmen :)

Anladım cnm tabiiki bende mama verilmesi taraftari degilim en iyi anne sutü ama mecbur kalinirsa diye sordum yinede sartlar ne gosterir bilmem birde caylarda belli bi marka varmiydi kullandigin.

Humana still tea süt konusunda ise yariyor gerçekten.kimyin rezene de gaz için iyi.ilk oğlumda faydasını görmüştüm gaz için.ama ikinci oğlumda kolik vardı 4 ay boyunca akşam 9-12 arası savaş meydanında gibiydim resmen.kolik bebeğe hiçbir şey fayda etmiyor desem yeri.sadece Nursel Harvey diye bi bitkisel damla az bişi rahatlaiyordu.ay şimdi yazarken bile o günleri yaşamış oldum
Mama konusuna gelince ben hastaneye mama goturmedjm hic.dogumdan cikica ilk bir saat çok önemli.o ilk saatte emzirursen vücut süt salgılıyor hemen,ayrıca bebek te emme moduna giriyor.tabiki bol bol sütun olmuyor hemen ama ilk süt damla damla çok koyu kıvamda geliyor bebeğe de yetiyor.bu arada yanlış anlasilmayim mutlaka emmeyen sütü gelmeyen kişi vardır.ama süt olayında şunu unutmayın.asla kendi kendinize sütüm yok demeyin.vucut ona göre programliyor kendini.sut var derseniz süt oluyor,yoksa yok

Humana stil tea süt artırmak için rezene çayı gaz için iyi geliyor Doğuma bir ay kala başlanıyor bunlara ilk hamileliğimde doktorumun önerisiyle kullandım
Doğumdan sonrada bir müddet devam ettim tesadüfmüdür yoksa gerçekten işe yaradımı bilmiyorum ama maşallah bolca sütüm ve gazsız bir bebeğim vardı

Tsk kızlar gercekten yararlı oldu bu bilgiler benim icin

Bu iki cayida biz iciyoruz sanirim peki bebeklerede icirebiliyomuyuz dogunca..

Canim bence de idrar kesesine basiyordur . İns biran once gecer gecmis olsun canim
Arkadaslara katiliyorum bastan acaba yetmez mi diye yaklasirsan zorlanirsin canim. Zaten bebeklerin ilk gunler migdeleri o kadar kucuk ki. Sakin sütüm yetmiyor diye endiselenme. Sen gögsunü verdikce sütün artacak ins. İlkinde insan cok tecrübesiz oluyor ben de cok zoruluklar cektim bu konudaa
Pes etmedim ve iki sene emzirdim. Basta zor bi surecti ama kafaya koydugun zaman sütün de oluyor bebek de emiyor ins her birimiz kolaylikla geciririzbu süreci

Ne diyeti yapıyorsun bnde 10 kilo aldım aynı haftadayız

Anladım cnm tabiiki bende mama verilmesi taraftari degilim en iyi anne sutü ama mecbur kalinirsa diye sordum yinede sartlar ne gosterir bilmem birde caylarda belli bi marka varmiydi kullandigin.

Canim ben milupanin rezene cayini iciyordum. Kimyon cayini evde kendim demliyordum, yemekten once iciyordum. Eger gaz yapan bir yemek yediysem emzirmeden once kimyon cayindan kizima da 1-2 cay kasigi verip emziriyordum.

Günaydın hanımlar. Beli ağrıyan özellikle kuyruk sokumu kısmı varmı. Ağrıyı nasıl geçirdiniz? Benim rahim ağzı yetmezliğim var ve bu gece 3 ten beri başlayan bel ağrım var. Erken doğum habercisi diyor net. Yardımınıza ihtiyacım var.

Ağrıyı cok iyi bilmek lazım canım instagramda drkağan kocatepe diye bir doktor var orada gordum en son onu takip edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…