2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Allah yardımcın olsn canım içini ferah tut inşallah bi sıkıntı olmaz

Canım benim, hadi inşallah güzel haberlerle geleceksin. Dualarım seninle.

Bende de bel ağrısı var. Günde en az 15 20 kere de kasilma oluyor. Artık internetten birşey okumamaya karar verdim. Aklimi kaçıracak gibi oluyorum. Aldık başımızı sessiz sakin bi yere kafa dinlemeye geldik. Oram mi agriyor, ay kasılma mi geldi, bebegin hareketleri duzensiz mi bugun vs vs kafayı taktikca cok daha kotu oluyor

Beni Allah'ın dağına koysalar endişem geçmez. 19.haftadan beri böyleyim ben. Dikiş atıldığı günden beri halim bu. Evet anne olacağım evet 5 senedir beklediğim mucizem karnımda şuan ama ben ben değilim. Psikolojim alt üst . Hayat zevk vermiyor. Bişi olursa diye aklım çıkıyor

5 senede o kadar tedavi ile 1 kez tek hamile kalabildim. O da karnımda zaten. Ben her sene her ay ay düştü bişi olmaz yine kalırım diemiyorum çünkü kalamıyorum. Binde bir şansımız var bizim. Şimdi böle olunca durum mahvoluyorım

günaydın arkadaşlar...
bugün sağlık ocağında 2. tetanoz aşımı da vurundum. yaparken acıdı ama şu an herhangi bir ağrı, şişlik vs yok. bir dahaki doğumdan 6 ay sonraymış. bir sonraki kontrole ekimde çağırdı. sonra doğumu beklicen zaten dedi. bebeğin 5-10 günlük olunca topuk kanı almaya getirirsin dedi. dedim hastanede alıyolar zaten gerek var mı? 2 kere alınıyo, 1 kere hastanede alıyolar ama 2.'yi biz alıyoruz dedi. aşılarına da getiricen dedi. bebişli anneler fikir verebilir mi, bebeğimin her aşısı için sağlık ocağına mı gitmeliyim, hastanede tüm işlemleri yaptıramıyor muyuz? ben sokmak istemiyorum bebeğimi oraya da

günaydın kızlar hepsiburada.com'da anne bebek festivali var bebek giyim hariç nerdeyse tüm ürünlerde %20 indirim var bilginiz olsun
hemen istediğim ürüne baktım ama kargoyla yine dünyalara denk geliyor hepsiburada hiç uygun bir site değil aynı ürünü gittigidiyorda ücretsiz kargoyla buldum eşim onay verirse alacağım

Son düzenleme:
Şimdi doktordan çıktım. Adalatı kestik çok şükür kasılma çıkmadı. Bebişkom 38 cm 1350 gr olmuş. Biraz uzun olacak gibi
maşallah bebişineya bu ölçüler doğru mu 50cm üzeri doğanlara uzun diyorlar ya bizlerinki bu hızla giderse 60cm bulacak gibi geliyor bana benim bebiş 1 haftada 3 cm uzadı eğer doğruysa tabison aylarda uzama duruyor mu acaba

canım sakin olmaya çalış sanki evham yaptıkça olumsuzu üzerine çekiyorsun gibi geliyor bana. biraz kafa dağıtacağın şeylerle ilgilen hepimiz ara sıra endişeliyiz ama bak bu haftaları gördük Rabbim sağlıkla kucağımıza da almamızı nasip edecek inşallah

sağlık ocağında topuk kanı almayı ilk defa duydum ama diğer aşılar için gideceksin canım.

her asıda sağlık ocagı hatsanelerde yok sadece doğduğunda ilk 2 ası hastanede diğerleri boy kilo takibi kan ilaçları vs. sağlık ocagı zaten arıyolar 1 gün önce asınız var diye onlardan kacıs yok:)

Oyy maşallah bebişinde kocaman olmuş
Çok geçmiş olsun canım bi daha tekrarlamasın inşallah

Amin canım inşallah. Hiç birimiz yaşamayalım, hepsi uslu beklesin yerinde :)

Valla sorma, şuan zaten bebeğin tüm ölçüleri 30 haftalık gösteriyor. Böyle giderse hakikaten dediğin gibi yenidoğan kıyafetlerine elveda o sebeple soranlara artık yenidoğan almayın diyorum

Kolay degil canim haklisin hele ki normal disi durumlarda. Ama mucizenin keyfini cikarmak icin kendini toplamalisin. Insallah kucagina alacaksin kokusunu icine cekeceksin. Rabbim yuzunuzu guldursun. ama belkide bir daha hamileligi hic yasayamayacaksin. Hamilelikte farkli bir tecrube. Sikintili bir surec evet ama keyfli anlari da oldukca fazla. Kendine zehir etmemeye calis. Kolay degil yasamayan bilmez ama kendini strese sokman da cozum degil. Dualarim seninle

Canım istersen bu aşıları çocuk doktoru da yapıyor ama hepsi paralı oluyor benim arkadaşım bebeğinin bütün aşılarını özelde çocuk doktoruna yaptırdı ama dediğim gibi ücretsiz aşılara bile ücret ödeyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…