2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar yine ishal oldum ya tüm gece tuvaletteydim kramplar vs.insallah bi an önce gecer bende bu ara kilo aldım diye seviniyordum.onlarda gidecek simdi.bebiş ıyı olsunda diyorum haftasonu baya yuzdum ıslak kalmadan hemen değiştirdim temiz ve kuru camasır giydim cıkar cıkmaz. kasılma kramp falan olmadı sukur.

hemen istediğim ürüne baktım ama kargoyla yine dünyalara denk geliyor hepsiburada hiç uygun bir site değil aynı ürünü gittigidiyorda ücretsiz kargoyla buldum eşim onay verirse alacağım

evet normalde ben de hiç kullanmıyorum ama bebek telsizi, uyku seti ve yatak alacağım.bu aradığım ürünler için güzel indirim buldum şahsen toplamda bi 100 lira fark edecek bana :) sizinki kısmet değilmiş demek

aynen öyle oluyor ilkte bazı kıyafetleri hiç giydiremedim küçük geldi hep.simdi 5 yasında ancak yasının kıyafetlerini giymeye basladı hep büyük büyük giymişti dende ons göre al bu arada masallah

Tünaydın kızlar
Bugün kontrolüm vardı. Bebişin gelişimi önde gidiyor dedi, kilosu 1680gr olmuş. Üç haftadır su ve sütle besleniyorum çok rahatszdm hiçbişey yiyemedim neyseki etkilenmemiş. Bende 62kg olmuşum çok şükür kilo almamışım. Doğum içinde ekimin 5-10u arası yaparız dedi. Bu arada fiyatı netleştirdik, seçtiğim süsleme ve fotoğraf paketi ile birlikte 3800tl dediler

Hic birimiz düşse de olur bi daha kalırım diyemeyiz ki bir arkadaşım 18 yaşında evlenip hemen hamile kalmıştı, ogrenmesiyle hastaneye yatmasi bir oldu, düşük tehlikesiyle. Doktoru gelip, gencsin bisey olmaz yine olur demiş, kızcağız aklını kaçırmıştı tabii ki asla böyle düşünme ihtimalimiz yok, hepimizin canı karninda ve hepimiz icin cok kıymetli.
Ama malesef stres yapmanin faydası değil zarari var internete baktıkça daha da berbat şeyler çıkıyor insanın karşısına. Gayret edeceksin, bakmamaya çalışacaksın. Doktora guveniyorsan sadece onun sözlerini onemseyeceksin. Ben sürekli mucadele halindeyim, aklima kotu seyler, sürekli evhamlar gelmesin diye

internetten bakmamak en iyisi doktoruna danısmak.ilk gebeliğimde bende üniversite hastanesinde yatmıstım.gece kanamam olmustu doktor gelip ne var bu kadar panik yapmaya düşürüyorsundur demişti hiç unutamam . oyüzden kendi doktoruna gidip kontrol ettirmek önemli

Inan doktorlari da anlamaya çalışıyorum. Günde 50 tane hamile görüyorlar, heyecanını paylasmalarini beklemiyorum. Hatta hastanin endiseleriyle hareket etseler işlerini yapamazlar, bunu da biliyorum. Ama karninda bebegini taşıyan birine bunu demek için insanlığını ve merhametini kaybetmiş olması lazım. Hayatın her noktasında merhamet öyle önemli ki benim için Allah hepimizi doktorun, hemsirenin, ebenin merhametlisiyle karşılaştırsın.

geçmiş olsun canım bebiş maşallah kocaman olmuş. sen sezeryan olacaktın dimi? bende geçen kontrolümde kayıt yapan kıza sordum doğum ücretini 1900 dedi içinde hiçbir şey yok foto çekimi süsleme hariçmiş. doğum paketlerini kaldırdıkları için bu şekilde uygulamaya geçmişler nasip dedim bende hastanenin fotoğrafçısıyla görüşeceğim bakalım ücretleri ne kadareşime hiçbir şey yokmuş içinde diyince 1900 pahalı geldi

kızlar bebişe özel sağlık sigortası yaptırmayı düşünen var mı? biz düşünüyoruz hastane muayeneleri için. önereceğiniz sigorta kurumu varsa avantajı olan paslaşalım.

Canim benim icini rahat tut seni sanirim en iyi ben anlarim her gun icin ayri bir mutluluk yasiyordum yavrum bi gun daha karnimda kalabildi diye. Benim 2,5cm le basladi 30 olmadan 1 cm in altina indi rahim agzi ama yavrum yine de 39. Hafta geldi. Gelecegi zaman belli sen ne kadar dusunsen de bos. Yapabilecegin seyleri zaten yapiyorsun. En guzel terapi baska seylerle ugrasmak ki yoksa zaman gecmez. Sen yine sukur evdesin tv var net var ben 4 bucuk ay hastanede kaldim ne internet vardi ne de türk kanallari tv de

1900 cok iyi bir fiyat nerdesiniz siz biz izmirdeyiz bu fiyata yok yani

hiç düşünmedik canım oğlumuz var ondada düşünmedik.böyle bişeye eden ihtiyaç duyuyorsunuz merak ettim

kendim için de senelerdir özel sağlık sigortası ile çalışma hayatına devam ediyorum ve tedavilerimi, görüntülemelerimi ya da küçük de olsa geçirdiğim operasyonları iyi hastanelerde bu sayede uygun tutarlarla atlatabiliyorum. çalışan bir insan olarak devlet hastanelerinde bu işlemi yaptırmak için zaman ayırmak benim için imkansız, herşeyi bir kenara koydum muamele ve koşulları kötü. çocuğum için de hastalandığında tedavisini özel hastaneye götürüp yaptıracağım ve herhangi bir ameliyat vs durumunda mağdur olmayacağım çünkü hepsi sigorta teminatında var. bunun için gerek duyuyorum.

Canim bir de sunu ekleyeyim masallah bak 27. Haftaya kadar geldik ins olasi bir aksilikte yavrularimizin hayata tutunma sansi cok yuksek. Bu acidan dusun belki biraz daha rahatlatir seni

Canım yanılmıyorsam oğlumun doğduğu gün hastanede topuk kanı alınmıştı. Sonra 5 ya da 7 günlükken kontrole götürdük doğum yaptığım hastaneye ve gene topuk kanı alındı. Tüm aşılarını da takibini yapan doktorunda kontrole götürdüğümde yaptırdım. Sadece bir kez bir aşıyı bulamadılar, hastanede de aile hekimliğinde de kalmamıştı hepsi bekliyorlardı aşının gelmesi. Doktorumuz takip et aile hekimliğine gelirse zamanını geçirme yaptır demişti. O aşı o dönem nedense zor bulunuyordu. Hatırlamıyorum hangisi olduğunu.. Genel bi eksiklik söz konusu demişlerdi ve ilk aile hekimliğinden haber gelmişti, gidip yaptırmıştık. Hastanede de aile hekimliğinde de ücretsiz yaptırdım aşıların hepsini. Bu ay 2.yaş aşısı var mesela oğlumun, hemşiresi aradı aile hekimliğinden hatırlatmak için ve doktoruna kontrole gittiğimde muhtemelen aşıyı yapıp gönderecektir. Çok takılma ne dediklerine. Aile hekimliğinizde ortam nasıldır bilemiyorum, kimileri memnun değil ama ben aile hekimimden de hemşiremizden de çok çok memnunum. Ortam da temiz, düzenli. Oğluma karşı da çok sevecen ve yumuşak yaklaşıyorlar. Aşılarını ve takiplerini doktorunda yaptırıyor olsam da arada arayıp bilgileri alıyorlar. Aşı zamanları da hatırlatıyorlar ama burada yaptıracaksın diye diretmediler hiç. Hatta şu an gebelik takibinde tahliler için arada gidiyorum ve her gittiğimizde oğlumla da ilgilenir oynarlar.
Bak biz doğum sonrası ilk kontrolde çok hoş olmayan birşey yaşamıştık doktoruyla, çat diye yüzümüze oğlumun ciddi sarılığı olduğunu tahlil yaptırmamızı ve oğlumu hastaneye yatırmamız gerektiğini söyledi. Bunu sadece oğlumun yüzüne gözüne bakarak söylemişti o doktor. O gün tahlil verdik hastanede sonra da aile hekimliğine gittik, sadece gelin de bebekle tanışalım demişti hemşirem diye gitmiştik. Hemşire oğluma bakıp maşallah beslenmesi güzel galiba ciddi bir sarılık belirtisi yok bebekte demişti.. Biz de böyle böyle diye durumu anlattığımızda abartmış o doktorunuz sonuç gelince içiniz rahat eder ama bi sorun görünmüyor stres yapmayın diye yolladı ve hakikaten de sarılık çıkmamıştı tahlilde. Hemen doktorunu değiştirmiştim oğlumun. O günden sonra hemşiresine olan güvenim arttı diyebilirim ama doktor işi gibi hemşire işi de şans olabilir biraz. Önyargılı olma, bi tecrübe et tamamen kopma derim yani aile hekimliğinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…