- 13 Mayıs 2017
- 160
- 95
- 13
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #21.581
15 günlükken topuk kanı alınıyor canım sağlık ocağındasağlık ocağında topuk kanı almayı ilk defa duydum ama diğer aşılar için gideceksin canım.
hemen istediğim ürüne baktım ama kargoyla yine dünyalara denk geliyor hepsiburada hiç uygun bir site değil aynı ürünü gittigidiyorda ücretsiz kargoyla buldum eşim onay verirse alacağım
aynen öyle oluyor ilkte bazı kıyafetleri hiç giydiremedim küçük geldi hep.simdi 5 yasında ancak yasının kıyafetlerini giymeye basladı hep büyük büyük giymişti dende ons göre al bu arada masallahAmin canım inşallah. Hiç birimiz yaşamayalım, hepsi uslu beklesin yerinde :)
Valla sorma, şuan zaten bebeğin tüm ölçüleri 30 haftalık gösteriyor. Böyle giderse hakikaten dediğin gibi yenidoğan kıyafetlerine elvedao sebeple soranlara artık yenidoğan almayın diyorum
Hic birimiz düşse de olur bi daha kalırım diyemeyiz ki5 senede o kadar tedavi ile 1 kez tek hamile kalabildim. O da karnımda zaten. Ben her sene her ay ay düştü bişi olmaz yine kalırım diemiyorum çünkü kalamıyorum. Binde bir şansımız var bizim. Şimdi böle olunca durum mahvoluyorım
internetten bakmamak en iyisi doktoruna danısmak.ilk gebeliğimde bende üniversite hastanesinde yatmıstım.gece kanamam olmustu doktor gelip ne var bu kadar panik yapmaya düşürüyorsundur demişti hiç unutamam . oyüzden kendi doktoruna gidip kontrol ettirmek önemliHic birimiz düşse de olur bi daha kalırım diyemeyiz kibir arkadaşım 18 yaşında evlenip hemen hamile kalmıştı, ogrenmesiyle hastaneye yatmasi bir oldu, düşük tehlikesiyle. Doktoru gelip, gencsin bisey olmaz yine olur demiş, kızcağız aklını kaçırmıştı tabii ki asla böyle düşünme ihtimalimiz yok, hepimizin canı karninda ve hepimiz icin cok kıymetli.
Ama malesef stres yapmanin faydası değil zarari varinternete baktıkça daha da berbat şeyler çıkıyor insanın karşısına. Gayret edeceksin, bakmamaya çalışacaksın. Doktora guveniyorsan sadece onun sözlerini onemseyeceksin. Ben sürekli mucadele halindeyim, aklima kotu seyler, sürekli evhamlar gelmesin diye
Şeker yüksek çıkmıştı. O yüzden diyet yapıyorum canımNe diyeti yapıyorsun bnde 10 kilo aldım aynı haftadayız
Inan doktorlari da anlamaya çalışıyorum. Günde 50 tane hamile görüyorlar, heyecanını paylasmalarini beklemiyorum. Hatta hastanin endiseleriyle hareket etseler işlerini yapamazlar, bunu da biliyorum. Ama karninda bebegini taşıyan birine bunu demek için insanlığını ve merhametini kaybetmiş olması lazım. Hayatın her noktasında merhamet öyle önemli ki benim içininternetten bakmamak en iyisi doktoruna danısmak.ilk gebeliğimde bende üniversite hastanesinde yatmıstım.gece kanamam olmustu doktor gelip ne var bu kadar panik yapmaya düşürüyorsundur demişti hiç unutamam . oyüzden kendi doktoruna gidip kontrol ettirmek önemli
geçmiş olsun canım bebiş maşallah kocaman olmuş. sen sezeryan olacaktın dimi? bende geçen kontrolümde kayıt yapan kıza sordum doğum ücretini 1900 dedi içinde hiçbir şey yok foto çekimi süsleme hariçmiş. doğum paketlerini kaldırdıkları için bu şekilde uygulamaya geçmişler nasip dedim bende hastanenin fotoğrafçısıyla görüşeceğim bakalım ücretleri ne kadarTünaydın kızlar
Bugün kontrolüm vardı. Bebişin gelişimi önde gidiyor dedi, kilosu 1680gr olmuş. Üç haftadır su ve sütle besleniyorum çok rahatszdm hiçbişey yiyemedim neyseki etkilenmemiş. Bende 62kg olmuşum çok şükür kilo almamışım. Doğum içinde ekimin 5-10u arası yaparız dedi. Bu arada fiyatı netleştirdik, seçtiğim süsleme ve fotoğraf paketi ile birlikte 3800tl dediler
hiç düşünmedik canım oğlumuz var ondada düşünmedik.böyle bişeye eden ihtiyaç duyuyorsunuz merak ettimkızlar bebişe özel sağlık sigortası yaptırmayı düşünen var mı? biz düşünüyoruz hastane muayeneleri için. önereceğiniz sigorta kurumu varsa avantajı olan paslaşalım.
Canim benim icini rahat tut seni sanirim en iyi ben anlarim her gun icin ayri bir mutluluk yasiyordum yavrum bi gun daha karnimda kalabildi diye. Benim 2,5cm le basladi 30 olmadan 1 cm in altina indi rahim agzi ama yavrum yine de 39. Hafta geldi. Gelecegi zaman belli sen ne kadar dusunsen de bos. Yapabilecegin seyleri zaten yapiyorsun. En guzel terapi baska seylerle ugrasmak ki yoksa zaman gecmez. Sen yine sukur evdesin tv var net var ben 4 bucuk ay hastanede kaldim ne internet vardi ne de türk kanallari tv deDoktora gidiyorum nolur dua edin. Bebeğim erken gelmesin. Gerçekten bunalıma girmiş durumdayım. Artık katlanamıyorum. Sorunlu hamilelik böle bişiymiş. Rabbim hiçbirimize evlat acısı tattırmasın. Nolur dua edin bize.
1900 cok iyi bir fiyat nerdesiniz siz biz izmirdeyiz bu fiyata yok yanigeçmiş olsun canım bebiş maşallah kocaman olmuş. sen sezeryan olacaktın dimi? bende geçen kontrolümde kayıt yapan kıza sordum doğum ücretini 1900 dedi içinde hiçbir şey yok foto çekimi süsleme hariçmiş. doğum paketlerini kaldırdıkları için bu şekilde uygulamaya geçmişler nasip dedim bende hastanenin fotoğrafçısıyla görüşeceğim bakalım ücretleri ne kadareşime hiçbir şey yokmuş içinde diyince 1900 pahalı geldi
hiç düşünmedik canım oğlumuz var ondada düşünmedik.böyle bişeye eden ihtiyaç duyuyorsunuz merak ettim
Canim bir de sunu ekleyeyim masallah bak 27. Haftaya kadar geldik ins olasi bir aksilikte yavrularimizin hayata tutunma sansi cok yuksek. Bu acidan dusun belki biraz daha rahatlatir seni5 senede o kadar tedavi ile 1 kez tek hamile kalabildim. O da karnımda zaten. Ben her sene her ay ay düştü bişi olmaz yine kalırım diemiyorum çünkü kalamıyorum. Binde bir şansımız var bizim. Şimdi böle olunca durum mahvoluyorım
günaydın arkadaşlar...
bugün sağlık ocağında 2. tetanoz aşımı da vurundum. yaparken acıdı ama şu an herhangi bir ağrı, şişlik vs yok. bir dahaki doğumdan 6 ay sonraymış. bir sonraki kontrole ekimde çağırdı. sonra doğumu beklicen zaten dedi. bebeğin 5-10 günlük olunca topuk kanı almaya getirirsin dedi. dedim hastanede alıyolar zaten gerek var mı? 2 kere alınıyo, 1 kere hastanede alıyolar ama 2.'yi biz alıyoruz dedi. aşılarına da getiricen dedi. bebişli anneler fikir verebilir mi, bebeğimin her aşısı için sağlık ocağına mı gitmeliyim, hastanede tüm işlemleri yaptıramıyor muyuz? ben sokmak istemiyorum bebeğimi oraya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?