2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

çok sağol, cevaplarını seviyorum, her seferinde yeni birşey öğreniyorum :)
bahsettiğinki gibi bir ortam yok bizim aile hekimliğinde. gittiğim kadarıyla biraz gözlemleme şansı buldum, pek steril de değiller. ondan eğer çocuk doktorunda yürütebiliyorsam çoğu şeyi ona gideyim inşallah bunlara mecbur kalmam diye iç geçirmiştim bu sabah kapılarından çıkarken. şanslıymışsınız siz.

Sende de rahim ağzı yetmezliği mi var canım. Bana 19. Haftada 2.5 cm ile dikiş atıldı. Şuan rahim ağzı 2.7 cm olmuş. Sürekli yatmıyorum ama iş fln yapmıyorum işe gitmiyorum avuç avuç ilaç içiyorum iğne yapıyorunm.

Doktordan geldim. Suyu normal kilosu normal. Boyu normal. Baskı yapmıyormuş rahime. Rahim ağzı uzunluk 2.7 cm (dikiş attırmadan 2.5 cm idi) kasılmam yok. Bel ağrım hala devam ediyor adet döneminde yaşadığımız bel ağrısı gibi. Şu an için sorun yok dedi. Haftada bir olduğum iğneyi bugün olmamı söyledi. 1 hafta wc harici yemek harici kalkma dedi. Kanaman olursa,suyun gelirse ve sancı+kasılma 10 dk da bir olursa hemen gel dedi.

Kasılmadan kasıt sanırım karnın sertleşip yumuşaması değil mi??

bir garip oblomov bizim burda oda ücreti doğum ücreti sezeryan 850 tl normal 750 tl. Sizin oralarda çok mu pahallı sanki. Ki bu hastanede özel hastane. Memorial diyarbakır 1200 diyor normale o da vip oda.
Istanbulda 3 binden aşağı sezeryan yok. O da sadece sezeryan yani. Fotoğrafçı vs yok.
Ne dedi doktor? Acaba seni doktorun mu bu kadar heyecanlandiriyor yoksa senin yapın mı? Çünkü ben de 22.haftada 28 mm düştü diye aradım doktorumu, hemen geleyim mi ayrintilida 28 mm olculdu diye. Yok normal kontrol gününde gel dedi. Hep olumlu konuştu her zaman. Tabii ki sen dikislisin, eminim cok daha zor seyler yasamissindir ama doktorun dirayet vermesi de önemli. Gittin mi bugun ne dedi

bir garip oblomov bizim burda oda ücreti doğum ücreti sezeryan 850 tl normal 750 tl. Sizin oralarda çok mu pahallı sanki. Ki bu hastanede özel hastane. Memorial diyarbakır 1200 diyor normale o da vip oda.

bizim burada da 3500 bi hastaneden, 4500 diğerinden fiyat aldım. normal ve sezeryan doğum farketmiyor. uygun gelmişti bana, hatta istanbul fiyatlarından sonra baya bir uygun gelmişti. pek öyle değilmiş bir garip oblomov

canım evet aynı o şekilde oluyor. karnının bir yeri de sertleşebilir. bebek kafasını dayamış gibi. zaten 30 sn sonra falan çözülüyor. inşallah hiçbir şey olmaz. dinlenmek çok işe yarıyor.

canım senin dediğin rakamlar 5-6 sene önce burda vardı hatta kayıt yapan kız sordu yılbaşından önce mi olacak doğum diye geçen sene 1600müş yılbaşından sonra 1900 olmuş

Evet sezeryan olucam canım ama fiyat farkı yokmuş normalle arasında. Çok daha detaylı süsleme paketleri var ama ben gerek görmedim oldukça yeterli geldi fiyata dahil olan süsleme paketimiz. Fotoğraflar albüm filanda çok güzel, ekrem çocuk çekiyor fotoları. İçime çok sindi.

Merhaba kızlar,
Benim doğum 1000 tl, sezaryan olursa 1250 Üsküdar'da oturuyorum, hastanede tertemiz. ama içinde süsleme falan yok tabi ki.
benim hastane gecen ay fiyat değişmiş eski fiyat 2220 dü.sormadım tekrar ne kadar oldu diye ama . medifema izmirde. kararsızım yani bi kaç hastaneyr gidiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…