2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Merhaba kızlar.3 gün önce ishalim var demiştim,bu sabah şiddetli karın ağrısıyla birlikte ishal başladı.ogleye kadar bekledim duramadim acile gittik.idrar kan ve gaita tahlili verdim,gaitada çok az mikrop çıktı,ama doktor tedavi amaçlı verilen ilacın bebeği etkileyeceğini söyledi,o yüzden vermedi,serum takıldı.sadece reflor diye bir bağırsak düzenleyici verdi.3-4 güne geçer dedi.bu aralar yaygin bir mikropmus.
Bu arada kanım geçen ay 12.6 idi.bugun 10.2 çıktı.demir ilacı kullanmama rağmen nasıl düşmüş anlamadım.hic kullanmasam kaça düşerdi acaba kanım.demir ilacını aman ihmal etmeyin kızlar.ben bazen kanım normal seviyede yutmasam mi acaba diye içimden gecieiyordum hep.demekki bebisler demir depolarimizi ciddi şekilde kullanıyormus.

bende doktoruma soracağım tekrar gittiğimde böyle böyle yapmadılar diyeceğim bakalım ne diyecek çok kafama taktım çünkü umarım geç kalmış olmam 31. haftamda
Bencede sor canım belki arkadaşının yaşı küçüktür dedi hayır dedim aynı yaşıtız öyle bişey olması mümkün değil dedi

kızlar ben kan ilacını şimdiye kadar hep tok içtim ama aç içilmesi lazım yazıyor çoğu yerde ve kullananlar hep öyle söylüyor doktorum bana bişi söyledi mi hiç hatırlamıyorum birde bugün bu vitaminleri araştırırken d vitamini yanında mutlaka kalsiyum alınmalıymış alınmazsa hiçbir yararı olmazmış. en son calsimax-d3 yazmıştı bende merak ettim neden dvitamini be kalsiyum bir ilaç diye demek nedeni buymuş. paylaşayım dedim

benimde kanım önceye oranla düşük tabi sınırın altında değil ama düşüş var ben ilacı tok içmeme bağladım sen açmı içiyordun tok mu? aç içilince vücut tarafından daha güzel emiliyormuş galiba. birde tabi 2 saat kafein ve süt ürünleri tüketmemek lazım

Aynı şeyi ben de düşündüm canım.dokfor bana miden bulanmazsa aç karnına iç,yoksa tok al demişti.acaba aç karnına icmedigimden mı diye düşünüyordum.komsum da hamile,az önce onunla konuştum.o ben aç karnına icmeme rağmen dustu bu ay kanım dedi.gunde iki defa kullanmaya başladım dedi.
Bu arada ben kafeinli hicbisi icemiom.ne çay ne kahve,çikolata bile yiyemiyorum hamileligimin başından beri.soguk sıkım keçiboynuzu özü var evde.yarindan itibaren ona baslicam aç karnına.

kafeini ben sadece çaydan alıyorum yoksa bende bıraktım aynı şekilde çikolatada tüketmiyorum. ay demek aç içenin de düşmüş demek bebekler büyüdükçe düşüşe geçiyor hap dışında gıdalarlada desteklemek lazım pekmez şekeri yükseltir mi acaba bir ara doğal üzüm pekmezi kullanıyordum şeker dolayısıyla onuda içmeye korkuyorum

Canım kan ilacı için aç tok farketmez demişti doktorum sadece Demir emilimini engelleyecek süt ürünleri ve çayı bir saat öncesi veya sonrası tüketmemi söyledi

Pekmez de yükseltiyormuş canım doktoruma sormuştum ama malum kilo olarak biraz fazlalığım olduğu için önermedi bir çay bardağı kadar tüketmen gerekir günlük buda +kalori demişti

Ben demir ilacını garanti olsun diye sabah 6 gibi falan içiyorum : ) tuvalete ya da su içmeye kalktığımda. Bana aç karna ve kahvaltıdan en az 2 saat önce içilmesi söylenmişti. Demirim düşüktü son tahlillerde yükselmiş.

Pekmez yapım aşamasında baya bi kaynatıldığı için besin değeri düşüyormuş. Pek tavsiye edilmiyor. İlk zamanlar hergün bir kaşık içiyordum ama bıraktım. Onun yerine demir oranı daha yüksek kuru üzüm kuru meyveler tavsiye ediliyor.

Özel Üsküdar Anadolu Hastanesi canım, çok büyük değil ama temiz ve ilgililer. ebe ile tanıştım, odaları da gezdim. benim içime sindi bakalm
Teşekkür ederim, ben de Çengelköy tarafındayım , aynı hastane mi diye merak ettim.
Benim ilk doğumum 1500liraydı 2015 yılında. Memnundum Ataşehir tarafındaydı. Doktorum oradan ayrılınca biz de peşine takıldık 2. İçin.
Şimdi aynı doktor, başka hastane. Bakalım nasıl olacak? Ben de fiyat alıp odalara bakmaya başlayabilirim. Şaka maka az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…