2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Pekmez işlem gördüğü için kansızlığa pek faydası yok diye biliyorum ben.en yüksek demir oranı keçiboynuzu özünde oluyor ,şeker oranı da az ölmeden o baya,soğukm olması lazım onun da ,demir oranı yüksekliği nedeniyle.wczanelerde var soğuk sıkım keçiboynuzu özü.oglumda vardı demir eksikliği doktor tavsiye etmişti ,kullandığımız ilk ay faydasını görmüştük.ben de yarın baslicam insallah

Canim cok sevindim:)Rahim agzi ne durumda? doktorun baska tavsiyede bulundu mu

Rahim ağzı falan herşey normal. Dikkat et bi 10 gün dedi. Zaten yorulduğum an kasılma başlıyor, dinlenince geçiyor. Çok fena bişey valla. Yorulmak, ayakta kalmak yok dedi.

Kızlar dün acil olarak hastaneye yatırildim gelişim geriliği var dendi ciğer geliştirici vuruldum sürekli nst deyim simdi de kan akımı sıkıntılı çıktı dua edin bize

Canım benim, Allah yardımcın olsun, şifa versin.

Gecmis olsun canim benim de ayni bol bol dinlenmeye bak :)

Banada bugun verdi doktor demir ilaci ac alacaksin yazildi ama prespektusu okurken baktim yemekle yada yemekten sonra alinmali yaziyo kafam karisti benimde

Bazi saglik ocaklari daha duyarli demekki. Bana bir oncekinde tekrar gelmem gereken tarih soylenmisti. Bugunde aradilar tetanoz asiniz vardi geleceksiniz degil mi diye

Kızlar az önce karnıma baktım ufak ufak bir sürü çatlak oluşmuş bile şimdiden üstelik banyodan çıkarken bebe yağı +bio oil+ banyodan sonra babe çatlak kremi+ sabahları da lierac sürdüm aylardır.Naparsan yap çatlayacaksan eğer çatlayacaksın diyen doktorlar haklıymış bu ürünlere bi de bir sürü para vermiştim çok üzüldüm şu an

Ah Canm benim de kanayan yaram hiçbir şey işe yaramadı yağlı pehlivan gibi geziyorum ama yok hatta benim kılcal damar gibi küçücük ve iğne batar gibi batıyor bende kafaya çok taktım Dr a gidicem yarın karaciğer enzimlerine baktıracağım

İyi aksamlar kizlar bu aralr pek yazamiyorm herks iyidir insllah. Bende bugun 2. Doz tetanoz aşımı oldum ve tartildim 62 kilo olmusum ilk 5 ay 1 kilo son 1 ayda 3 kilo almış bulunmaktaym onun dışında hersey yolunda doktor kontrolümüze dedaha 2 hafta var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…