2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Benim küçük kızımda almadi ısrarla beklettim ve en sonunda aldı memeyi biraz nazlanıyorlar ama alıyorlar bide doktor biraz şerbet verin demişti akılınızda bulunsun o zaman sarılık olmuyorlarmış bişey daha duydum erkek bebekler çok gazlı olduğu için ağzına bi damla soda damlatin dediler ama ne kadar mantıklı bilmiyorum

Aynen sorma ya daha 6,5 aylıkken bu hale geldiysek kim bilir hamileliğin sonunda nolucaz.Benimki zaten 2-3 haftadır nasıl tatlı tatlı kaşınıyodu anlatamam.Sana da çok geçmiş olsun git bakalım doktora ne diycek ben de merak ettim bana da haber ver olur mu

Sagol cnm insallah gerek kalmaz ama tabiiki bende sonuna kadar ısrarci olurum annr sütu cok onemli.. ama temmuz annelerini yeni dogum yapan annelerin sayfasini okuyunca biraz gözum korktu acikcasi önerilerin icin tsk cnm.

Sagol cnm insallah gerek kalmaz ama tabiiki bende sonuna kadar ısrarci olurum annr sütu cok onemli.. ama temmuz annelerini yeni dogum yapan annelerin sayfasini okuyunca biraz gözum korktu acikcasi önerilerin icin tsk cnm.

Çok okuma onları kafana da takma canım allah bi yolunu mutlaka vermiştir şartlama sakın kendini bol bol dua et bebisler inatçı olmasin

Tamam Canm haber veririm inşallah karaciğer ile ilgili bir şey değildir bu ara denize de çok girdim o da kötü etkiledi belki de. 6 kilo aldım bu sıkıntım varsa nerden baksan en iyi ihtimal bi o kadar daha aldığımda nolcak korkuyorum

Kızlar dün acil olarak hastaneye yatırildim gelişim geriliği var dendi ciğer geliştirici vuruldum sürekli nst deyim simdi de kan akımı sıkıntılı çıktı dua edin bize
Allah yardimcin olsun ins bir sikinti olmaz vaktinde gelir melegin.bu durumla alakali ayrintilida sorun falan cikmis miydi sende?benimki tek damarla besleniyo ve gelisimde gerilige neden oluyo simdilik haftasiyla uyumlu doktor 28.haftadan sonrasi onemli demisti ve kanda pihtilasma sorunum var aspirin kullaniyorum o yuzden merak ettim benimde icimde hep bir korku var.

İnşallah canım hiç bi sorun çıkmamışdi geçen hafta fark edildi rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın acılarını göstermesin inşallah şifa bekleyen herkese acil şifa versin

Bugun bizim de kontrolumuz vardi 27+3uz. Her zaman dr gelisimi cok uyumlu gidiyor diyordu ama bugun ilk kez gelisimi onde dedi. 1051grolmus fazla buldu kilosunu
Bu mesajı yazdiktan sonra gordum. Gebelik takviminde bebegimin yaklasik agirligi 1050 gr yaziyor. dr neden fazla buldu ki simdi kafama taktim ya

Hanımlar dişim çok agrıyor düzenli fırçaladıgım halde apse olmuş şimdi doktora gitsem bu apseyi geçirecek Ağrı'yı hafifletecek bişey yaparmı sabaha kadar uyuyamadım

günaydın kızlar süt konusu konuşulmuş ben baya bir sayfayı takip ediyorum instagram da çünkü benimde ciddi korkularım oluşuyor bu konuyla ilgili şunu öğrendim bebişlerimiz doğduğunda mideleri kiraz çekirdeği kadar doyuramadım doymadı diye kafaya takmamalıyız azcık emiyorlar duruyorlar sonra tekrar emiyorlar zaten bu arada çene kasları gelişiyor daha kuvvetli emerek sütü daha iyi çekebiliyorlar tabi bu esnada da süt salımı daha fazlalaşıyor anlayacağınız vücudumuz ihtiyaca göre süt üretiyor bizler ilk başta doymadı diyerek mamaya güvenirsek vücut ihtiyaç olmadığını algılayarak süt üretmeyi durduracaktır. göğüslerde herhangi bir problem olmadığı sürece sütümüz olacak kızlar Rabbim onların rızkını bizim göğüslerimize koyuyor şükürler olsun

Kızlar günaydın. Yazamasam da hep girip okuyorum sizin yazdıklarınızı. Bizde geçen hafta doktordaydık herşey iyiydi sadece kasık ağrılarımın fazla olduğunu söyledim oda idrar testi istedi ve mikrop çıktı. Bi ilaç verdi kullandım tek içimlik suda eriyen bişeydi. Mikrop geçtimi bilmiyorum haftaya bi daha gidicez bakalım. Şuan ki problemim ise özel bölgem çok ağrıyor özellikle sabahları yataktan kalkarken acı çekiyorum. Bunu yaşayan var mı aranızda

Aynı ağrıyı bende yaşıyorum canım sanki o bolgem curukmus gibi bi Ağrı oluyor yatakta sağa sola bile çok zor dönüyorum yürürken de kendini hissettiriyor birazdan doktora gidicem kontrole sorucam. Bakalım ne dicek geçen ay magnezyumu değiştirdi ama banamisin demedi ben 1 aydır çekiyorum bu ağrıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…