2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar dün acil olarak hastaneye yatırildim gelişim geriliği var dendi ciğer geliştirici vuruldum sürekli nst deyim simdi de kan akımı sıkıntılı çıktı dua edin bize
cok gecmiş olsun.hangi damardaymıs sorun söylediler mi.Allah ım bi an önce toparlanmanı ve sağlıkla bebeğini kucağına alamanı nasip etsin

Günaydın kızlar bende sağ kalçam ve bacağım agrısından sağ tarafıma donemiyorum doktorumuz cok sırt üstü yatma dedi sadece sol tarafıma yatıyorum mecbur yatma şeklimi bile küçük prensim belirliyor artık :))

Hanımlar hamileliğinde diş için antibiyotik kullanan oldumu doktor bana antibiyotik yazdı kullan diye bebeğime bi zarar vermez dimi Ağrı'dan dolayı hapı mecbur kullanmak zorundayım

Hanımlar hamileliğinde diş için antibiyotik kullanan oldumu doktor bana antibiyotik yazdı kullan diye bebeğime bi zarar vermez dimi Ağrı'dan dolayı hapı mecbur kullanmak zorundayım

cnm hangi branş doktoru bi ilaç verirse versin, sana tavsiyem kadın doğum doktoruna danışmadan kullanmaman yönünde. ulaşma şansın varsa onla ilaç bilgisini paylaş öyle kullan.

cnm hangi branş doktoru bi ilaç verirse versin, sana tavsiyem kadın doğum doktoruna danışmadan kullanmaman yönünde. ulaşma şansın varsa onla ilaç bilgisini paylaş öyle kullan.
Doktoruma ulaşma şansım yok doktor izne ayrıldı Arada kaldım kullanmasam canım çok yanıyor kullansam evladıma bişey olur korkusu var

Doktorunuza mutlaka sorun. Kullan derse gönül rahatlığıyla kullanın. Çünkü antibiyotik kullanmadığında ilerleyebilecek bir iltihap veya enfeksiyon ilerde daha ağır ilaçlar kullanmana sebep olabilir. Bana doktorum bu sekilde açıklamıştı

Doktoruma sorma imkanım yok eczaneye sorsam olmazmı ilacı kullanmazsam daha tehlikeli sonuç olacak

Canım hamilelikten ben unutkan olmuşum sanırım.okullari ben 25 ine açılıyor diye hesap yapmışım.dun gece farkettim18 ine başlıyormuş okullar.27 sine 32.haftaya kadar sağlık ocağı doktorundan rapor alırım artık. 1.5 hafta için bana ders programı yapmak istemeyebilir idareciler

Doktoruma sorma imkanım yok eczaneye sorsam olmazmı ilacı kullanmazsam daha tehlikeli sonuç olacak
Hastanenizi arayın, doktorunuzun tatilde olduğunu söyleyerek herhangi bir kadin dogum doktoruna yonlendirilmeyi isteyin. Doktorun asistanina sorarsiniz soruyu. Doktor da musait oldugunda cevaplar ve sizi ararlar. Haftanizi ve ilacin ismini, dozunu mutlaka ayrıntılı şekilde söyleyin. Her doktor yardımcı olur. Bu haftalarda ilac kullanımı riskli degil zaten iciniz rahat olsun

Tamam teşekkür ederim hastaneyi arayacam

Ben uyanınca kollarım uyuşuk uyanıyorum. Soluma alışamadım hala

ben ağır antibiyotik kullandım başka bi rahatsızlıktan aynı anda 2 tane ve günde 3 kez biri iğne olarak.doktorum yazarken kadın doğum doktorunu aradı onay aldı sonra ben netten baktım gebelik kategorisine ona göre kullandım b kategorisi ise güvenli veriyorlar benimkiler b idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…