2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben de iki isim sevmiyorum ama eşimin iki isim ısrarı üzerine 'Aybüke İrem' son kararımız oldu. Biri Türkçe kökenli olsun biri de Kur'an'da geçsin istedik.

Kizlar öncelikle merhaba araniza yani katildim aslinda uzun zamandir takip ediyordum sizi ama yazmak bugüne kismetmis. Nerden baslasam bilemedim :) Hastanede olan arkadaslara acil sifalar diliyorum insAllah hersey yoluna girer insAllah hepimiz bebeklerimizi zamaninda saglikla kucaklarimiza aliriz. Bende 2. Asimi oldum yazdiklariniz okuyunca acaba ben erkenmi oldum diye dusunuyorum. Bi arkadas kan ilacinin acmi tokmu alindigini sormustu ac karna alinmasi gerekiyormus ben oyle kullanıyorum kahvaltidan 2 saat önce alıyorum cunku sut urunleriyle arasinda zaman olmasi gerekiyormus emilimi acisindan aksi taktirde bi faydasi olmuyormus ilacin. Bende bugun seker yuklemesi yaptırdım seker cikti bende de bende diyete basladim bugün diyetle duzelmezse insuline kadar yolum varmis idrar yolu enfeksiyon da cabasi bu arada sizin sayenizde cok.sey ogrendim hepinize tesekkur ederim :)

bence yeterli canım uzun isim sevmeyen biri olarak eşimde hep uzun isim bakıyor ailemizde Ege ismi olmasaydı oğluma koyardım

ege güzel isim ben daha anlamlı bir isim olsun istedim ama hep kız hissettiğimden hiç erkek ismi düşünmemiştim şimdidr hiçbi isim sıcak gelmiyor. Ege ye eşim söyleye söyleye alıştırdı saolsun

Ben de iki isim sevmiyorum ama eşimin iki isim ısrarı üzerine 'Aybüke İrem' son kararımız oldu. Biri Türkçe kökenli olsun biri de Kur'an'da geçsin istedik.
canım İrem ismi kuranda geçer ama Ad kavmi zamanında cennete benzetilen bir bahçedir ve Ad kavmiyle birlikte helak edilmiştir. Kuranda geçen her isim malesef ki güzel anlamlar taşımıyor

ege güzel isim ben daha anlamlı bir isim olsun istedim ama hep kız hissettiğimden hiç erkek ismi düşünmemiştim şimdidr hiçbi isim sıcak gelmiyor. Ege ye eşim söyleye söyleye alıştırdı saolsun
bende malesef hiçbir erkek ismine ısınamıyorum bir tek Gökdeniz sıcak geldi ama hala kesin bir ismi yok bebişimin

Canım naptın sordun mu doktoruna

canım İrem ismi kuranda geçer ama Ad kavmi zamanında cennete benzetilen bir bahçedir ve Ad kavmiyle birlikte helak edilmiştir. Kuranda geçen her isim malesef ki güzel anlamlar taşımıyor
Ben de bu sekilde biliyorum. Irem baglari, bahceleri veya irem sehri deniliyor ama helak edilmiş diye biliyorum

Bunu biliyorum canım ama Kur'an'da sadece ad kavmi kötüleniyor, bilakis irem bağları hakkında hep güzel bahsediliyor diye biliyorum. Yine de daha iyi araştırmakta fayda var tabi.

T tulperde bende kızıma irem adini koyacaktım anlamı cennet bahçesi diye ama biraz araştırınca gerçekte yalancı cennet bahçesi demek olduğunu ogrendim. Eski kavimlerdekiler kendilerine yapraklarında Altın tozu olan ihtişamlı bir bahçe yapmışlar ben gerçek cennet burası Allahım vadettiği cennet değil demişler biraz araştır canim Yine de. bende irem adini çok beğeniyordum ama yine de karar senin hatta YouTube falan dini anlamını anlatıyorlar dinle canim

Sağ ol canım çok ayrıntılı bilmiyorum açıkçası. İnternet ya da youtube da yazılanlardan ziyade bu konuda bilgilerine güvendiğimiz büyüklerden yardım almak daha mantıklı sanırım. Zaten eşim de önce sordururuz uygun görülürse öyle koyarız diyordu ben karşı çıkıyorsum istediğimizi koyalım kimseye sormam diyordum ama eşimi dinleyeceğim sanırım : )

Bizde çok istiyorduk irem ismini ama sonra bir kac kişiden eleştiri gelince ELİF koymaya karar verdik isim önemli canim

Bugünlerde hep aynı konu .. çalışmayıp erken ayrılanlar evde sıkıldık keşke biraz daha kalsaydık boşuna bebeksiz evde durduk diyorlar ... vb vb zor işler

26 haftalık annisler bebeğin pozisyonu nasıl benim bebiş makat gelişi duruyormuş ama doktor döner dedi
bide sizin bebislerim kilolari ne kadar bana doktor söylemedi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…