2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İsim çok önemli bence de. İrem'i zor bulmuştuk, şimdi Aybüke'nin yanına farklı bir isim bulmam gerekecek ya da eşimi iki isim sevdasından vaz geçirmem gerekicek.
Bence tek isim daha güzel iki isim olduğu zaman kimi Aybuke diyecek kime *** diyecek ben tek isimden yanayım. İnsallah içinize sinen bir isim bulursunuz bence aybuke de tek basına güzel

26 haftalık annisler bebeğin pozisyonu nasıl benim bebiş makat gelişi duruyormuş ama doktor döner dedi
bide sizin bebislerim kilolari ne kadar bana doktor söylemedi de
Benim doktor 19.haftadan beri baş gelişli diyor. Ama içimde dönüp durduğunu fark ediyorum sürekli. bu kadar erken belli olur mu nasıl geleceği sonuçta sürekli hareket ediyorlar. Hatta ayrıntılı ultrasondaki doktor da baş gelişli dedi.

Bence de.ama bildiğim kadqriyla 5 yıllık devlet memurluğun varsa istediğin zaman 1 yıllık ücretsiz izne ayrulabiliorsun.onceki dogumlqrimda ücretsiz izin almadigim için prosedürü net olarak bilmiyorum canım.

geçen gün gittiğimde sordum bende ne zaman döner diye, son haftalarda belli olur, şuan genelde dönüp duruyorlar zaten dedi.

T tulperde canım idarene hesaplatirken onların hesabını da kontrol et.bazilari iyi hesap yapamıyor eksik hesaplıyor.sen 16 hafta olarak hesaplattir.bizim fii devrinden kalma bir idareci var doğum iznini geçen yıl bir arkadaşın 9 hafta hesaplanmıştı.arjadas son anda farketmiş .

K
Ciddi misin ya. Nasıl bi yanlışlıktır bu böyle. Bizim de var bi tane bilgisayar işlerinden falan anlamayan, mebbisi bile açamayan idarecimiz : ) ama diğeri daha iyi anlıyor bu işlerden güvenebilirim sanırım ona yine de takip ederim tabi.

26 haftalık annisler bebeğin pozisyonu nasıl benim bebiş makat gelişi duruyormuş ama doktor döner dedi
bide sizin bebislerim kilolari ne kadar bana doktor söylemedi de
22.haftada ayrintilida başı asagidaydi, 24.haftada poposu asagidaydi. Dönüyor bence. Genelde dogum pozisyonu son 2 haftada belli oluyor. Bebeğin kilosu da 24.haftada 550 gramdi ama benimki biraz geriden geliyor

Kızlar allah aşkına şu idrar yolu enfeksiyonu nasıl geçer biri desin hamileligimden beri lökosit değeri hep pozitif Dr bütün ağrımı ona bağlıyor sıkıldım artık normal su bile kullanmiyorum saka tek içiyorum yinede hep var

Benim 3-4 cikti lökosit dün tahlilde.doktor önemli sayı değil dedi.ama ben hissetmiyorum hiç ağrı yanma fkn.bol su içmek faydalı deniliyor ama bence antibiyotik siz geçmeyecek birşey.idrar kültürü baktirdin mi.idrar kültürüne göre tedavi olumlu cevap veriyor

kızlar merhaba bu sabahtan beri kusma ishal kendimi kaybettim acile gittim serum taktılar ama eve geldim hala aynıyım hatta daha beter( bana yardım edin nolurr

Canm Dr a gittim bugün çok şükür bebeğim iyi büyümüş, karaciğer enzimlerim diğer tahlillerim de normal.çok protein tüket cilde o iyi gelir dediler ve klasik nemlendir su iç vs. Dedi dediklerini yapacağım artık

22.haftada ayrintilida başı asagidaydi, 24.haftada poposu asagidaydi. Dönüyor bence. Genelde dogum pozisyonu son 2 haftada belli oluyor. Bebeğin kilosu da 24.haftada 550 gramdi ama benimki biraz geriden geliyor
Bence de sürekli değişmiyor mu, yeri bol çünkü gezmez mi? Ha son iki hafta kala belki dönemez sıkışır bilemedim

kızlar merhaba bu sabahtan beri kusma ishal kendimi kaybettim acile gittim serum taktılar ama eve geldim hala aynıyım hatta daha beter( bana yardım edin nolurr
Çok geçmiş olsun canım.dun de ben ishal ve karin ağrısından gittim acile.serum takıldı.doktor havada bulaşan bir mikroptan bahsetti,bu aralar salgın haldeymjs,mevsimsel dedi.gaita tahlili istedi mi senden? Bende mikrop çıktı ama ilaç veremem bebeği etkiler dedi.sana ilaç verdi mj.? Bana sadece reflor diye bir şase verdi,meyve suyuna katıp iciyoum ama hala duzelmedi karın ağrım.

Evet idrar kültürü yapıldı temiz çıktı ama bel ağrısı iğne batmalari çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…