- 19 Ağustos 2014
- 731
- 1.080
- 63
- 35
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #21.781
26 haftalık annisler bebeğin pozisyonu nasıl benim bebiş makat gelişi duruyormuş ama doktor döner dedi
bide sizin bebislerim kilolari ne kadar bana doktor söylemedi de
Elif ismi çok güzel
Cabm ben de bugün gittim 27+1 de 1030 gr olmuş yavrum Dr gayet güzel dedi artık 1 kg olması normal diye düşünüyorum ama
Canim 2-3 hafta once benim sol gogsumde vardi sizlama kontrolumde soyledim ultrasonla bakti stresten de olabilir dedi süt kanallari olusuyor ondan da olabilir dedi korkulacak birsey yokmus.Kizlar sag gogsum sabahtan beri cok sizliyor gecer diye bekledim ama yara gibi sanki gorunurde bisi yok tabi benim gibinolan var mi
cok gecmis olsun canim bol su icmen kazim ishale karsi da haslanmis patates muz gibi birseyler ye ben de gecen haftalarda ishalden perisan olmustum neyse ki fazla surmedi ben bir de arkadaslarin tavsiye ettigi gibi turkkahvesine limon sıkıp içmistimkızlar merhaba bu sabahtan beri kusma ishal kendimi kaybettim acile gittim serum taktılar ama eve geldim hala aynıyım hatta daha beter( bana yardım edin nolurr
Hos geldin canim. Amacimizda zaten hep birbirimize destek olmak ve yeni seyler ogrenmek. Cookk gecmis olsun siralamissin sende sorunlari. Ahhh bu bebisleri kucagimiza alacagimiz zaman geleydi de azicik rahat edeydik. Analik zor bee. Rabbim yardimcimiz olsun. Bizleri de boyle buyuttu analarimiz. Her sikintimda benim aklima annem geliyor da.Kizlar öncelikle merhaba araniza yani katildim aslinda uzun zamandir takip ediyordum sizi ama yazmak bugüne kismetmis. Nerden baslasam bilemedim :) Hastanede olan arkadaslara acil sifalar diliyorum insAllah hersey yoluna girer insAllah hepimiz bebeklerimizi zamaninda saglikla kucaklarimiza aliriz. Bende 2. Asimi oldum yazdiklariniz okuyunca acaba ben erkenmi oldum diye dusunuyorum. Bi arkadas kan ilacinin acmi tokmu alindigini sormustu ac karna alinmasi gerekiyormus ben oyle kullanıyorum kahvaltidan 2 saat önce alıyorum cunku sut urunleriyle arasinda zaman olmasi gerekiyormus emilimi acisindan aksi taktirde bi faydasi olmuyormus ilacin. Bende bugun seker yuklemesi yaptırdım seker cikti bende de bende diyete basladim bugün diyetle duzelmezse insuline kadar yolum varmis idrar yolu enfeksiyon da cabasibu arada sizin sayenizde cok.sey ogrendim hepinize tesekkur ederim :)
Hanımlar hamileliğinde diş için antibiyotik kullanan oldumu doktor bana antibiyotik yazdı kullan diye bebeğime bi zarar vermez dimi Ağrı'dan dolayı hapı mecbur kullanmak zorundayım
Geçen hafta ben de öyle bir mesaj atmıştım evet aynısı oldu. Doktor magnezyum eksikliği deyip muz yememi söyledi. Günde bir muz yiyerek rahatladım şükür. Ama genel olarak düşününce içeride genişlemeye çalışan bir yapı var, kasları organları ittirmesi ağrı yapabilir gibi geldi. Ama doktor bir de ceryanda kalma da dedi. Malum sıcaklar var, klimaya ceryana dikkat edelim. GünaydınKizlar sag gogsum sabahtan beri cok sizliyor gecer diye bekledim ama yara gibi sanki gorunurde bisi yok tabi benim gibinolan var mi
Canım ya ben de dün ishal oldum hemen doktorumla konuştum, cok onemsememistim ama doktorum gel bir muayene edelim dedi. 1 günde nasıl oldu anlamadım amniyotik sıvı azıcık da olsa azalmış gibi dedi iki şişe serum verdi. Erken haftada 25 olmama rağmen nst ye girdim, ishalin krampları Rahmi tetiklermis öyle dedi hafif sancı çıktı. (İshal kramplari suni sancı etkisi yaratiyormus) Gaita tahlili veremedim bütün gün nasıl ishalse artık :) serum kesti diye düşündüm, sadece sanci için ilac verebildi tahlili veremedigim icin, neyse ki dun gece sonunda tahlili verebildim bugün ogleden sonra sonuçları almaya gidicem ama öyle endiselendim ki dün. Bebeklerimizi saglıkla kucagimiza alırız inşallahMerhaba kızlar.3 gün önce ishalim var demiştim,bu sabah şiddetli karın ağrısıyla birlikte ishal başladı.ogleye kadar bekledim duramadim acile gittik.idrar kan ve gaita tahlili verdim,gaitada çok az mikrop çıktı,ama doktor tedavi amaçlı verilen ilacın bebeği etkileyeceğini söyledi,o yüzden vermedi,serum takıldı.sadece reflor diye bir bağırsak düzenleyici verdi.3-4 güne geçer dedi.bu aralar yaygin bir mikropmus.
Bu arada kanım geçen ay 12.6 idi.bugun 10.2 çıktı.demir ilacı kullanmama rağmen nasıl düşmüş anlamadım.hic kullanmasam kaça düşerdi acaba kanım.demir ilacını aman ihmal etmeyin kızlar.ben bazen kanım normal seviyede yutmasam mi acaba diye içimden gecieiyordum hep.demekki bebisler demir depolarimizi ciddi şekilde kullanıyormus.
Dün gittim sordum cnm bebeğin esi hala asagida dedi ve bebeğim makat gelisiymis o yüzden bu ağrılarının olması normal dedi progestan falan verdi ama benim içim rahat etmiyor bide ozeldeki doktoruma gidicem bakalım o nedicek sende gittiğinde sorarsan benide etiketle olur mu...Canım naptın sordun mu doktoruna
3 . aydan sonra tsh değeri 3 ün altında normal kabul edilir, dahiliye doktorunun size triot hapı vermesi lazım, 3 ün altına düşürmeli.Günaydın kızlar,
Tsh hormonum 3,30 çıkmış. normali 2,5 olmalıydı. Kadın doğum doktoru ilaç kullan diyor, dahiliye gerek yok diyor. Ben ne yapmalıyım şimdi
Günaydın kızlar,
Tsh hormonum 3,30 çıkmış. normali 2,5 olmalıydı. Kadın doğum doktoru ilaç kullan diyor, dahiliye gerek yok diyor. Ben ne yapmalıyım şimdi
Çok geçmiş olsun canım.sonucundan haberdar et beniCanım ya ben de dün ishal oldum hemen doktorumla konuştum, cok onemsememistim ama doktorum gel bir muayene edelim dedi. 1 günde nasıl oldu anlamadım amniyotik sıvı azıcık da olsa azalmış gibi dedi iki şişe serum verdi. Erken haftada 25 olmama rağmen nst ye girdim, ishalin krampları Rahmi tetiklermis öyle dedi hafif sancı çıktı. (İshal kramplari suni sancı etkisi yaratiyormus) Gaita tahlili veremedim bütün gün nasıl ishalse artık :) serum kesti diye düşündüm, sadece sanci için ilac verebildi tahlili veremedigim icin, neyse ki dun gece sonunda tahlili verebildim bugün ogleden sonra sonuçları almaya gidicem ama öyle endiselendim ki dün. Bebeklerimizi saglıkla kucagimiza alırız inşallah
3 . aydan sonra tsh değeri 3 ün altında normal kabul edilir, dahiliye doktorunun size triot hapı vermesi lazım, 3 ün altına düşürmeli.
Canım şu an 3.30 normal yükselmedikçe ilk üç ayda 2 li değerler olmalı şu An sen o zamanı atlattın ben ilaç kullanmama rağmen 3 küsür değerlerle çıkmıştı endokrin doktorum öyle demişti sonra tekrar düştü bence endokrin doktoru na görünmeden ilaç kullanma tsh önemli doktora gitmeni tavsiye ederim
Çok sağol canım dizanteri çıktı zaten doktor hastaneye yatışımı yaptı damardan ilaç veriyorlar şuan inş tez zamanda geçerCanim 2-3 hafta once benim sol gogsumde vardi sizlama kontrolumde soyledim ultrasonla bakti stresten de olabilir dedi süt kanallari olusuyor ondan da olabilir dedi korkulacak birsey yokmus.
Dun aksamdan beri yine sol gogsumde bi nokta var oraya birsey degdikce agriyor insan ister isemez endiseleniyor ama sanirim artik normal kanallar gelistikce sizlama, agri kasinti olacak.
cok gecmis olsun canim bol su icmen kazim ishale karsi da haslanmis patates muz gibi birseyler ye ben de gecen haftalarda ishalden perisan olmustum neyse ki fazla surmedi ben bir de arkadaslarin tavsiye ettigi gibi turkkahvesine limon sıkıp içmistim
Benim de dunden beri yine karnim sertlesiyor, boyle o sertlesme esnasinda nefesim kesiliyor gibi hayirla bi gecseydi
Endokrine mutlaka ama mutlaka gidin. Bir de tahlili tekrar ettirin. Benim 5 çıkmıştı. Nöbetçi kadin dogum doktoru normal dedi! Şok olmuştum. Yine de içim rahat etmedi endokrine gittim. Tahlili tekrar etti. 1.3 çıktı. Yani tahlil yanlismis. O gunden beri hep üniversite hastanesinde yaptırıyorum tahlillerimi. Tahlilin guvenilirligi de önemli, bence tekrar kan verinGünaydın kızlar,
aa canım ben hep aynı yerde veriyorum kanı, yine vereyim başka yerde madem. Yalnız endokrine direkt randevu alamıyorumEndokrine mutlaka ama mutlaka gidin. Bir de tahlili tekrar ettirin. Benim 5 çıkmıştı. Nöbetçi kadin dogum doktoru normal dedi! Şok olmuştum. Yine de içim rahat etmedi endokrine gittim. Tahlili tekrar etti. 1.3 çıktı. Yani tahlil yanlismis. O gunden beri hep üniversite hastanesinde yaptırıyorum tahlillerimi. Tahlilin guvenilirligi de önemli, bence tekrar kan verin
Hamileligimin basindan beri tiroid ilaci kullaniyorum ben de her ay dahiliyeye de gidiyorum ilac dozu icin. Suan 26.haftadayim doktor suana kadar 2.5altinda olmali diyodu.en son bu aydan sonra 3u gecmesin yeterli bizim icin dedi.Günaydın kızlar,
senin kaçlardaydı canımm? kullandığın ilaç euthyrox muHamileligimin basindan beri tiroid ilaci kullaniyorum ben de her ay dahiliyeye de gidiyorum ilac dozu icin. Suan 26.haftadayim doktor suana kadar 2.5altinda olmali diyodu.en son bu aydan sonra 3u gecmesin yeterli bizim icin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?