2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
26 haftalık annisler bebeğin pozisyonu nasıl benim bebiş makat gelişi duruyormuş ama doktor döner dedi
bide sizin bebislerim kilolari ne kadar bana doktor söylemedi de

Canim pozisyona takilma daha cok erken. Kirk kere dönüp dururlar. Önemli olan 36-37.haftada ki pozisyonu. Iste o zaman net pozisyonunu alıp doğumu belirleyecek.

Elif ismi çok güzel

Kizim olsaydi kesinlikle elif olacakti. Cok seviyorum cok naif bir isim.
Cabm ben de bugün gittim 27+1 de 1030 gr olmuş yavrum Dr gayet güzel dedi artık 1 kg olması normal diye düşünüyorum ama

Ayy benimde kafama takildi istee ama genelde hep boyle. Hayir drye guvenim azaldi bi de simdi

Son düzenleme:
Kizlar sag gogsum sabahtan beri cok sizliyor gecer diye bekledim ama yara gibi sanki gorunurde bisi yok tabi benim gibinolan var mi
Canim 2-3 hafta once benim sol gogsumde vardi sizlama kontrolumde soyledim ultrasonla bakti stresten de olabilir dedi süt kanallari olusuyor ondan da olabilir dedi korkulacak birsey yokmus.
Dun aksamdan beri yine sol gogsumde bi nokta var oraya birsey degdikce agriyor insan ister isemez endiseleniyor ama sanirim artik normal kanallar gelistikce sizlama, agri kasinti olacak.
kızlar merhaba bu sabahtan beri kusma ishal kendimi kaybettim acile gittim serum taktılar ama eve geldim hala aynıyım hatta daha beter( bana yardım edin nolurr
cok gecmis olsun canim bol su icmen kazim ishale karsi da haslanmis patates muz gibi birseyler ye ben de gecen haftalarda ishalden perisan olmustum neyse ki fazla surmedi ben bir de arkadaslarin tavsiye ettigi gibi turkkahvesine limon sıkıp içmistim

Benim de dunden beri yine karnim sertlesiyor, boyle o sertlesme esnasinda nefesim kesiliyor gibi hayirla bi gecseydi

Hos geldin canim. Amacimizda zaten hep birbirimize destek olmak ve yeni seyler ogrenmek. Cookk gecmis olsun siralamissin sende sorunlari. Ahhh bu bebisleri kucagimiza alacagimiz zaman geleydi de azicik rahat edeydik. Analik zor bee. Rabbim yardimcimiz olsun. Bizleri de boyle buyuttu analarimiz. Her sikintimda benim aklima annem geliyor da.

Teşekkür ederim canim. Bildigini paylasmak ve biseyler ogrenmek güzel bazen kafamdaki sorulara burda cewap buluyorum. Bunada şükür diyorum daha zor seyler yasayanlar var Rabbim onlarada hepimizede yardim etsin insAllah. Gercekten annelik zor ogrendigim gunden buyana koruma icgudusu oldu dogunca nasil olucaz kimbilir. InsAllah hayirlisiyla zamaninda gelirler bebislerimiz. Annelerimiz bizi daha zor sartlar altinda büyütmüş halimize şükür

Kizlar sag gogsum sabahtan beri cok sizliyor gecer diye bekledim ama yara gibi sanki gorunurde bisi yok tabi benim gibinolan var mi
Geçen hafta ben de öyle bir mesaj atmıştım evet aynısı oldu. Doktor magnezyum eksikliği deyip muz yememi söyledi. Günde bir muz yiyerek rahatladım şükür. Ama genel olarak düşününce içeride genişlemeye çalışan bir yapı var, kasları organları ittirmesi ağrı yapabilir gibi geldi. Ama doktor bir de ceryanda kalma da dedi. Malum sıcaklar var, klimaya ceryana dikkat edelim. Günaydın

Canım ya ben de dün ishal oldum hemen doktorumla konuştum, cok onemsememistim ama doktorum gel bir muayene edelim dedi. 1 günde nasıl oldu anlamadım amniyotik sıvı azıcık da olsa azalmış gibi dedi iki şişe serum verdi. Erken haftada 25 olmama rağmen nst ye girdim, ishalin krampları Rahmi tetiklermis öyle dedi hafif sancı çıktı. (İshal kramplari suni sancı etkisi yaratiyormus) Gaita tahlili veremedim bütün gün nasıl ishalse artık :) serum kesti diye düşündüm, sadece sanci için ilac verebildi tahlili veremedigim icin, neyse ki dun gece sonunda tahlili verebildim bugün ogleden sonra sonuçları almaya gidicem ama öyle endiselendim ki dün. Bebeklerimizi saglıkla kucagimiza alırız inşallah

Canım naptın sordun mu doktoruna
Dün gittim sordum cnm bebeğin esi hala asagida dedi ve bebeğim makat gelisiymis o yüzden bu ağrılarının olması normal dedi progestan falan verdi ama benim içim rahat etmiyor bide ozeldeki doktoruma gidicem bakalım o nedicek sende gittiğinde sorarsan benide etiketle olur mu...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,
Tsh hormonum 3,30 çıkmış. normali 2,5 olmalıydı. Kadın doğum doktoru ilaç kullan diyor, dahiliye gerek yok diyor. Ben ne yapmalıyım şimdi

Günaydın kızlar,
Tsh hormonum 3,30 çıkmış. normali 2,5 olmalıydı. Kadın doğum doktoru ilaç kullan diyor, dahiliye gerek yok diyor. Ben ne yapmalıyım şimdi

Canım şu an 3.30 normal yükselmedikçe ilk üç ayda 2 li değerler olmalı şu An sen o zamanı atlattın ben ilaç kullanmama rağmen 3 küsür değerlerle çıkmıştı endokrin doktorum öyle demişti sonra tekrar düştü bence endokrin doktoru na görünmeden ilaç kullanma tsh önemli doktora gitmeni tavsiye ederim

Çok geçmiş olsun canım.sonucundan haberdar et beni

3 . aydan sonra tsh değeri 3 ün altında normal kabul edilir, dahiliye doktorunun size triot hapı vermesi lazım, 3 ün altına düşürmeli.

İlaç kullanmak istemiyorum açıkçası, ilaçların içine koydukları milyon tane kimyasal var. 3ün altında olmalıysa benim çok ufacık yükselmiş, belki de kendi kendine düşer. daha önce de 1 kere yükselmişti sonra 2,30 a düştü kendi kendine. Ancak bu kadın doğum doktoru çok ısrarcı ilaç konusunda, kafam çok karıştı.

Çok sağol canım dizanteri çıktı zaten doktor hastaneye yatışımı yaptı damardan ilaç veriyorlar şuan inş tez zamanda geçer

Günaydın kızlar,
Endokrine mutlaka ama mutlaka gidin. Bir de tahlili tekrar ettirin. Benim 5 çıkmıştı. Nöbetçi kadin dogum doktoru normal dedi! Şok olmuştum. Yine de içim rahat etmedi endokrine gittim. Tahlili tekrar etti. 1.3 çıktı. Yani tahlil yanlismis. O gunden beri hep üniversite hastanesinde yaptırıyorum tahlillerimi. Tahlilin guvenilirligi de önemli, bence tekrar kan verin

aa canım ben hep aynı yerde veriyorum kanı, yine vereyim başka yerde madem. Yalnız endokrine direkt randevu alamıyorum dahiliye doktoru mu sevk edecek

Günaydın kızlar,
Hamileligimin basindan beri tiroid ilaci kullaniyorum ben de her ay dahiliyeye de gidiyorum ilac dozu icin. Suan 26.haftadayim doktor suana kadar 2.5altinda olmali diyodu.en son bu aydan sonra 3u gecmesin yeterli bizim icin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…