2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar 28+ 4 üz bugün. Dün doktora gittim 1200 gram olmuş oğluşum. Devlet hastanesindeki son kontrolümde kafa 2 hafta, karın çevresi 3 hafta öndeydi. Dünkü özeldeki kontrolümde hepsi haftasında görünüyor. Bu kadar kısa zamanda değişebiliyor mu bu ölçüler yoksa hastaneden hastaneye değişiyor mu anlamadım. Tsh 1,66 normal mi bunu bilmiyorum hiç?

Iyi günler kızlar. Anlaşılan herkesin farklı bir skntısı var. Az kaldı biraz daha sıkacaz dişimizi . Sonra bebişler gelince bugunlerin hepsi geride kalacak :)

Tamam canım mutlaka haber verecem 24ünde kontrolüm

Tsh 2.5a kadar normal. Yani 1.6 gayet iyi bi rakam.
Iki kontrolunuz arasında ne kadar sure var? Belki iri bi bebektir, sizde seker olmadığı sürece sorun yok. Bi de 22+0 ile 22+6 aynı hafta gibi olsa da aslında 1 hafta fark oluyor. Ultrason ölçülerinde zaten artı eksi 10 gün oluyor. Yani ufak miktarlarda geriye dusup, ileri gecmesi cok hayati önem taşımıyor

bana da aynı şeyi söyledirler canım o nedenle 2. dozu yapmadılar gittiğim halde. burda sayfalarca yazıştık kızlarla hatta birde hemşire uzun uzun aldı karşısına konuştu bizler eğitim alıyoruz nasıl olur da 2. dozu vururlar tedaviyi başa sarıyorlar dedi hatta

Ben de arkadaslarima ikinci dozu vurmuslar diyince nerede kime vurmuslar artik ikinci doz yapilmiyor dedi

Arkadaşlar bir şey soracağım bebeğin hareketlerini görüyorsunuz dimi ? ben göbeğimi açınca göbeğim acayip hareketli resmen dışarıdan bütün hareketleri görülüyor elbiselerin üstünden bile :)
Birde sanki babası konuşunca daha çok tepki veriyor yoksa sizce ben mi uyduruyorum ?

Bana da oyle geliyor canim :) belki de sesleri taniyordur:)

Bu arada kizlar bebislerin hareketlerini saymaya basladiniz mi doktorunuz bu konuda ne soyledi gunde kac hareket olmasi gerekiyor ki acaba

Bu arada kizlar bebislerin hareketlerini saymaya basladiniz mi doktorunuz bu konuda ne soyledi gunde kac hareket olmasi gerekiyor ki acaba
sayma işini henüz söylemedi doktorum ama nasıl sayılacak ki acaba sırf tekmeler mi yoksa dönme sürtünme ve karnımı tutup burma hareketi gibi bişiler yapıyor benim kereta onlarda sayılacak mı acabatecrübeli anneler yardımcı olurlar bize

Bildigim kadariyla sirf tekmeler deil canim donme calkalanma vs tum hareketler sayiliyormus ama sayisi konusunda ben de emin deilim bazi yerlerde saatte 10 diyor ama saatte 10 cok gibi gunde 10 da az gibi bilemedim

Kizlar bende hareketlerini kasiklarimda hissediyorum bazen sanki kuyruk sokumuna dogru vuruyo bide gucsuzlesti gibi hissesiyorum 1 hafta once daha sert tekmeler atıyodu nerdeyse 1 haftadir boyle hic boyle olaniniz oldumu yada daha once bunlari yasayan

Bana da bazen oyle geliyor belki buyudukce alanlari daraliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…