2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
canım artık tekme değilde itme gibi hareketler oluyor karnıma sürtünüyor iktiriyor alanları daralıyor büyüyorlar bence artık tekme beklememek lazım ama benim bazen vajinama kuvvetli tekmeler sallıyor valla popom bile sızlıyor bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak birde bizim dinlenme günümüz var hep salıya geldi 2 aydır alıştım artık çok çok az hareket ediyor salı günleri gün içinde bazen hiç hareket etmediği oluyor anca eve gidip dinlenince kendine geliyor

Bazen banada oluyo canimi fena yakiyo minnak ayagiyla :) ben surtunme donme hickirma ayirt edemiyorum hepsi tekme gibi geliyo bana :)) ben butun gun evdeyim kendimi cok dinliyorum surekli aklim onda oyuzden biraz fazla takiyorum sanirim. Rahatlattiniz beni teşekkür ederim

BiZimki de babasına tepki veriyor 24. Haftadan itibaren artık duymaya başlıyolar canım babasının sesini de tanımaya başlamıştır artık , yediğin şeylerinde tadını alıyor bazen onlarada tepki gösterebilir

Farkli ilac kullanmıyorum canim bi durumda yok zaten psikolojim tamamen onun hareketlerine bagli istedigim tekmeleri yiyince gayet iyim eger az hissediyosam ister istemez kafama takiyorum

Bütün dediklerinizin aynını ben de hissediyorum. Eskiden DHA güçlü tekmeler atardı şimdi daha yavaş hareket ediyor. Bazen inanılmaz endişe ediyorum her an hadi doktora gideyim diyorum zor sakinleştiriyorum kendimi. Geçen sağlık ocağına gidip dinledim kalp atışlarını bebeğimin. Allahtan bebeğim hemen sesimi duyuyor hareket ediyor. Şimdiden başladı annelik evhamı demekki

Merhaba kızlar sağlık ocagindaki ebe seni sütede yazıyorum demisti bana sana msj gelicek msj gelince gidip alirsin dedi ama hala msj gelmedi sizede böyle bisey soyledilermi devlet süt veriyormus galiba anlaşmalı yerlerden gidip alıyomussun.

çok geç değil mi saat olarak tahlil falan isteseler aç olmak gerekiyor diye ben hep sabahın körüne alıyorumhep bu saatlerde mi gidiyorsun sen?
Evet canım fiksledik tahlil isterse ertesi gün yaptırıyorum. Dr. M hastane de olmadığı için tahlili daha sonra hallediyorum. Bi de bu saatte çıkınca işe geri dönmüyorum :)

Canim demekki normal bisey herkeste oluyomus stres cokda iyi bisey deil elimizde olmuyor ama azda olda hareket ediyolar ya cok şükür oyle düşünüp kendimizi rahatlatmamiz lazim yoksa boyle zor zaman gecer

Canim demekki normal bisey herkeste oluyomus stres cokda iyi bisey deil elimizde olmuyor ama azda olda hareket ediyolar ya cok şükür oyle düşünüp kendimizi rahatlatmamiz lazim yoksa boyle zor zaman gecer

Evet biz stres oldukça onlar da hissedip hareket etmiyor galiba. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin

Ben stres yapınca bebek hareketlerini çok daha fazla hissediyorum. Daha sert daha hızlı oluyor sanki vücuttan kopup gitmek istiyor

Merhaba kızlar bizde bugün 26+3 olduk, görüş günümüz vardı bebişimiz 990 gram olmuş :)
Bayramda 12 saatlik bi araç yolculuğu yapmam gerekebilir doktoruma sordum kesinlikle olmaz erken doğum riskiyle en yakın hastaneye yatışın yapılır falan dedi. Yokum hiç bu haftalarda araçla yolculuk yapan?
Uçakla olabilir dedi

Bana da bir süre izin vermedi, uçak da dahil. Bayram öncesi tekrar kontrole gidicem o zaman karar verecek. Normalde uçakla sıkıntı olmaması lazım ama.

Kızlar çalışanlar bu hareket sayma işi biz nasıl yapıcı ki ben bankada çalışıyorum arada tekmeleribi hissediyorum tabi ama evdeki ki gibi değil evde bambaşka çalışırken çok dikkat etmek mümkün değil gibi sizler nasıl yapicaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…