2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Maşallah canım bebeğine
Bende cumartesi çıkcam yola 10 saatlik yolculuk benimki de doktoruma henüz sormadım yarın kontrole gitçem ne diyecek merak ediyorum

Buyuduler artik canim olmasi gereken de bu zaten. Bazen oyle hareketli oluyor ki benim sipa, sanirsin kanepede benimle oturuyor hele ki uzaniyorsam bazen yedigim tekmeyle yeri opucem nerdeyse. :)))

Kızlar ben doğum yaptım kızım 28+4 de geldi bize dua edin allah rızası için küvezde şimdi babası yanında iyimis şimdilik
Canim Allah yardimciniz olsun Rabbim saglik versin yavrunuza insallah iyi olacak her sey sakin kotu seyler dusunme dua et bol bol Allah'in izniyle saglikla yavrunu kucagina alirsin insallah inan

Merhaba kızlar nasılsınız 26. Haftamıza girdik çok şükür ama 2-3 gündür yaramaz kızım ben yemek yemeye başladığım zaman midemi itiyor. Bir iki lokma almadan sanki tıka basa doymuş gibi hissediyorum, yemek yiyemiyorum. Böyle devam ederse kızım kilo almaz mı endişeleniyorum

D DAMK06 canım benim üzülme. Bende şuan seninle aynı kaderi yaşama yolundayım. Rabbim evlatlarımızı korusun. Melekler kalkan olsun.inşallah yavrunu alıp evine gittiğin günü de paylaşırsın. 7 aylık doğmuş sayılır çok çok küçük değil en azından. Hemen toparlanacak bak sabırsız minnoşmuz. Dualarım sizinle. Kendini üzme nolur. Detayları da bizimle paylaş en azından bizim de bi bilgimi olur yardımın dokunur

Kızlar ben doğum yaptım kızım 28+4 de geldi bize dua edin allah rızası için küvezde şimdi babası yanında iyimis şimdilik

Canım benim, Allah yardımcınız olsun. Duam sizinle. İnşallah bebeğin sağlıklı ve güçlü bir şekilde sizlere kavuşacak. İçini ferah tutmaya çalış. Anneciğinin üzüntüsünü hissetmesin. İmkanın olursa mutlaka çıplak tenine göğsüne koy onu.

Topigimizin ilk bebisi geldi yani :))) birazcik erken davranmis ama korkma canim Rabbim saglicakla evinize gideceginiz gunu de gosterecek insallah. Hem artik gunumuzde daha erken dogan ve saglikli gelisim gosteren bebislerin sayisi artti. Insallah senin miniginde onlardan biri olacak. Rabbim yardimciniz olsun dualarimiz sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…