2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Allah razı olsun canım kızım için güçlü olmaya çalışıyorum haber veririm canım eksik olmayın rabbim acilarını yaşatmasın

Amin canım allah razı olsun inşallah saglikla kucağıma alırım

Kızlar ben doğum yaptım kızım 28+4 de geldi bize dua edin allarızası için küvezde şimdi babası yanında iyimis şimdilik
Başlığımızın ilk bebişi hayırlı olsun : ) Allah bir an evvel sağlık versin inşallah ikinize de, bir an evvel evinize çıktığınız haberlerini de duyarız.

Bizim de öyle aynısı

Bugün youtube dan erken doğan bebeklerin videosunu izlemiştim. O kadar sıkı tutunuyorlar ki hayata maaşallah hepsine de. 25 haftalık doğanlar bile var. Allah yardımcınız olsun inşallah. 500 gramlık bu canlıların mücadelesi hepimize örnek olsun. Minicik bedenleriyle bile bu kadar güçlülerse, şüphesiz ki bütün hayatları boyunca hep güçlü olacaklar.

Cok sukur ki oyle canim. Sansliyiz ki gunumuz tibbi da buna olanak sagliyor artik. Bebislerin guclu olmasi kadar isinin ehli dr ile karsilasmakta cok buyuk bir pay. Rabbim her hamileyi iyi drlar ile karsilastirsin.

Allah razı olsun inşallah canım benim dua etmekten başka çare yok rabbim büyük acılarını göstermesin allahım evlatlarimizin

Allah razı olsun inşallah canım benim dua etmekten başka çare yok rabbim büyük acılarını göstermesin allahım evlatlarimizin
Cok geçmiş olsun canim saglikla ins alirsin kucagina benimde pazar gunu kanamam oldu hersey guzel giderken acile gittik nstye bagladilar sancim fazla cikti aksama kadar acilman olur dogum bu gece olur dedi dr .Ömrümden ömür gitti yatisini yapalim dedi kabul etmedim ben.Kendi dr aradim hemen geldi nst bagla di sancim normal cikti o gece yatis yapildi iki adet serum takildi cati muanesi yapildi neyse ki sonuclar guzel cikti sabaha kadar surekli nst yapıldı .Sabah dr tekrar muane etti erken dogum riski yok dedi cikismi yapitilar ins vakti zamaninda gelir bebeklerimiz

D DAMK06 canim gözun aydin ins yavrunun dogum haberini verdigin gibi kucagina aldiginin haberini de hayirla aliriz. İns hersey en guzel sekilde gelisirİki hafta once de bi arkadas dogum yapti 24. Haftadaydi sanirim masallah baya toparlandi ins senin yavrunda kolaylikla atlatir bu süreci

İnşallah canım benim amin tek duam sağlıklı olsun bir an önce kendine gelsin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…