2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar ben doğum yaptım kızım 28+4 de geldi bize dua edin allah rızası için küvezde şimdi babası yanında iyimis şimdilik
Topigimizin minnosu gelmis hayirli olsun annesi saglikla kucagina aldiginin haberlerinide verirsin insallah sen moralini yuksek tut simdi icinde degil ama artik her turlu baginiz var aranizda uzuntunude sevincinide hisseder dualarimiz seninle bu arada sut sagma biriktirme konusunda bir sey dedi mi doktorun?

Kızlar ben doğum yaptım kızım 28+4 de geldi bize dua edin allah rızası için küvezde şimdi babası yanında iyimis şimdilik

Ay erken gelmiş yaramaz allah sağlıklı uzun ömür versin endişelenme sadece daha dikkatli bakılmak istiyolar en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin

D DAMK06
İlk bebeğimiz hoşgelmiş
Rabbim tez vakitte sağlıkla evinize çıktığınız günü de göstersin inşallah :) Ayrıca kız bebekler daha sıkı tutunur hayata derler, daha inatçı olurlarmış daha çabuk toparlarlarmış derler. Tam birer minik savaşçı olurlarmış :) Ben de hep daha çabuk çıktıklarını gördüm gerçekten de :) hatta kuzenimin ikizlerinden erkek olan daha kilolu doğmuş olmasına rağmen minik ve zayıf doğan kızçeyi oğlandan önce taburcu etmişlerdi :)

yasmin16
Geçmiş olsun. İnşallah toparlanırsın bir an önce. Oğlumda aynı şikayetlere ek olarak servikal kısalma da vardı, bir hafta hastanede yatmıştım. Düzelmişti çok şükür.

Neden bizim topiğimizin bebeleri bu kadar aceleci yahu doğmak isteyen doğmak isteyene... Sıcaklardan rahat edemediler mi nedir.. Allahım vaktinde sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

Amin canım inşallah daha bişey demedi doktor canım ben başka hastanedeyim bebeğim babası ile başka hastanede burdan çıkar çıkmaz gidip öğrenicem

Allah razı olsun inşallah canım benim

D DAMK06 Canim rabbim yardimcin oksun rabbim emanetini sag salim hayurli uzun omurlu olmak uzere en kisa zamanda kucaginiza nasip etsin insallah hep dua ediyorum birbirimize Allah hepimizin yardimcisi olsun yasmin16 canim eminim senin icinde hayirlisi neyse o olacaktir benim de erken dogum riskim var hastanede kaldim bir gece simdi evde ilaclara devam Allah yardimcimiz olsun dua edelim birbirine hep ben inaniyorum her seyde bi hayir varsir sabredip guzel haberleriyle ferahlayalim insallah

İlk hedefimiz 28. Hafta sonra 32 ve en son 35.... benim servikal serklajım var. 19. Haftadan beri erken doğum stresi ile uyuyup uyanıyorum. Evde kafayı yedim ve dünden beri aldığı erken doğum haberleri yüzünden uyuyamadım gözüm kapandığı an erken doğum gördüm. Benim bebeğimde henüz çok küçük. Allah yardımcımız olsun. En büyük ilaç dua ve Allaha yalvarma.

çok sevindim iyi neyse ki bişi çıkmamış.zaten çatlamanın bunlarla ilgisi de yok bence valla ben anlamadım napıcaz.doktorun o saydıklarının hepsini zaten yaptım ben bana mısın demedi inş sende işe yarar.

Allah yardimcimiz olsun canim umarim bebeklerimiz saglikla ve vaktinde gelir

Kızlar benım doktorum geçen haftalarda plesentanın aşağıda olduğunu yalnız kanalı kapatmadığını soylemişti tabi 30. Haftaya kadar kesin bişey diyemem ama sezeryan goruluyor denildi hatta aynı seyi ayrıntılı da dediler acaba zamanla cıkarmı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…