2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Allah razı olsun canım

D DAMK06 canım benim nedeb sezeryan oldun sen. Bebek çok kiloluda değilmiş normal yapamadılarmı sorun mu vardı. Birde ben hala nwden senin erken doğum yaptığını anlamadım. Bebek gelişemiyor demiştin sanki. Başka bir sorun mu vardı.

Günaydın arkadaşlar...
Hastanede olan arkadaşlara Allah acil şifalar versin...
Aynı zamanda kara bir gün bugün, 17 ağustos insanın hiçbir şey yapası gelmiyor...

Acil bebegi almalari gerektiginde dogum baslamadigi icin szeryan diye biliyorum ayrica bebek dedigin gibi kucuk kuvvetsiz kendini disariya iktirmeside lazim ve dogum kanalinda degil o nedenle sezeryan oluyor

20. Haftada cikiyor diyebiliyorum canim benimki cikti ama 20den sonra olduysa genelde kaliyor normal dogumda cok kanama yapacagindan anneyi bebegi riske atmamak adina sezeryan oluyor plasenta dogumu diye geciyor zaten bebekten sonra cikmasi lazim.

İleride başımıza gelmez inşallah ama plesenta yaşlanması var, plesenta bir saatten sonra görevini tamamlayıp eskimeye, yaşlanıp parçalanmaya başlıyor, kan akışı gitmiyor, bebek beslenemiyor. Benim kızım son 3 hafta hiç kilo alamamıştı, artık plesenta koptu kopacaktı kızım sezaryenle alındı çünkü alınmasa onu da beni de kaybedebilirlerdi. Arkadaşın da kan akışında sıkıntı varmış. Bebek beslenemedi demek, karın çevresi de küçük kalmıştı. İçerde riske atılacağına dışardan desteklenir denildi sanırım.
Güzel haberlerini tez alırız inşallah.

kızlar dun kanamam oldu benim geceden ishal olmustum.acile gitiik kanamam olunca bebiş iyi ben iyiyim kanamam aktif değilmiş eski kanaman gelmiş muhtemeln dedi doktor.cok sükür tekrar olmadı ama sürekli kontrol ediyorum sürekli tuvaletteyim.bebeğimi görmüş oldum hem büyümüş cok sükür. iyi görünüyor dedi doktor.kan değerlerim düşmüş ama biraz ishalden sanırım bulantım da vardı zaten bişey yiyemiyordum.insallah bian önce toparlarım

20. Haftada cikiyor diyebiliyorum canim benimki cikti ama 20den sonra olduysa genelde kaliyor normal dogumda cok kanama yapacagindan anneyi bebegi riske atmamak adina sezeryan oluyor plasenta dogumu diye geciyor zaten bebekten sonra cikmasi lazim.
Hm anladım canım sanırım üst üste cok kürtaj oldum ondan kaynaklandı

Merhaba canım benim alt segment yerleşimli plasenta seninki gibi rahmin önünü kapatmıyor zamanla yukarı çıkarmış çıkmazsa sezeryan olacakmış, haftaya kontrolüm var , doktor ağır kaldırmamamı,ani hareketlerden uzak durmamı söyledi.Tez zamanda inş. Çıkar da rahat nefes alırız.

Aynen oyle canım inşallah cıkar ben zaten sezeryan bekliyordum iğne kullanıyorum ondan dolayı sezeryandan değilde dedğin gibi ağır kaldırmaktan ani hareketler yapmaktan korkmak can sıkıcı maalesef umarım iyi oluruz :)

Tam kapamaması durumunda ilerleyen haftaları bekliyorlar, tam kapaması durumunda ise 20li haftalarda sezeryan kararı alınıp sancı beklenmeden doğum oluyor diye biliyorum. Bu yüzden doğuma yakın yerleşimine göre karar verilir sende diye biliyorum ben. Bana böyle söylenmişti.

Benim doktorum kanalı kapatmadığı için normal doğum olabilir dedi bana benimki yükselmedi ama kanalıda kapatmadı çok şükür ben çok istiyorum normal doğum doktor bebek dönmemiş ama vakti var daha dedi inşaallah döner sizinkiler nasıl

Benimki de daha dönmemiş, son haftalara doğru döner demişti doktor. Şuan zaten dönmemesi benim için daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…