2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İlk hamilelikse ve rahim herhangi bir operasyon geçirmediyse 34.haftalara kadar çıkma olasılığı çok yüksek.

Canım bebeğin kalp atışı dayanmaz diye acil sezeryan alındi rahimde bebeği besleyen damar çok inceymis bebege yetmediği için her an karnımda ölme ihtimali vardi

ben hiç sormadım doktorum da dönmüş vs demedi randevum 31. haftada soracağım bakalım ne durumda bebişim

D DAMK06 canım çok geçmiş olsun.rabbjm kısa zamanda kucağına alıp evine geçmeyi nasip eder inşallah.ben de ilk oğlumu 33+5 te ani sezeryanla dogurmustum.seni cok iyi anlıyorum.rabbim yardımcın olsun

Canımın içi zorlamaz mı çok haklısın. Keşke yanına bir akrabanı, arkadaşını alsalar. Bebeğinden haber var mı? Nasıl olmuş kızın?
Keşke alsalar tek başıma kimse tutmazsa yataktan dönemiyorum bile çok zor valla kızım şuan iyi babası bez götürmüş iyi çok şükür canim

Keşke alsalar tek başıma kimse tutmazsa yataktan dönemiyorum bile çok zor valla kızım şuan iyi babası bez götürmüş iyi çok şükür canim
Ayy canim benim cok gecmis olsun oncelikle. Demek kizin erkenden geldi. Saglikla sihhatle birbirinize kavustursun rabbim. Kizlar ne olur ne olmaz diye benimde hastane cantam simdiden hazir.yine vakitli gelsinlerde insallah biz yine tedbirli olalim. Saka gibi ya sanki dun gibi keselerden kalp atisindan bahsedisimiz. Rabbim hepimize saglicakla evlatlarimiza kavusmayi nasip etsin.

Zaman Ne çabuk geçiyor değil mi? Ben de Eylül başında hazırlayayım diyorum çantayı. Daha kendime hiçbir şey almadım çünkü. Lohusa geceliği, emzirme sütyeni falan...

Kızlar dün bağa gitmiştik,ordayken çok fena yağmur yağdı,sel gitti dolu fln anlatamam.arabamiz çamura battı 1-1.5 km yürümek zorunda kaldık ailecek.dunden beri hafif bel ağrım var,bebişi de aşağıda hissediyorum.ama kendi kendime çok evham yapmaya başladım.Alalh korusun kanamam olursa suyum gelirse fkn diye düşünüp duruyorum.hamilelikte bu kadar yürümek tehlikeli mi acaba.eşim doktora gidelim dedi ama çok şükür kanama fln yok diye gidesim de gelmedi.kafayi yicem ne yapacağımı bilmiyorum

Zaman Ne çabuk geçiyor değil mi? Ben de Eylül başında hazırlayayım diyorum çantayı. Daha kendime hiçbir şey almadım çünkü. Lohusa geceliği, emzirme sütyeni falan...
Hazirla tabi elinin altinda olsun bir sey olacagi ihtimalini dusunerek degil de en azindan kafan rahat olur cantam hazir diye.

canım yorgunluk sonrası dinlenince şikayetlerin geçmiyor mu? bazen bende kaptırıyorum kendimi iyiysem bazı şeyleri abartıyorum yürüyüş temizlik gibi ama sonra bende evham yapıyorum bebiş hareket edene kadar çatlıyorum resmen ama dinlenince geçiyor sıkıntılarım

Slm kızlar doktordan çıktım şimdi tam 28 haftalık oldum bugün
1565 gr 37 cm kafası 30+1 hafta karnı 31+3 göründü kafasında bi problem varmı neden bu kadar önde olduğunu sordum her ultrasonda bu kontrollerin yapıldığını herhangi bi sorun yok tek başına önde gitmiyor dedi
Yolculuk yapacağımı söyledim 9-10 saatlik 2 saatte bir mola ve biraz yürü dedi bi sıkıntı olmaz dedi arada bir kasılmalarım devam ediyordu yorulmamam gerektiğini onda da bir sıkıntı olmadığını söyledi
Şimdilik herşey yolunda çok şükür

Ben de şimdi iyiyim çok şükür dinlenmek iyi geldi.bebis maasalalh tüm gece uyutmadi beni,ben kendime çok evham yaptım sanırım.

Maasalalh canım.bu ay kontrolde ben de merak ediyorum baş çevresini hala önde mı acaba diye.demekki sorun yokmuş çok şükür.darisi başımıza iyi haberler alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…