2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Geçmiş olsun canım. Hayır ve afiyetle gelsin bebeklerimiz

Canım ben de geçen hafta 9 saatlik araba yolculuğu yaptım. Hiçbir sorun olmadı. Evde oturuyormuşsun gibi düşün. Doktorun dediği gibi bir iki saatte mola verirsiniz bir şey olmaz inşallah. Ama bir öncekinde 10 saat otobüs yolculuğundan sonra ayaklarım davul gibi şişmişti çünkü sadece iki kere mola vermişti. Çok evham yapmıştım bebeğime kan gitmeyecek diye. Evhamdan mı yolculuktan mı artık iki gün kendime gelememiştim tansiyonum 4 lere düşmüştü. Ama arabayla öyle değil çok rahat oldu. Sadece kafası önde değilse sorun yoktur canım ya maaşallah iri bebek olacak sanırım ya da erken döllenme falan olmasın başından beri mi hep önde gidiyor?

sağol canım tavsiyelerin için bende bi kaç kez yolculuk yaptım sorun olmadı ama bu haftalarda uygun olup olmadığını sordum
İlk başlarda haftasıyla uyumluydu daha sonra fark açılmaya başladı iri bebek olarak görülüyor şimdilik sağlığı yerinde olsun da

Amin canım inşallah Benimde bayağı kafama takılmıştı çok şükür rahatladım artık

Kızlar hazırlıklarınız nasıl gidiyor bu arada? Ben şu sıralar hiçbir şey yapamıyorum. Eşim de şu sıralar çok yoğun çalışıyor alışverişe falan çıkamıyoruz. Evde kös kös oturuyorum yalnız başıma. Ailelerden uzak yabancı bir şehirde yaşamak çok zormuş gerçekten. Hele böyle duygusal dönemlerde insan yakınlarını daha çok arıyor : ( Allah korusun şu an acil bi durumum olsa ne yaparım diyorum, eşimin işten gelmesi bir saati bulur, komşuluk ilişkilerinin pek de önemsenmediği bir apartmanda yaşıyoruz. Üstelik araba kullanmayı da bilmiyorum, eşime de çok kızıyorım bu yüzden şimdiye kadar öğretmedi diye. dolmuşum kızlar biraz kusura bakmayın : (

benimde hiçbir şey yaptığım yok işten güçten fırsat bulamıyorum saolsun eşim haftasonlarına hep bir plan yapıyor haftalardır evde değiliz ciddi ciddi hazırlıklara hız vermem lazım evde olsaydım keşke diyorum bende serinlikte çıkar bir kaç parçada olsa bişiler alırdım bebeğimin beşiğinin takımı bile yok hatta bebeğimin ismi bile yok baya bir rahatız sanırım ya da eşim yüzünden bende rahat takılıyorum dünya yansa birazdan söner diyecek rahatlıkta bir kocam var

Haklısın cnm. Ben de ilk hamileliğimde tek başıma kimsemin olmadığı bir şehirdeydim çok zordu. Zamanla alıştım, şuan daha iyi hissediyorum. İnsan çok hassas oluyor bu dönemlerde. Mesela ben eşime kırgınım bu ara. Benimle kontrollere hastaneye gelmiyor, hiçmi görmek istemio bebişi anlamıyorum. İsim konusundada ben ondan daha çok düşünüyorum, sanki daha ilgisiz gibi. İlkte böyle değildi bilmiyorum. Veya ben çok alıngan oldum

Ben alışverişe yeni başladım canım. Geçen hafta çıktık bayağı bişeyler aldık. Bazı ihtiyaçları da internetten şipariş verdim. Kendi ihtiyaçlarımı da bu hafta sonu almayı düşünüyorum. Birkaç hafta içinde tüm hazırlıkları tamamlamak istiyorum. Burada arkadaşları okudukça endişelenmeye başladım doğrusu... bebeklerimiz hayırlısıyla vakitlerinde gelirler inşallah...

Maşallah canım bebeğine... seninle günlerimiz aynı.. benim bebeğimde biraz önden gidiyor.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

Benim eşim de öyle. Baştan beri ben hadi şunu alalım şuna bakalım hadi isim düşünelim falan demesem hiç aklına gelmiyor böyle şeyler. Onu da anlamaya çalışıyorum aslında erkekler biz kadar duygusal ve düşünceli olmuyor tamam ama ben anne olacaksam sen de baba olacaksın yani. İşinden de kaynaklanıyor aslında şu sıralar haftasonları dahi çalışıyor sabah gidip gece geliyor hiçbir şey paylaşamıyoruz bebekle ilgili. Ben anca evde kendi kendimi yediğimle kalıyorum. Hormonlardandır, geçecek inşallah. Kızımı doğurduğum ve kucağıma aldığım anı düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum.

Benim de ilk zamanlar bi özenle aldığım kıyafetlerden ve internetten aldığım banyo bakım setleri bi de süt sağma pompasından başka hiçbir şeyi yok bebişimin. Dediğin gibi her an her şey olabilir sanırım hazırlıkları hızlandırmakta fayda var.

Kızlar süt sağma pompası hastane çantasında olmalımı sizce???
Bence olmalı. İlk zamanlar süt gelmezse sağıyorlarmış. Hastanenin de oluyormuş gerçi pompası. Evde kullanmak için alacaksan hastaneye de götür derim ama almayı hiç düşünmüyorsan sırf hastaneye götürmek için alma. Ama bence evde de gerekli.

Çok sancim var canım yanıma kimseyi almıyorlar malesef dikişler çok zorluyor beni

Cnm çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda kucağına da almayi nasip eder inş. Keşke yanına birini alsalar sezeryan da olsa yanında biri olur du aslında almamaları kötü olmuş

Uzun zamandir yoktum disardan takip ediyorum ben de hazırlıklara hız verdim bayag çok az bi eksiğim kaldı bayram sonrası yıkayıp utuleyip hastane çantamı da hazırlamayı planlıyorum bi aksilik olmazsa.doğumda dagitmak icin magnet lerim mevlutte dagitmek için kokulu taş ve yasinlerin bile siparişini verdim biraz acele gibi gelebilir ama doğum sonrası bunlara hiç vakit olmayacak sadece bebeğime ve çocuklarıma ayırmak istiyorum zamanımı inş aksilik olmadan zamanında gelir bnm ve bütün bebisler

Kızlar süt sağma pompası hastane çantasında olmalımı sizce???
Bence gerek yok.makina yerine en az yarım saate bir emzirmek hem bebek açısından hem anne açısından daha faydalı.bebekle ten teması kurmak süt gelmesi açısından çok önemli.tabii herkesin kişisel tercihi.

Kızlar bu arada eşlerinizden sizin kadar hassas olmasını hatta hassas olmasını beklemeyin.onlar bizim gibi hormonların etkisinde değiller.iclerinde bütyen bir canlı da olmayınca ruhsuz hissiz oluyorlar.benim 3.hamileligim 3unde de aynıydı.hatta en hassas bunda diyebilirim.hassasliktan kastim da aylık kontrollerime benimle birlikte geliyordu taa ki bu aya kadar.bu aynı kkontorlde ben arabaya park yeri bulayım sen git gel dedi ve de gelmedi.ciktigmda da hiç sormadi bile bebek nasılmış diye.artik yadirgamiyorum bu durumu kabullendi mi.kabullenmek daha rahat oluyor sıfır beklenti sonsuz mutluluk dedikleri bu olsa gerek

Kızlar havlu tulum ve kadife tulumlara bakıyorum da bulamadım. Kışlıklar tam olarak çıkmamış zaten ama 30. Haftam bitiyor artık hız vermek istiyorum. Gözünüze çarptımı hiç sitelerde filan bu tüR tulumlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…