2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bende de yaramıyor sadece şunu fark ettim annemlerdeyim Deniz kenarı burası tabi sık sık yüzüyorum ıslak kalmasam sürekli yağlansam da tuzlu su daha kötü etkiledi beni

Çok şükür ama Bende de yaramıyor sadece şunu fark ettim annemlerdeyim Deniz kenarı burası tabi sık sık yüzüyorum ıslak kalmasam sürekli yağlansam da tuzlu su daha kötü etkiledi beni

Canım civil magazasunda görmüştüm ben haziran ayında.internet sitesinde vardır belki çok kaliteli güzeldi.ben de Eylül ayında baslicam alışverişe insallah.biraz kisliklar da gelir mağazalara.simdi hep yazlık kıyafetler ve ince penyeler var

Ben benetton mağazasında indirimden aldım 2 tane geçenlerde. Biri 30liraydı, kadifeydi. Diğerinin fiyatını hatırlamıyorum ama toplamda 6 parça ürüne 120tl ya da 130tl ödemiştim. İndirim döneminde güzel ve uygun şeyler var.
Bir de h&m den altı kadife olan 2li takımlardan aldım. Bir tane de fitilli kadife elbise aldım. Onların fiyatlarını hatırlamıyorum..

Kizlar merhaba aralık annesiyim benim rahim agzi uZunlugum 25ml düştü erken dogum riskim var benim gibi aynı durumda olup bu riski atlatan var mi
22+1de benim de 28 mm düştü. Proluton iğne oluyorum haftada bir kere. 25.haftadayim simdi, biraz arttı, ignenin etkisi mi bilmiyorum. Benim doktorum rahat biri, korkutmuyor insanı. O yuzden ben de rahatim.
Aramizda serklaj olanlar da var, onlar da cevap yazar. Ama bence farkli bi doktora daha gidin, bi göz daha görsün

Kizlar merhaba aralık annesiyim benim rahim agzi uZunlugum 25ml düştü erken dogum riskim var benim gibi aynı durumda olup bu riski atlatan var mi
22+1de benim de 28 mm düştü. Proluton iğne oluyorum haftada bir kere. 25.haftadayim simdi, biraz arttı, ignenin etkisi mi bilmiyorum. Benim doktorum rahat biri, korkutmuyor insanı. O yuzden ben de rahatim.
Aramizda serklaj olanlar da var, onlar da cevap yazar. Ama bence farkli bi doktora daha gidin, bi göz daha görsün

Arttı derken nasil arttı canim bende progestanla plutona başladım doktorum kendi özel doktorum ilk aylarda da düşük tehlikem vardi doktprum sayrsinde atlattim doktprum guvenilirdir

Arttı derken nasil arttı canim bende progestanla plutona başladım doktorum kendi özel doktorum ilk aylarda da düşük tehlikem vardi doktprum sayrsinde atlattim doktprum guvenilirdir
Ben de doktoruma cok guveniyorum cok da seviyorum. Ama yine de başka doktora gittim ne olur ne olmaz diye.
Şöyle uzun yazayim. 22+1de ayrintili ultrasonda 28 mm ölçüm yapildi, hunilesme yok. 24.haftada kendi doktorum da ayni 28 mm ölçtü. Su an risk yok ama ilerde bebegin kilosu arttıkça baski da artacak, önlem alalim dedi, proluton verdi. Hemen o gun igne oldum. 2 gun sonra baska doktora gittim, 34 mm ölçüm yaptı. Ertesi gün kendi doktoruma gittim o da 36 mm ölçtü. Tatile gidecektik iptal edelim mi dedik, hayır iciniz rahat olsun gidin korkmayin dedi. Bi de başı aşağıda değil ve hunilesme yok, bu yüzden korkmuyorum dedi. Simdi tatildeyiz, dönüşte kontrole gore devam edeceğiz igneye. Yarim saatten fazla yurume, yattikca ayaklarinin altina yastik koy, ağır iş yapma dedi. Benim durumum bu sekilde. Hafta başı yine kontrole gideceğim

Benimki de daha dönmemiş, son haftalara doğru döner demişti doktor. Şuan zaten dönmemesi benim için daha iyi.
Neden cnm

İlk hamilelikse ve rahim herhangi bir operasyon geçirmediyse 34.haftalara kadar çıkma olasılığı çok yüksek.
Yaa doktor hiç bahsetmedi ne biliyim dönmemiş deyince kafama takıldı

ben hiç sormadım doktorum da dönmüş vs demedi randevum 31. haftada soracağım bakalım ne durumda bebişim
Inşaallah herşey yolundadır cnm

Geçen hafta bebek biraz yokladı çünkü nst de ağrı falan çıktı. O zaman mesela baş aşağı imiş bebek, doktorum panik olmayayım diye söylememiş. Hemen adalat ve ciğer geliştirici başladık. Bu hafta gittiğimde kontrole, normal bir pozisyonda duruyordu, kasılmalar hala olsa da doktorumun da içi rahatladı bebek Doğum pozisyonu almadığı için. O sebeple daha dönmesin :) 34 ten sonra falan dönsün :)

17.haftada doktorumun dikkati ile rahim ağzımda bi farklılık sezildi. 19. Hafatay dek bekledik acaba diye? Ramazan bayramı arefesinde vajinal ultrason ile 3 ölçüm yapıldı ve en küçüğü baz alındı. Benimkisi de 2.5 cm idi. Hunileşme vardı ama azdı. Kanama vs bişi yoktu. Doktorum acilen serklaj yapalım yani rahim ağzını dikelim dedi. Ben kabul ettim ve genel anestezi ile yaklaşık 10 dk süren bir dikiş işlemi yapıdlı. Ameliyat toplam 30 dk sürdü ayılma bayılma ile. Şuan hala dikişliyim. Doktorum ev işi yapma ağır kaldırma dedi. Günde 20 25 dk yavaşça dışarıda yürüyorum ama işe gidemiyorum. Rapor aldım. Günde 1 tane progestan fitil, haftada 1 proluton iğne kullanıyorum. Ne yazıkki rahim ağzı yetmezliğinin iyileşme durumu yok. Kullandığımız ilaçlar sadecw kasılma ve sancıları önleyerek rahmin daha da çok açılmasjnı engelliyor. Ama serklaj olur isen %70 80 doğum miadında oluyor. Rahim ağzı dikişi için geç kalmadan bir kaç perinatologa görün. Bak özellikle diyorum perinatolog. Kadın doğumcular gerçekten iyi değilse anlamıyorlar progestanı yazıp hadi naş naş... ayrıca yine forumda rahim ağzı yetmezliği nedeni ile erkne doğum yapan varmı diye aratıp söz konusu konuyu bulup okumanı oradaki benden de deneyimli doğjm yapan ve son haftalarda olan arkadaşları dinleemni tavsie ederim. 24 haftadan sonra dikiş atılırsa beneğin suyunun erken gelmesi ve kesenin yırtılması olasılığı var. Lütfen önlemini al.

Canim benimki de asagidaydi. Gecen hafta kontrolumde dr yana kaymis yukari cikacak gibi gorunuyor demisti. 37. Haftaya kadar cikmasi bebeginde dogum pozisyonunu almasi durumunda normal dogum yapabilecegimi soyledi.

Keşke alsalar tek başıma kimse tutmazsa yataktan dönemiyorum bile çok zor valla kızım şuan iyi babası bez götürmüş iyi çok şükür canim
Daha da iyi olacak insallah savasci prenses. Canim peki sutunu sagip gonderiyor musun. Yoksa mamaylami besleniyor kizin.

Masallah canim. 3 gundur benimde kasilmalarim baya artis gosterdi. Ama dogru düzgün dinlemiyorum da. Coook yoruluyorum ben ya. Isim de bitmiyor hic.

Anladım canım sağol aslında zaten biz sezaryan a hazırız mecbur iğne kullandığımdan dolayı

İnşallah ama bizim zaten mecburiz sezeryan olacak iğne kullandığım için doktorum riske atmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…