- 13 Ağustos 2015
- 1.188
- 716
- 123
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #22.001
Aslında ben kapanmasından cok korkuyorum inşallah oyle bi durumla karsılasmayızTam kapamaması durumunda ilerleyen haftaları bekliyorlar, tam kapaması durumunda ise 20li haftalarda sezeryan kararı alınıp sancı beklenmeden doğum oluyor diye biliyorum. Bu yüzden doğuma yakın yerleşimine göre karar verilir sende diye biliyorum ben. Bana böyle söylenmişti.
Inşaallah cnm vakitlice herşey yolunda gider hepimiz içinGeçen hafta bebek biraz yokladı çünkü nst de ağrı falan çıktı. O zaman mesela baş aşağı imiş bebek, doktorum panik olmayayım diye söylememiş. Hemen adalat ve ciğer geliştirici başladık. Bu hafta gittiğimde kontrole, normal bir pozisyonda duruyordu, kasılmalar hala olsa da doktorumun da içi rahatladı bebek Doğum pozisyonu almadığı için. O sebeple daha dönmesin :) 34 ten sonra falan dönsün :)
Yeni sagmaya başladım canım ama henüz gelmiyo malesefCanim benimki de asagidaydi. Gecen hafta kontrolumde dr yana kaymis yukari cikacak gibi gorunuyor demisti. 37. Haftaya kadar cikmasi bebeginde dogum pozisyonunu almasi durumunda normal dogum yapabilecegimi soyledi.
Daha da iyi olacak insallah savasci prenses. Canim peki sutunu sagip gonderiyor musun. Yoksa mamaylami besleniyor kizin.
Masallah canim. 3 gundur benimde kasilmalarim baya artis gosterdi. Ama dogru düzgün dinlemiyorum da. Coook yoruluyorum ben ya. Isim de bitmiyor hic.
Cok gecmis olsun canim ins kizinla sagsalim cikarsiniz hastaneden.ilk dogumumda oglum vaktinde dogmustu ama dogumda zorlandigi icin 25 gun yogun bakimda kalmisti.ikinci gunden itibaren sutumu gunduz iki saate bir gece uc saatte bir sagdim ve ogluma yolladim.sagdikca gelir ins dert etme.oglum benden 2 saat uzakta bir hastaneydi ve 9 gun yavrumu goremedim.10.gun gordugumde hala gobekten besleniyodu ve doktor emzirmeyi denememe izin verdi ve oglum emmeye basladiginda dunyalar benim olmustu.simdi cok sukur gayet saglikli.dualarim seninle Allah yardimcin olsun Rabbim yavrunu sana bagislasinYeni sagmaya başladım canım ama henüz gelmiyo malesef
Aynısı bende de var gece uykudan kalkıyorum kramplar yüzündenIyi akşamlar. Bugunlerde nedense çok kasılıyorum. Sizde de oluyor mu kızlat
Kızlar bu arada eşlerinizden sizin kadar hassas olmasını hatta hassas olmasını beklemeyin.onlar bizim gibi hormonların etkisinde değiller.iclerinde bütyen bir canlı da olmayınca ruhsuz hissiz oluyorlar.benim 3.hamileligim 3unde de aynıydı.hatta en hassas bunda diyebilirim.hassasliktan kastim da aylık kontrollerime benimle birlikte geliyordu taa ki bu aya kadar.bu aynı kkontorlde ben arabaya park yeri bulayım sen git gel dedi ve de gelmedi.ciktigmda da hiç sormadi bile bebek nasılmış diye.artik yadirgamiyorum bu durumu kabullendi mi.kabullenmek daha rahat oluyor sıfır beklenti sonsuz mutluluk dedikleri bu olsa gerek
Iyi akşamlar. Bugunlerde nedense çok kasılıyorum. Sizde de oluyor mu kızlat
Evet bugün sağ kasığımda sızı vardı hep ara ara geliyo sürekliIyi akşamlar. Bugunlerde nedense çok kasılıyorum. Sizde de oluyor mu kızlat
Yarın doktora soracam biEvet bugün sağ kasığımda sızı vardı hep ara ara geliyo sürekli
Amin canım allah razı olsunCok gecmis olsun canim ins kizinla sagsalim cikarsiniz hastaneden.ilk dogumumda oglum vaktinde dogmustu ama dogumda zorlandigi icin 25 gun yogun bakimda kalmisti.ikinci gunden itibaren sutumu gunduz iki saate bir gece uc saatte bir sagdim ve ogluma yolladim.sagdikca gelir ins dert etme.oglum benden 2 saat uzakta bir hastaneydi ve 9 gun yavrumu goremedim.10.gun gordugumde hala gobekten besleniyodu ve doktor emzirmeyi denememe izin verdi ve oglum emmeye basladiginda dunyalar benim olmustu.simdi cok sukur gayet saglikli.dualarim seninle Allah yardimcin olsun Rabbim yavrunu sana bagislasin
Gectigimiz haftalarda bir iki gun olup gecmisti, ptesiden beri bende de artti magnezyumu da arttirdigim halde azalmadi da. Ben de endiselenmiuor degilim. Her ne kadar doguma hazirlik oldugunu bilsem de icimde hep bi korku acaba yine rahim agzi yetmezligi mi baslayacakhaftaya carsamba klntrolum ins hersey yolundadirIyi akşamlar. Bugunlerde nedense çok kasılıyorum. Sizde de oluyor mu kızlat
senin sağlık ocağı cok biliyo ya =) TUS 'a girmeye üşenmişte kolaya kaçıp pratisyen hekim olmuş, yıllarca üstüne okuyup uzman olmuş emek vermiş kadın doğum uzmanının yaptıgı uygulamayı mı eleştiriyo, herkes işine baksınkızlar bu arada 62 kilo olmuşumbirde şeker yüklemesi yaptırmama azıcık kızdı doğmamış bebeğin hücrelerini öldürmekten başka işe yaramayan bir uygulama dedi dedim şeker çıktı ama ee ne yaptı diyet verdi yolladı baştan söyleseydi yapmıyorum ama yemene içmene dikkat et diye yine aynı kapıya çıkacaktı dedi
G Gulum80 geç yaziyrm kusura bakmayın, su an 2. gebeligim,gene aynı risk var,progestan ile basladim,maalesef bu iş şakaya gelmiyr, 28 den 32 ye kadar sadece tuvalet icin kalktım, 32 den sonra azıcık azıcık hareket ettim, iğneler ilaçlar gırla, iyi bir perinotologa gidin, hatta birkaç kişiden görüş alın, bebek n kadar kalırsa kardir, geçmiş olsun[/QUOTE
Bugün başka bir doktorla gorusecem canim bakalım o ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?