2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Aslında ben kapanmasından cok korkuyorum inşallah oyle bi durumla karsılasmayız

Inşaallah cnm vakitlice herşey yolunda gider hepimiz için

Kizlar oglen saglikocagindan aradilar rutin kontrol icin her ay butun degerlere bakiyorlar. Gittigimde tetanoz asisini yine sorcam bu sefer doktorda gelmistir diger gittigimde izindeydi bakalim ne diyecek mezun olmamin uzerinden 10 seneden fazla oldugunu lisede vurulmus olsa bile koruyuculugu kalip kalmadigini soracagim

Yeni sagmaya başladım canım ama henüz gelmiyo malesef

G Gulum80 geç yaziyrm kusura bakmayın, su an 2. gebeligim,gene aynı risk var,progestan ile basladim,maalesef bu iş şakaya gelmiyr, 28 den 32 ye kadar sadece tuvalet icin kalktım, 32 den sonra azıcık azıcık hareket ettim, iğneler ilaçlar gırla, iyi bir perinotologa gidin, hatta birkaç kişiden görüş alın, bebek n kadar kalırsa kardir, geçmiş olsun

Yeni sagmaya başladım canım ama henüz gelmiyo malesef
Cok gecmis olsun canim ins kizinla sagsalim cikarsiniz hastaneden.ilk dogumumda oglum vaktinde dogmustu ama dogumda zorlandigi icin 25 gun yogun bakimda kalmisti.ikinci gunden itibaren sutumu gunduz iki saate bir gece uc saatte bir sagdim ve ogluma yolladim.sagdikca gelir ins dert etme.oglum benden 2 saat uzakta bir hastaneydi ve 9 gun yavrumu goremedim.10.gun gordugumde hala gobekten besleniyodu ve doktor emzirmeyi denememe izin verdi ve oglum emmeye basladiginda dunyalar benim olmustu.simdi cok sukur gayet saglikli.dualarim seninle Allah yardimcin olsun Rabbim yavrunu sana bagislasin

Her erkek bir olmuyor iste canim. Esim benim cok hassas karnına dokunup sevmekmis hareketlerini gormekmis falan hic gelemiyor boyle seylere. Ilk hamileligimde bir ara bana sarilmisti ve bebis tekme atinca resmen korktu ya. O gunden sonra hic karnimla temasa girmedi. Arada getir elini koy karnima desemde hep uzak durdu. Bunda da oyle. Harektelerini gormek bile urkutuyor cok ilginc ama oyle iste. Ilkinde cok takmistim bu tavrina oturup agladigim gunler bile olmustu ama bunda zerre takmiyorum. Hastaneye bile giderken tam gidecegim zaman soyluyorum. Iste oluyor o ama yine de cikip geliyor. En azindan bu kadarini yapiyor. Hal hatr sordugu da yok ayni seninki gibi :)))bir gun dile getirdigimde ise kotu bisey olsa zaten soylersin demek ki hersey yolunda diye cevap vermisti:)))

Iyi akşamlar. Bugunlerde nedense çok kasılıyorum. Sizde de oluyor mu kızlat

Kesinlikle canim hem de nasil benim 3 gundur baya artti. Ama dayanilmayacak kadar degilse ve uzun surmuyorsa endise etme normal.rahim kendini doguma hazirliyor. Tabi ben tecrubeliyim gercek kasilmalarin nasil olduğunu biliyorum ama senin ilk sanirim. Dedigim gibi cok rahatsiz ediyorsa drna danis.

esperanzaa
Canım mothercare mağazasına kışlıklar gelmiş. Çeşit çeşit kadife tulumlar vardı ama fiyatları sezon tabii..

Bu arada sevgili anneler :) lcwaikiki mağazasında çok hoş emzirmeye uygun pijama takımları gördüm. Ben yarım kollu bir pijama takımı aldım, ip askılı olanları da vardı. Aldığım pijama takımının sabahlığı da vardı, ondan da aldım. Pijama takımını 45 ya da 50ye aldım, sabahlığı da 30a aldım. İndirim de vardı. Bi göz atın derim yolunuz düşerse :) penyesi çok hoş, yumuşacık.

Amin canım allah razı olsun

Iyi akşamlar. Bugunlerde nedense çok kasılıyorum. Sizde de oluyor mu kızlat
Gectigimiz haftalarda bir iki gun olup gecmisti, ptesiden beri bende de artti magnezyumu da arttirdigim halde azalmadi da. Ben de endiselenmiuor degilim. Her ne kadar doguma hazirlik oldugunu bilsem de icimde hep bi korku acaba yine rahim agzi yetmezligi mi baslayacakhaftaya carsamba klntrolum ins hersey yolundadir

Günaydın kızlarrr. Eşlerimizden konu açılmışken söyliyim. Benim eşim Allah razı olsun her dr a gidişte benle gelip bekler. Hiç gıkı çıkmadı. İsyisnasız her sabah her akşam ve işten geldiği an itibarı ile her fırsatta karnımı sever başını koyup bebeğimizle konuşur. Ona ayetel kürsi okur. Tekmelerine kurban olurum der. Ama sanırsam bizimkisi mucize bebek olduğu için bu kadar ilgili. Yoksa normalde ben hasta iken çok çok ejstra bi ilgiye girmez. :))) erkekler bizim kadar asla hassas değiller.. bende eşimin en en hassas zamanını görmüş oldum.

kızlar günaydın sağlık ocağından geldim kanımı verdim her ay saolsunlar tüm değerlerime bakıyorlar vitamin mineral hormonlar tüm kan değerlerim falan yani bakılabilecek her şeye bakıyorlar. tetanoz aşısını tekrardan sordum ben senin çocukluğunu biliyorum bütün dozları vurulduğun için vurmuyorum dedi sizleri söyledim onlar kendilerini garantiye almak için vuruyorlar fazladır zararlıdır önemli değil onlar için ha sanada vururum kimse bana çıkıpta bunun aşıları tam neden vurdun diye sormaz ama siz benim canımsınız annenizden emanetsiniz senin şimdi hücrelerin ilk dozla zaten uyarıldı fazlasının sana da bebeğinede zararı var dedi. birde 20 sene bulaşıcı hastalıklar biriminde çalışmış kendisi hemşirede anlattı bunları ama doktoruma güvenim tam olduğundan içim rahat etti. sizler evlenip yeni yerlere taşındığınız ya da yeni şehirlere gittiğiniz için sizlerin geçmişini bilmeyen sağlık ocakları yapıyor olabilir. ama ben evlendim 2 sene sonra çocukluğumun geçtiği eve geri döndüm herkes tanıyor senelerdir de aynı doktorumuz var sağlıkocağımız da yaşlı olsa eski kafalı kendini yetiştirmeyen dicem ama yaşlıda değil

kızlar bu arada 62 kilo olmuşum birde şeker yüklemesi yaptırmama azıcık kızdı doğmamış bebeğin hücrelerini öldürmekten başka işe yaramayan bir uygulama dedi dedim şeker çıktı ama ee ne yaptı diyet verdi yolladı baştan söyleseydi yapmıyorum ama yemene içmene dikkat et diye yine aynı kapıya çıkacaktı dedi

senin sağlık ocağı cok biliyo ya =) TUS 'a girmeye üşenmişte kolaya kaçıp pratisyen hekim olmuş, yıllarca üstüne okuyup uzman olmuş emek vermiş kadın doğum uzmanının yaptıgı uygulamayı mı eleştiriyo, herkes işine baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…