2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İnşallah atlatırsın vaktinde alırsın bebeğini kucağına Allah yardımcın olsun

Benimki de öyle. Eşek sıpası (babası hariç) demekten başka bir şey konuştuğu yok :) dönüp dönüp eşek sıpası diyor :d maksat bebekle konuşuyorum süsü vermek.
Ben çok kilo almadığım halde baya bi büyüdüm. Popom ve göğüslerim aldı başını gidiyo : ( doğumdan sonra eski haline dönerler mi acaba, çevremde kalıcı olduğunu gördüğüm örnekler var.

Doğumdan sonra idrar yollarına müdahale edecekler mi ya da sadece anne karnında yaşanan bir sıkıntı mıymış? Sağlıkla alırsın inşallah kucağına.

canım çok geçmiş olsun salma sakın kendini bebişin için güçlü ol doğumdan sonra müdahele edilebilecek bir şey miymiş sordun mu? inşallah 30lu haftaları geçersin canım ama sıkıntılı dönem vs diye düşünme erken doğum bizleri korkutsa da tıp o kadar ilerledi ki etrafımda hep duyuyorum ve çok sağlıklılar

Bugün civilde vardı birkaç parça kışlık tulumlar gördüm ama karnımın ağrısından pek gezemedim. Havlu ve polar battaniyeler de baya uygundu fiyatları ama onların da dokusunu pek beğenmedim.
Civilin pek guzel seyleri olmuyor galiba bende gecen pel beğenmemiştim

aynen canım 5 doz olmalı onda hem fikiriz ama onların geçmişini bilmeyen sağlık ekipleri 2. dozu da vururlar dedi senin zaten koruyuculuğun var bir doz yaptık öncekilerde var bu şimdilik yeterli ama 1 sene içinde yaralanma yaşarsan yine yapılacak dedi. bende körü körüne tamam demedim kafamdaki her şeyi sordum çünkü yapılması gerektiğini savunuyorum sağlık ocağının senin ilk aşıların hakkında bilgisi yoksa doğum vs zamanında seni riske atmamak adına vuracaktır 2. dozu

bence hiçbiri boş değil dediğim gibi kimseyi küçümsemek ya da yüceltmek bizim işimiz değil

bende gitmeyi düşünüyorum civile internet sitesinde çok güzel görünüyorlar ama foto çekiminin hileside olabilir aynı mothercare de yaşadığım şaşkınlık gibi

Canım sen mothercare kumaşlarını çok ince bulmuştun değil mi? Ben de çok çok bayılmıyorum doğrusu mothercare ürünlerine ama arada çok güzel ürünleri de oluyor. Ve senin gördüğün kumaşlar yazlık olan inceler olabilir mi? Bazı ürünleri yumuşacık ve kalınlık olarak da ideal ama bazıları çok ince mendil gibi oluyor :) her markanın bu şekilde gerçi. Neye göre ve niçin bu fark var çözemedim ama her markada o mendil gibi dediklerim çabuk pörsüyor yıkayınca. Tüm markalarda kimi çok çok güzel çıkıyor kimi bi enteresan :) elleyince de anlaşılıyor. Bence kısıtlama kendini :) kimi pazarda satılanları beğenmez mesela ama arayınca harika parçalar çıkıyor pazardan bile :) dün kadife tulumlarını çok beğendim ben. Bir de yeni gelen bodyler vardı, onlar da çok hoşuma gitti hem desen hem doku olarak.

evet ama baktıklarım yazlık değildi uzun kollulardı baharlık olabilir ama dediğin gibi mendil bezi gibiydiler etiketinde de 70 lira görünce elimi yaktı resmen ama kış içinde bakacağım ben kalın ama yumuşacık kumaşlara bayılıyorum böyle dolgun dolgun duruyorlar

Sen şu 3lü paketlere baktın o zaman değil mi? Onlarda desene göre değişiyor dokusu ya, baskılı gibi desenleri olanlar ya da bazı düz ama renkli olanlar dediğim enteresan kumaşlardan :)) O paketlerin içeriğini ellemeden almıyorum. Genelde beyazlı olanların dokusu güzel oluyor. Bir de demstock varsa yakınında orada çok daha uyguna oluyorlar bu çoklu paketler. Ben oradan denk gelirsem hoşuma giderse 3lülerden alıyorum, özellikle baharda rahat kullanılıyor pijama olarak :) Şu an anadolu yakasında benim tek bildiğim kozyatağı demstock var mesela, çok mağazaları yok. Demsa grubunun tüm markaları var o mağazada, mothercare da var haliyle.

İnşallah atlatırsın vaktinde alırsın bebeğini kucağına Allah yardımcın olsun

amin inşallah çok sağolun

Doğumdan sonra idrar yollarına müdahale edecekler mi ya da sadece anne karnında yaşanan bir sıkıntı mıymış? Sağlıkla alırsın inşallah kucağına.

hayır maalesef doğunca ameliyat olması gerekiyomuş.amin inşallah sağolun.

evet canım doğumdan sonra ameliyat olması gerekiyomuş maalesef.evet tabi kader kısmet artık allah izin verir de kucağıma alırım inşallah sağlıkla.

mağazasında askıdaydılar canım 3lü müydü hatırlamıyorum eşimi mağazalara sokmak imkansız olduğundan bir iki şeye bakıp çıkmıştım aslında tekrar gidip detaylıca bakmam lazım kışlıklarda çıkar hem bu arada

Canım bu bazı doktor lar için bile geçerli benim başıma çok geldi ben bilmesem uyarmıycakları konular malesef ki bu zman da kendimizi kendimiz düşünmek zorundayız herkes işini hakkıyla yapmıyor dediğin gibi sıkı takip edicez araştırıp okuyup öğrenicez

Kızlar dün sancım var demiştim ya bugün ilk defa nstye bağlandım. Çok şükür iyiydi. Bebeğimin kafası 1hafta öndeydi gelişimi. Bişey demedi ona.
Doktor efermag diye bi magnezyum ilacı verdi var mı kullanan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…