- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #22.041
İnşallah atlatırsın vaktinde alırsın bebeğini kucağına Allah yardımcın olsunkızlar az önce doktordan geldim bebeğimin idrar yollarında darlık varmışzaten detaylı ultrasondan beri böyle bi şüphe vardı bu yüzden midesi devamlı dolu oluyo ve amniyon sıvısını yeterince yutamıyomuş.3 hafta önceki kontrolümden beri amniyon sıvım 2 katı artmış doktor bu yüzden muhtemelen erken doğum olucak dedi inşallah 32.haftayı atlatırız 28-32 arası sıkıntılı bi dönemdir çünkü dedi bana dua edin olur mu
Benimki de öyle. Eşek sıpası (babası hariç) demekten başka bir şey konuştuğu yok :) dönüp dönüp eşek sıpası diyor :d maksat bebekle konuşuyorum süsü vermek.adamlar çocuk gibiler benimkide durup durup büyüdükçe büyüyorsun diyoradam kilolu ve kocaman karınlı halime alışık değil tanıştığımızda 42 kiloydum arada bir gelip elini koyuyor seviyor ama hiç konuşmadı diyorum konuş ne anlatayım bugün işte olanlarımı şimdiden çocuğu bu konularla sıkmayalım diyor zaten çok konuşkan biri değil sanırım karnıma karşı konuşmak saçma geliyor
Doğumdan sonra idrar yollarına müdahale edecekler mi ya da sadece anne karnında yaşanan bir sıkıntı mıymış? Sağlıkla alırsın inşallah kucağına.kızlar az önce doktordan geldim bebeğimin idrar yollarında darlık varmışzaten detaylı ultrasondan beri böyle bi şüphe vardı bu yüzden midesi devamlı dolu oluyo ve amniyon sıvısını yeterince yutamıyomuş.3 hafta önceki kontrolümden beri amniyon sıvım 2 katı artmış doktor bu yüzden muhtemelen erken doğum olucak dedi inşallah 32.haftayı atlatırız 28-32 arası sıkıntılı bi dönemdir çünkü dedi bana dua edin olur mu
canım çok geçmiş olsun salma sakın kendini bebişin için güçlü ol doğumdan sonra müdahele edilebilecek bir şey miymiş sordun mu? inşallah 30lu haftaları geçersin canım ama sıkıntılı dönem vs diye düşünme erken doğum bizleri korkutsa da tıp o kadar ilerledi ki etrafımda hep duyuyorum ve çok sağlıklılarkızlar az önce doktordan geldim bebeğimin idrar yollarında darlık varmışzaten detaylı ultrasondan beri böyle bi şüphe vardı bu yüzden midesi devamlı dolu oluyo ve amniyon sıvısını yeterince yutamıyomuş.3 hafta önceki kontrolümden beri amniyon sıvım 2 katı artmış doktor bu yüzden muhtemelen erken doğum olucak dedi inşallah 32.haftayı atlatırız 28-32 arası sıkıntılı bi dönemdir çünkü dedi bana dua edin olur mu
Civilin pek guzel seyleri olmuyor galiba bende gecen pel beğenmemiştimBugün civilde vardı birkaç parça kışlık tulumlar gördüm ama karnımın ağrısından pek gezemedim. Havlu ve polar battaniyeler de baya uygundu fiyatları ama onların da dokusunu pek beğenmedim.
aynen canım 5 doz olmalı onda hem fikiriz ama onların geçmişini bilmeyen sağlık ekipleri 2. dozu da vururlar dedi senin zaten koruyuculuğun var bir doz yaptık öncekilerde var bu şimdilik yeterli ama 1 sene içinde yaralanma yaşarsan yine yapılacak dedi. bende körü körüne tamam demedim kafamdaki her şeyi sordum çünkü yapılması gerektiğini savunuyorum sağlık ocağının senin ilk aşıların hakkında bilgisi yoksa doğum vs zamanında seni riske atmamak adına vuracaktır 2. dozuBende ayni fikirdeyim seker yuklemesi yapilmasaydi bende sekerim oldugunu bilmicektim doktor seker teşhisi konulmasaydi ortaya kotu sonuclar cikabilirdi dedi bence seker yuklemesi yapilmasi gereken bi test özelliklede ailede sekeri olan varsa kesinlikle yaptirmali. Asi konusu ise madem egitimini aliyolar bu egitimi saglik bakanliginin butun saglik ocaklarina yapmasi gerekiyordu bize asi yapan hemsireler boyle biseyden bahsetmedi hatta bana 5 doz olmami soyledi eger birakirsam tedavinin yarim kalicagini soyledi 5 doz yapilinca 2.hamilelikte koruyomus o zaman yaptirmaya gerek yokmus. Hem zarari olsa hicbir hekim yada hemsire yapmazdi diye düşünüyorum
bence hiçbiri boş değil dediğim gibi kimseyi küçümsemek ya da yüceltmek bizim işimiz değiltabi ki katılıyorum size ya hu, sadece niye yaptırdın diye kızıp kötü hissetirmesine benim tepkim, tahlili,aşıyı isteyen doktorda boş değil sonucta demek istedimbir garip oblomov K kuzucuk87
bende gitmeyi düşünüyorum civile internet sitesinde çok güzel görünüyorlar ama foto çekiminin hileside olabilirCivilin pek guzel seyleri olmuyor galiba bende gecen pel beğenmemiştim
bende gitmeyi düşünüyorum civile internet sitesinde çok güzel görünüyorlar ama foto çekiminin hileside olabiliraynı mothercare de yaşadığım şaşkınlık gibi
evet ama baktıklarım yazlık değildi uzun kollulardı baharlık olabilir ama dediğin gibi mendil bezi gibiydiler etiketinde de 70 lira görünce elimi yaktı resmenCanım sen mothercare kumaşlarını çok ince bulmuştun değil mi? Ben de çok çok bayılmıyorum doğrusu mothercare ürünlerine ama arada çok güzel ürünleri de oluyor. Ve senin gördüğün kumaşlar yazlık olan inceler olabilir mi? Bazı ürünleri yumuşacık ve kalınlık olarak da ideal ama bazıları çok ince mendil gibi oluyor :) her markanın bu şekilde gerçi. Neye göre ve niçin bu fark var çözemedim ama her markada o mendil gibi dediklerim çabuk pörsüyor yıkayınca. Tüm markalarda kimi çok çok güzel çıkıyor kimi bi enteresan :) elleyince de anlaşılıyor. Bence kısıtlama kendini :) kimi pazarda satılanları beğenmez mesela ama arayınca harika parçalar çıkıyor pazardan bile :) dün kadife tulumlarını çok beğendim ben. Bir de yeni gelen bodyler vardı, onlar da çok hoşuma gitti hem desen hem doku olarak.
evet ama baktıklarım yazlık değildi uzun kollulardı baharlık olabilir ama dediğin gibi mendil bezi gibiydiler etiketinde de 70 lira görünce elimi yaktı resmenama kış içinde bakacağım ben kalın ama yumuşacık kumaşlara bayılıyorum böyle dolgun dolgun duruyorlar
İnşallah atlatırsın vaktinde alırsın bebeğini kucağına Allah yardımcın olsun
Doğumdan sonra idrar yollarına müdahale edecekler mi ya da sadece anne karnında yaşanan bir sıkıntı mıymış? Sağlıkla alırsın inşallah kucağına.
canım çok geçmiş olsun salma sakın kendini bebişin için güçlü ol doğumdan sonra müdahele edilebilecek bir şey miymiş sordun mu? inşallah 30lu haftaları geçersin canım ama sıkıntılı dönem vs diye düşünme erken doğum bizleri korkutsa da tıp o kadar ilerledi ki etrafımda hep duyuyorum ve çok sağlıklılar
Sen şu 3lü paketlere baktın o zaman değil mi? Onlarda desene göre değişiyor dokusu ya, baskılı gibi desenleri olanlar ya da bazı düz ama renkli olanlar dediğim enteresan kumaşlardan :)) O paketlerin içeriğini ellemeden almıyorum. Genelde beyazlı olanların dokusu güzel oluyor. Bir de demstock varsa yakınında orada çok daha uyguna oluyorlar bu çoklu paketler. Ben oradan denk gelirsem hoşuma giderse 3lülerden alıyorum, özellikle baharda rahat kullanılıyor pijama olarak :) Şu an anadolu yakasında benim tek bildiğim kozyatağı demstock var mesela, çok mağazaları yok. Demsa grubunun tüm markaları var o mağazada, mothercare da var haliyle.
Canım bu bazı doktor lar için bile geçerli benim başıma çok geldi ben bilmesem uyarmıycakları konular malesef ki bu zman da kendimizi kendimiz düşünmek zorundayız herkes işini hakkıyla yapmıyor dediğin gibi sıkı takip edicez araştırıp okuyup öğrenicezAynen ben de hiç memnun değilim sağlık ocağından. Arada tahlil için gidiyorum, kendim istiyorum bakılmasını. Bugün de aşıya gitmişken tahlil vereyim dedim yoksa ordakilerin ilgilendiği falan yok. Bebeğim doğduktan sonra da ilgilenmicekler diye korkuyorum ya bebeğimin aşı zamanlarını ben atlarsam onlar da hatırlatmazsa ne olacak o zaman. endişeliyim yani benim sıkı takip etmem gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?