2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
şimdilerde erken değil mi 36. haftaya kadar dönüyorlar diye biliyorum hatta son günlerde bile dönen oluyor muş. ben 31. haftamda gideceğim sorayım bakalım bende merak ediyorum birde şimdi çok küçükler sürekli dönüp duruyor gibi geliyor benim bebiş pozisyon alsada sanki aynı şekilde kalmaz gibi geliyor bana

valla canım şans işimi bilmem ama yorulduğumda kasıldığını söyledim ama sabahın köründe nst istedi olmadı 32 haftada falan çıkarsam işte yoğun kasılmamın olduğu zaman çat kapı gidip nst isteyeceğim

oy kıyamam ben ona gözlerim doldu valla amin canım inşallah bizlerde sıra sıra doğum haberlerimizi veririz sende bebişini kucağına aldığının haberini verirsin

Doktorlar genellikle sola yatışı önermiyor mu?

Ben taburcu oldum evdeyim canım kızımı gittim gördüm bugün ilk 1 hafta çok önemli dedi doktoru beklemeye devam edicez hergün görmeye gidicem kızımı

Allah yardimciniz olsun canim. Kendini iyi hissediyorsan tabi ki git gor. Insallah kizini kucagina alip onu da evine goturmeyi nasip edecek rabbim.

Kesinlikle yorgunluk tetikliyor kasilmalari. Son gunlerde cok yoruluyorum ve hep kasilmalar aksamdan sabah kadar suruyor. Bir de ben bu aralar cok stresliyim. Kizima tuvalet aliskanligi edindirmeye calisiyorum 3 gundur kafayi yemek uzereyim. Az kaldi pes edecem ama hadi diyorum yaz bitmeden oglan dogmadan onu cikaralim aradan. Her laftan anlayan cocugum cise geldimi umursamiyor. Hic sabirli degilim ben delirmek uZereyim. Bu da benim son zamanlarda ki kasilmalarimin artis sebebi. Ayy valla ikinci cocuk icin acele etmeyin kizlar.

Bana da erken gibi geliyor ama ilk hamileliğimde 26. Haftadaki kont dönmüştü bende daha çok var doğuma kadar tekrar dönmesin demiştim 28. Haftadan sonra yerleri daraldığı için ihtimal azalır ama doğumdan bir gün önce de dönebilir demişti
Doktorlar genellikle sola yatışı önermiyor mu?
kan akımında sorun yoksa farketmez demişti benim doktorum ama ben yine de sola yatmaya özen gösteriyordum

O haftalarda sanci varsa cikar canim mutlaka ben 30 dan az haftalar icin demek istemistim sans isi diye zaten doktor bir seylerden suphelenmedikce ya da anne israr etmedikten sonra 30 dan once nst istemiyorlar diye biliyorum.yine de cok kasilman olursa ve icin rahat etmiyorsa kasilmalarin basladiginda acilde falan nst de cektirebilirsin belki o sekilde anlasilabilir

Kendi doktorumuzun söylediklerine göre hareket etmek lazım bebeğin pozisyonu rahmin şekli konumu herşey önemli dediğim gibi çoğumuzun bebeği dönmedi ama birçok Dr önemsemezlen benimki çok üzerinde durdu beni hem sağ hem sol tarafıma yatırarak ultrasondabebeğin duruşuna baktı sonra sağ tarafıma yatmamı önerdi
Bide bizim hissettiğimiz o hareketler kafasını çevirme kollarını bacaklarını uzatma toplama gibi hareketler olabilir çünkü doğuma doğru o hareketler daha da artıyor o zaman o kadar rahat dönemezler

Kizlar sizce hangisi:)

Eklentiler

• Screenshot_2017-08-18-20-54-48-01.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_2017-08-18-20-54-21-01.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar benimde 26 da gittiğimde bebisim ters şuanda ayaklar aşağıda başı göbeğimde biz bugün 28 olduk doktorum hiç sorun etmedi dönecektir son haftalarda hatta şimdiden dönmemesi iyiymiş diye okudum bi yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…