2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bana da ikinci dozu yapmadilar benzer aciklamalarla ama simdi oblomov yaralanma olursa yapilir diyince icime kurt dustu sonucta dogumda sezeryan veya normal bir yaralanma olacak.bildigim kadariyla plesantadan bebege gecip yenidogan tetanozundan bebegi de koruyor biz daha once okulda yapildik asi ama bebek tek doz almis oldu.acaba tek doz onu korumaya yetecek mi.kafamda deli sorular.neden tek bir uygulama yapilmaz ki her yerde :/ bir garip oblomov

kirli yaralanma dedi canım yani hastanede sterilize olmamış ya da paslı bir neşterle seni kesmeleri lazım ve tek dozun 1 sene geçerliliği var dedi biz 2,5 ay sonra doğum yapacağız belki daha erken

kirli yaralanma dedi canım yani hastanede sterilize olmamış ya da paslı bir neşterle seni kesmeleri lazım ve tek dozun 1 sene geçerliliği var dedi biz 2,5 ay sonra doğum yapacağız belki daha erken
O da dogru canim dogumlara az kaldi yeterli olur umarim:)Gerci yeterli olmasa boyle bir riski alamazlar diye dusunuyorum:)Keske her yerde tek bir uygulama olsa da hepimizin ici rahat etse

Bu tibbi uygulamalarin kar zarar bakimindan uzmanlar bile isin icinden cikamiyorken, ortak payda da bulusamiyorken bizim sorgulayıp tartismamiz cok sacma. O yuzden bosverin Herkes ici nasil rahat ediyorsa oyle yapsin gecsin
aynen canım valla yazdığıma pişman oldum ben savunduğum şeyi değil bana söyleneni yazdım sadece. hayır herkes yaptırdığı uygulamadan kendi mesulken neden bu kadar tepki aldım anlamıyorum pişmanlık ya da korku sevk eder insanı bu tarz davranışa herkesin sağlık ocağını kötüleyesi varmış ayrıca kendi isteğiyle aşıları tarama testlerini yaptırmamış bir çok arkadaş var bu grupta doktorlar arasında her kafadan bir ses çıkıyor herkes inanmak istediğine inanıyor yaptırmak istediği uygulamayı yaptırır.

Değişmez inşallah kuşum. 9 ay böle gider

magnezyumu günde 2 kere kullananlar bebişiniz kendini kasmayı bıraktı mı benim sanki daha fazla kasılır oldu canım yanıyor ya deli olcam çok rahatsız oluyorum çalışıyorum diye mi acaba yatsam uzansam daha mı rahat oluırdu bilemiyorum sabahın köründe yorgun değilken beni nstye bağladılar kasılma çıkmadı şimdi bağlasalar 5dkda bir çıkar

Pişmanlık ve korkuyla ne alakası var şimdi, kimsenin sana tepki gösterdiği yok ki ,herkes yorumunu yapmakta özgür, sağlık ocağı doktorunun ya da hemşiresinin öteki doktorları kötülemesine takıldım ben aşı muhabbetinde de gecen gün biz yapmıyoruz yapanlar yeterli eğitim almıyolar bu konuda biz biliyoruz falan dedi demiştin,şimdi de neden yükleme yaptırdın diye söylenmiş hatta azıcık kızdı yazmışsın, kimsenin seninle alıp veremedeği yok yani ,ki seni de ikileme düşürmüşler ki kendin yazdın herkes yaptırdı ben yaptırmadım yaptırsam mı vs diye yoksa dediğiniz gibi uygulamada farklılılar her kurumda söz konusu isteyen istediğini yaptırır.

Son düzenleme:
Katılıyorum. Ben sadece doktorun sert sözlerine takıldım, zehir mehir diye. Yoksa kişisel size bir eleştirim olmadı. Herkes istediğini yaptırır ve yaptırdı veya yaptırmadı da zaten. Keşke tek doğru ve tek uygulama olsa. yoksa pişmanlık ve korku yaşamadım yaşamıyorum da çok şükür.

Kizlar gecen haftadan beri yediklerim yetmiyor sanki. Ne yesem doymuyorum aclik hissi hemen geri geliyor. Makarna pilav ekmek yemiyorum desem yeridir. Sebze et meyve kuruyemis sut yogurt yetmiyor hamurislerini yersem ancak oyle doyarim gibime geliyor :))

yahu kızlar yapmayın ben şahsi tepki mi yazmışım Allah rızası içinverilen tepikileri kendimce yorumladım ben bir şey yaptırdıysam bu benim kararımsa arkasında dururum doktorların sert tepkisinden bir şey bilmemesinden dem vurmam.kaldı ki şeker yüklemesi de öyleydi ve şeker yüklemesini doktora karşı savundum ailemde vardı şüphelendim yaptırdım dedim hiçte pişmanlık vs duymuyorum. tetanoza gelincede doktorumun açıklaması benim için tatmin ediciydi sorularımın hepsine yanıt verdi aklımdaki soru işaretlerini giderdi ve tamam dedim. vaptırmışız bitmiş gitmiş ilk başta yazsam tüh vah neden yaptırdık koşun kızlar yaptırmadıysanız sakın yaptırmayın bakın zararlıymış desem hatalıyım ama ben bana denileni yazdım savunduğumu yazmadım. tekrar diyorum hastaneyi sağlık ocağını doktoru kötülemek bize düşmez aldıkları eğitimler okudukları okullar neticesinde yapıyorlar bu mesleği memnun kalmayanlar şikayetçi olanlar içinde aile hekimini seçme haklarını kullansınlar diyebilirim sadece çünkü sağlık hizmetinde tatmin gerçekten çok önemli.

ben bugün 2 kere öğle yemeği yedimbirini kendi evimden getirdim biride patronun dışarıdan söyleyip yemediği yemeğimisafiri geldiği için dışarı çıkmak durumunda kaldı sen yemek yedin mi sorusunada benden hayır cevabı aldı

Ben taburcu oldum evdeyim canım kızımı gittim gördüm bugün ilk 1 hafta çok önemli dedi doktoru beklemeye devam edicez hergün görmeye gidicem kızımı
oy kıyamam ya gördün mü melek yüzlünü kendine çok dikkat et canım koşuşturman da ihmal etme bak sende çok önemlisin sen iyi olacaksın ki kızına destek olasın yemene içmene dikkat et lohusasın çok yıpratma kendini etrafında sana destek olacak kişiler inşallah vardır Allah yardımcın olsun sana güç kuvvet versin

Gördüm minicik ben gelince gözlerini açmaya çalıştı hareketlendi tek derdim kızım iyi olsun ben bi şekilde idare ediyorum eşim kayinvalidem çok destek oluyorlar sağolsunlar allah razı olsun canım inşallah siz zamanin da sağlıkla kucaginiza alırsınız

Bizim bugün kont vardı bizde 26 haftalık 1000g olduk çok şükür boyunu söylemedi uzun old söyledi sadece 28+larda görünüyor dedi kızım da 53cm doğmuştu büyük ihtimalle ablasına çekecek dedi
Kafasını kaburgama dayamış ters duruyor çoğumuzun bebeği de henüz dönmedi sanırım benim Dr bunu biraz fazla ciddiye aldı büyüdükçe dönmesi zorlaşıyor dedi günde birkaç kez yağlanırken belli bir açıyla masaj yapmamı önerdi bir de sağ tarafına yatmaya çalış sola yatarsan dönüşünü çok zorlaştırırsın dedi
Ilk gebeliklerde bebek daha rahat dönüyor ancak sonraki gebeliklerde rahim kasları zayıfladığı için dönüş de zorlaşıyor işimizi şansa bırakmayalım dedi

Nst olayi bana da biraz sans gibi geliyor bu haftalarda.ben sancim ciktiginda tam nstde biticekkken nstnin kagidinda sorun oldu iki kere onlarin ikisinde de sanci yoktu.sonra ucuncuye cekelim kagitlarda sorun oldu diyince hemsireler sinirlendim hatta bir saattir ne bu diye.ama ucuncunun tam en sonlarina dogru sanci cikmis.tabi ben sanci ciktigindan habersiz doktora da diyorum iste cok uzun surdu falan diye triplerdeyim doktor dedi ki iyi ki uzun surmus eekwn dogum tehditin var sancin var dedi sok oldum her iste bir hayir var.kagitta sorun cikmasa o kadar uzun surmezdi sanci da anlasilmazdi

İyi yapmissin valla. Yarasin bebisine. Yaramazlar bizden cok yiyorlar sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…