2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Döner cnm daha erken. Dönmemesi çok iyi çok kasar. Benim ilk gebeliğimde çok sıkıntı olmuştu. Erkenden döndü doğru düzgün ayakta kalamıyordum kasıyordu hemen.

Canim kizin kac aylik bende kizima tuvalete baslayacamda daha tam baslayamadik.

Döner cnm daha erken. Dönmemesi çok iyi çok kasar. Benim ilk gebeliğimde çok sıkıntı olmuştu. Erkenden döndü doğru düzgün ayakta kalamıyordum kasıyordu hemen.
Şuan bile kasıyor canım ama ayaklar aşağıda olunca da tekmeler hep aşağıda ve idrar torbam oğlumun ayakları altında ezilip buzulmekten beni benden alıyor

Kızlar bisey danışmak istiyorum size şimdi ben şuan oturduğum evde kiracıym müsait odam var oğlum icin ama yeni doğduğunda zaten anne yanında olması gerekiyor ya sürekli bu beşik nasıl sizce anne yani olabiliyor aynı zamanda ama ölçüleri biraz küçük eni 50 boyu 90 1 yaşına kadar kullanılır diyorlar ama sizce çok mu küçük ölçü olarak

Eklentiler

• 2017-08-18 23.45.52.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar aşı konusuna biraz açıklık getirmek isterim kişinin çocuklukta aşı programı tam uygulanmış ise toplamda 3 doz aşı yapılmış sayılıp gebelikte sadece koruma amaçlı bir doz tetanoz yapılması gerekir ancak çocuklukaki aşı programının tam uygulanıp uygulanmadığı bilinmiyorsa bir ay ara ile iki doz aşı yapılması gerekmektedir, 1980 den sonra doğan kişilerin okulda aşıları tam yapılmış olarak düşünülüp tek doz uygulayan hekimler olabilir ya da şüpheci olup belki tam yapılmamıştır diyerek iki doz uygulayanlarda olabilir bu hekimlerin tercihine kalmış ancak hasta neyi kabul ederse onu yapmak zorunda oldukları için içinize nasıl siniyorsa hekiminizden o şekilde yapılmasını talep edin

Şuan bile kasıyor canım ama ayaklar aşağıda olunca da tekmeler hep aşağıda ve idrar torbam oğlumun ayakları altında ezilip buzulmekten beni benden alıyor

Benim ilk gebeliğimde ayaklar üstteydi. Mideme vuruyordu sürekli. Nerde olursa olsun sağlam tekmeliyor kuzucuklar. Şimdiki biraz daha sakin geçiyor. Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah.

Canım kızın Kac aylık ? Eğer öğrenmekte ısrar ediyorsa sen de zorlama,piskolojik sorunlar ortaya cikabilir.benim iki oğlum da 2.5 yaşında öğrenmişlerdi tam.sabahlari kuru kalkma yani bezin kuru olması,sen giderken WC ye gitme isteği gibi şeyler var mı kızında?

Kizlar sizce hangisi:)
Bordo olan güzelmiş

Şeker yüklemesi konusunda da kafa karışıklığı çok var 50 gr şeker yüklemesinin 2 dilim baklava ile eş değer olduğunu söyleyenler var ancak arada fark var şeker yüklenesinde verilen şeker basit şekerdir ve çok hızlı emilip kana karışır ve bebeğe ulaşan miktar fazladır baklavanın ise sindirilip emilmesi için bi süre geçer o kadar hızlı kana karışmaz bebeğe belli bir seviyede geçer, şeker yüklemesi yapıldığında bebeğin vücuduna fazlaca şeker gider bu da pankreas gelişimini, bağışıklık sisteminin gelişimini olumsuz yönde etkilediğini savunan hekimler var, diğer taraftan eğer gebelikte diyabet oluşursa bebek iri olup doğum sıkıntılı olabilir bebekte daha başka sorunlar oluşabilir biri yzun vadeli sorunlara yol açarken diğeri kısa vadeleri sorunlar yaratır bu yüzden çoğu hekim yüklemeyi yapar sağlık bakanlığıda yapılmasını önerir burda bir doktorun yaptığı uygulamayı diğerinin kötülemesi yanlış olmuş çünkü kesin kanıtlanmış birşey yok iki uygulamayı da savunan çalışmalar var, doktorunuz sizi kendi görüşü doğrultusunda yönlendirmek zorunda artık hangisi içinize sinerse

Ben magnezyumu 1 kere alıyorum. Fazlası böbreklerde taş yapıyor. Gün içerisinde çok oturuyor isen veya ayakta isen kasılma yapar. Ayaklarını hiç değilse yüksek tutsan ve de öğlen bi 30 dk uzansan diyorum.

Ayrica tasima koltugu aldin mi canim ben tasima koltuguna daha sicak bakiyorum ama kis icin acaba portbebe daha mi sicak tutar
Aldım canım bebek arabamın puseti var. Ama ilk hastaneden çıkarırken filan portbebe daha ii gibi. Pusetle ben taşıyamıyordum dikişlerim ağrıyordu kızımda. Sağlık ocağına filan giderken portbebesine koyup götürüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…