2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar hamilelik te patlamış mısır yenirmi yedinizmi yani birşey duyduğumdan sormuyorum canım istedi ama acabamı dedim sadece
Ben de bir kaç kez yedim Ama esasen yenmese daha hayırlı şeylerden biri. Hem yağ hem tuz var hem de mısır gdo olarak sıkıntılı. Canın çok istediyse bir avuç nefsi köreltir bence.

Tesekkur ederim canim. Darisi insallah bize bakalim :))) Valla parasinda degilim kardesi dogunca iki bezli olmasin derdindeydim biraz ama olmuyor biraktim bugun:)))

Canm benim kiz 27 aylik su an tam zamani da benimki de bi turlu tuvalette yaptiramadim ama bu aralar baslaycam kardesi dogmadan ogrenmesini istiyrm
Allah kolaylik versin canim. Seninki baya buyumus artik benimki gibi olmaz heralde. Bende iste kardesi dogmadan cikarim aradan ikisininde beziyle ugrasmayayim dedim ama ciks olmuyor:)))

Ben dun aksam yedim canim istemisti. Abartmamak sartiyla bi sorun olacagini dusunmuyorum.

Ben de bir kaç kez yedim Ama esasen yenmese daha hayırlı şeylerden biri. Hem yağ hem tuz var hem de mısır gdo olarak sıkıntılı. Canın çok istediyse bir avuç nefsi köreltir bence.
Neye elimizi atsak zararlı acayip bir yemek isteği var bende devam lı ne yesem diye düşünüyorum ama zararlı diye mümkün olduğunca durmaya çalışıyorum

Bana kalırsa alamaya başla derim daha sonra alırsın yine cıktıkca al bir iki derken bitirirsin

Kızlar sizin de vücudunuzun bazı yerlerinde kararmalar oluyor mu. Bugün fark ettim göğüslerim kararmaya başlamış. Uçlarındaki renk koyulaşmasından bahsetmiyorum, beyaz yerleri de sanki güneşlenmişim gibi kararmış. Bu da mı hormonlardan ki.

Bendede var cnm göğüs uclarım dısında cevreside karardi koltuk altlarim ve vajina bölgesindede kararma oldu benim. cok cirkin oldu koltuk altlarim filan kapkara ama yapıcak bisey yok insallah dogumdan sonra gecer .

Aynen canim
Hormonlardan dolayı oluyor bende olmadı ama arkadaşımın boynunda lekelenme gibi olmustu ama Doğum sonrası geciyor

Aynen canim
Hormonlardan dolayı oluyor bende olmadı ama arkadaşımın boynunda lekelenme gibi olmustu ama Doğum sonrası geciyor
Gebelikte yüz lekeleri olduğunu duymuştum ama başka yerlerde de kararmalar olduğunu bilmiyordum, geçiyorsa sorun yok ya napalım bebişler iyi olsun da. Yüzümde olmadı çok şükür.

Cevaplar için teşekkürler kızlar. Mobilyayı marangoz eve gelicek rvden halledeceğim. Anne yanı beşik işini evimin karşısında bir yer var ordan halledeceğim. 0-3 ay arası zıbın vs bunları e bebek ve civilden alacağım. Nevresim beşik koruması vs bunları netten alacağım. Beni zorlayacak olan sadece giysi şuan için. O işide abartmayacağım. Hele bir doğsun da.

yaa bende de oldu. göğüslerimin yan kısmı sanki yıllardır yıkanmıyorum gibi karardı inşallah geçiyordur

Yalniz olmadığımı bilmek güzel. Göğüs ucum eskiden kendi ten rengimden farklı değildi. Simdi inanilmaz koyulasti, kahverengi resmen. O kısım haricinde de damarlar varis gibi mosmor belirginlesti. Koltuk altlarim karardi.
Cildim ve saclarim genel olarak çok guzellesti. Ama burnumda kocaman kırmızı bi leke çıktı ayy bi dogsun, her tarafını isira isira alacağım intikamimi ❤

Okul, üniversite, iş, evlilik, ev alalım, Bebek... derken hayatın geçip gittiğini fark ettim. Şimdi bebeğin günlüklerini bekliyoruz, sonra yürümesi, okula gitmesi, evlenmesi ve onun bebeğini bekleyeceğiz .. durup düşününce zalımsın zaman demekten başka söz kalmıyor...
Eğer kendine bu zamanlarda kendin için bir şey yapmazsan.. bazı arkadaşlarda gördüğüm çok güzel bir meziyet var ; hayatta sadece kendileri için bir şeyler yapıyorlar, çevrelerinde kazanımları da bu ölçüde artıyor.. özgüven tavan, eşten çocuktan mutlu olmayı değil sadece kendisi ile mutlu olmayı başaran.. böylesi biri aramızda varsa bize de anlatsa mı?
Uyumadan bir düşünelim, iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…