2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Biz de modem var. Hatta tv bile wirelessa bağlı. Uzak kalmam imkansız. .dediğin gibi Elektrikli aletler de var.
Umarım zararı olmaz..

Kizlar beni geçmek bilmeyen bir baş agrisi tuttu. Ne yapmaliym sizce ? Agri kesici icsem zarari olur mu ki
Uzun zaman olmus yazali, gozumden kacmis. Simdi daha iyi misiniz? Ben susuz kaldigimda cok bas ağrısı yaşıyorum. Yazın en sıcak günleri, suya çok çok dikkat edin.
Arkadaşlar genel olarak parol deyip kendinizi kisitlamayin. Minoset, tamol gibi parasetamol harici birsey icermeyen ilaçlar da icebilirsiniz. Önemli olan içinde parasetamol haric bir madde bulunmaması

Sakın içme canım kiraz bulanilirsen kiraz ye benim ağrımı genellikle hep gecirmiştir eğer cok asırı ise bebe asprini alırsın

Canim neden sakin icme dedin hamileyken icilebilir agri kesiciler var sorun etmeyin kendinize bunu. Kiraz seninkini gecirmis ama onunkini gecirmeyebilir ya da bulamayabilir hemen. Bos yere izdirap cekmeyin. Parol minoset gibi agri kesicilerden korkmayin. F filmgibi arkadasimda zaten cok guzel aciklamis.

Bebe asprinine gelince kan sulandirma ozelligi var diye biliyorum. Hamilelikte bazilarimiza sakincali olabilir.

Ben yarın sabah kan uyusmzlgi ignesi vuruncam. Ve bir yanım buruk. Böyle zamanlarda nedense eşim yanımda olmuyor. Beyfendi gönlüm olmadigı halde sehir dısina akrabalarının dügününe gitti. Sizce ben mi abartıyorum kızlar ? Erken dogum riskimde var . Beni yalnız bırakması ne kadar dogru. Hemde 5 gun

Bence gereksiz yere o kimyasalları almasın hem bu sizi neden endişelendirdiki ben anlamadım doğal yollardan cözüm bulmak yerine öncelikle onları denemek gerekmezmi anlmadım evet apirinin kansulandırcı özelliği var ama bir defalıktan nasıl minoset parol bişey yapmayacagına inanıyorsanız aspirininde bişey yapmacağını düşünmelisiniz benim pıhtılaşma şma problemim var üç ay düzenli apirin kullandıktan sonra kanım normale dondu diyeceğim o ki gereksiz yorum yapmalım arkadasım olurmu

Eşim resmen karnimda yaşıyor, buna rağmen alınacak yer arıyorum bu bebisler bizim hormonlarla oynaya oynaya ne yapacagimizi şaşırdık
Ben pozitifim, esim negatif. Doktor kan uyuşmazlığı olmaz dedi ama yine yarın sorayim. Sizinki de kolayca geçer inşallah

Bana doktorum ilac kullanmayi su şekilde açıklamıştı. Eğer ilac kullanmamak durumu ileriye tasiyacaksa, bazi durumlarda daha ağır ilaclar kullanmayi gerektirebilir, bunun yerine ilk başta hafifken hafid ilaclarla cozmeyi tercih ederiz demisti.
Elbette ota çöpe ağrı kesici icilmez. Ama dayanılmaz bir bas agrisini da kiraz gecirmeyebilir. Parasetamol gebelikte rahatca kullanilan bi ilac oldugu icin, rahat konusuyoruz. Aspirin çok farklı. Kimisinde pihtilasma sorunu olur, her gun kullanir. Ama benim damar içi kanama hizim yuksek mesela, ben aspirin icersem kötü sonuçlar doğurur. Vücudumuzu bilmemiz gerekir. Hamileyken vitaminleri bile düşünerek iciyoruz, bir kereden birsey olmaz dememek lazim

insallah koruyucu igne olacam işte yarın. Birde su fazlaligi var bende bu yüzdende erken dogum riski. Cok hassasm gercekten son gunlerde

insallah koruyucu igne olacam işte yarın. Birde su fazlaligi var bende bu yüzdende erken dogum riski. Cok hassasm gercekten son gunlerde
Siz mi negatifsiniz? Su fazlalığı icin birsey onerdi mi doktor? Bi arkadasima tatlı yeme demişti.
Bebeklere en zararli sey bizim stresimiz moralim bozuk oldugunda bile cok zorluyorum kendimi. Sanki ben uzgun bi hamilelik gecirirsem, hayat boyu uzgun bi cocuk olacakmis gibi hissediyorum. O yüzden bebeginize odaklanmaya gayret edin, ilerideki güzel günleri düşünün. Benim de erken doğum riskim var, igne oluyorum, yarın yine kontrolüm var. Inşallah hepimiz iyi haberler aliriz

Ben hemen git aspirin al demedim sonucta herkes kendini bilir benım demek istediğim şey öncelikle doğal yollardan şifa bulmak hamyoksa tabiki baska seylere yonelebilir kim ne yapıosa yapsın benı ilgilendirmez sonucta burada herkes bi öneri sunuyor sanıyordum benım onerimde bu neden bu kadar buyuttunuz ben anlamdım bir öneriydi sadece kim ne düşünürse düşünsün o zaman bundan sonra buraya da birşey yazılmayacak

Öneri degildi sizinki. Sakın içme! dediniz. Sorunun sahibi de muhatabı da ben değilim. Kim ne isterse onu içebilir. Doktorun mahsur görmediği şeyde ben neden göreyim

Öneri degildi sizinki. Sakın içme! dediniz. Sorunun sahibi de muhatabı da ben değilim. Kim ne isterse onu içebilir. Doktorun mahsur görmediği şeyde ben neden göreyim
Sakın hemen içme dedim millet heöen parolu minoseti dayamıs küçük masum bi bebek için acle davranma dedim bumu mesele ya allah allah milletin derdi milleti germiş neyse canım size iyi
Geceler

Sakın içme canım kiraz bulanilirsen kiraz ye benim ağrımı genellikle hep gecirmiştir eğer cok asırı ise bebe asprini alırsın

Sakın hemen içme dedim millet heöen parolu minoseti dayamıs küçük masum bi bebek için acle davranma dedim bumu mesele ya allah allah milletin derdi milleti germiş neyse canım size iyi
Geceler

Biraz gergin davranmışsınız sanırsam sizde...

bizler de bişey demedik, 1 tane parol içmek, geçmeyen baş ağrısını çekmekten çok daha iyidir.

Bebe aspirini için de F filmgibi ye katılıyorum. Kan sulandırıcı ilaçlar biraz sıkıntılı gibi geliyor bana da. Onlar için insanın yapısını bilmesi lazım.

Canim benim sanirim bu aralar hepimizde bi gerginlik var icimizdeki endise bizimiyice geriyor.
Esin gittigine göre onun icin degerli kisiler ama bu demek degil ki sana deger vermiyor. Etrafinda eminim birileri vardir ondan onlara güvendiginden gitmistir. İns hayirla su 33 leri fln görelim daha rahat olacagiz. Burada bile bi mesajtan yanlis anlasilmalar oluyor onun icin rahat olmaya bak. Esin yokken hazirliklarini planla listele bebisine suanki duygularini yaz. Cok sukur ne guzel Rabbim bizlere can icinde can tasimayi nasip etti

Hiçde gergin davranmadım asıl gergin davrananlar üzerine alınarak yorum yapanlar ben neler yasadım hergun kansuladırcı iğne acılarınından tutda morlukların biri gceneden hemen üzerine iğne yapmadan daha dune kadar miğde ağırlarına hemde en şiddetlisine dişimi sıktım ama siz beni cok yalnıs aladınız benım anlatmaya calıstıgım suydu ilk olarak doğal çözümler gecmezse tabiki alınır bu benım problemüm değil asıl beni geren siZin bir turlu ne anlatmaya calıstığımı anlamamak ben gecmişte üç bebek kaybettim ve suan hala da korkuyorum ve kimsenin aynı acıyı yasamasını istemiyorum o kadar Zorki bunu anlayamayabilirSiniz maalesef benım tek korkum buydu

Ben hala istifra ediyorum, bi kere bile bulantı giderici ilac almadım. Tetanoz yaptirmadim, seker yuklemesi yaptirmadim. Yani ilaca kimyasala benim de garezim var. Deodorant bile kullanmıyorum. Ama sakın kullanma diyemem kimseye.
Derin derin nefes alın gerçekten gerginsiniz hepimize oluyor zaman zaman. Unutmaya çalışın geçmişi, çok şükür bu haftaları gördük, bebeginiz hala sizinle ve hiç birakmayacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…