2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İnşallah ben ilk bebeğimi bu nalet ilaçlar yüzünden kaybettim parol falan değil tabiki onlardan bahsetmiyorum antibiyotikler falan neyse o yorumu gorunce beynimde resmen canlandı yasadıklarım ben kimsenin acı cekmesini istemem tabiki ama bunlar aklıma gelince sakın kelimesini kullandım ama amacım hemen alma anlamındaydı ama su son zamnlar o kadar can sıkıcı gectiki sorunun biri bitio derken biri baslıo yeni sorunumzsa plesentanın asağıda olması dua ediyoruzki rahım agzını kapatmasın allahım hepimizin evlatlarını bagıslasın

canım benim, anlıyorum... fakat bil ki buradaki annelerin çoğu yaşadı bunları. bebeklerini kaybedenler, senelerdir tedavi görenler... hepimiz aynı yerden geliyoruz ve birbirimizde teselli ve mutluluk buluyoruz. belki de en yakınımızdan bile daha iyi anlıyoruz birbirimizi. artık hiçbirimizde korku olmasın inşallah, sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alalım.

çok sağolun kzlar içimi rahatlattınız doktor herhangi bir öneride bulunmadı. Şekerime baktı. Ama sadece sınırda çıktı. Bu haftalarda duzelmesi lazimdı ama benim yine aynı. Bir fazla.su var birde çok fazla. Benimki çok fazla olanlardan. Bu da rahime baskı yapıyor. Sadece dikkatli olmamı soyluyor. Bol bol istirahat diyor hep.

Aynı sorun bende de çıktı. Sıvı fazlası var dedi doktorum.Şekerden şüphelendik o da iyi çıktı sorun yok. Bakalım 2 hafta sonra kontrolüm var umarım normale döner. Yoksa sıraladığı sebepler canımı sıktı. Sağlıklı hayırlı bi şekilde vakitleri gelince kucağımıza alalım inşallah cnm.

Günaydın hanımlar... gerginiz gerginsiniz... normaldir. Haftalat ilerledikçe artıyor. Bebeğin gelme zamanı, eşlerin anlayış ve tutumları, hormonlarımız, hazırlıklar, iş stresi izin stresi, erken doğum haberleri....
Bende gerginim dokunsalar bommm ... az kaldı ha gayret diyorum. Nolur kırmayalım birbirimizi. Burada gün geliyor birbirimizin en yakını biz oluyoruz. Dua istenince hep bir ağızdan birbirimizi görmediğimiz halde dua ediyoruz. Nasıl bir bağ görüyorsunuz değil mi

D DAMK06 kuşum bebişin nasıl sesin çıkmadı hiç.

1. Izdirap cekmek yerine agri kesici icmeyi yeglerim.
2. Kimyasal dedigin sadece ilaclarda mi var? Gunumuzde yedigin kirazin dogal olduguna inaniyorsan, neyin kafasini yasiyorsun acaba...
3. Beni endişelendiren bisey yok, burada hepimiz birbirimize elimizden geldigince yardimci olmaya calisiyoruz.
4. Seni de yargilamadim yanlis anlayacagin varmis diyorum, hamilelik psikolojisine verip geciyorum.
5. Gereksiz yorum ha? Saygini takın!
6. Optum canim byyy...

İyi çok şükür sütümü içtikçe daha iyi olacak insallah canım

Günaydın kızlar. Açıkçası ben de çok çok mecbur kalmadıkça ilaç almıyorum. Öyle dayanılmayacak kadar ağrım olursa öyle alırım. Ama ben gebeliğimden önce de böyleydim zaten. Grip olsam doktora bile gitmezdim, başım ağrır ilaç almazdım. Eski kocakarı yöntemleriyle atlatmaya çalışırdım :d işte bol bol portakal suyu, nane-limon falan. hiç sevmezdim hastaneye gitmeyi, hastane ortamı midemi bulandırırdı. Şu an öyle değil tabii, bebişimi görmek için gitmeye can atıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…